Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να ρωτησω και κατι ακομα. Καποιες φορες σε εναλλαγη σκηνων η τηλεοραση συμπεριφερεται σα να εχει αργη δυναμικη ιριδα. Δηλαδη απο μια σκοτεινη σκηνη, παμε σε μια λιγο πιο φωτεινη στην ταινια και τοτε η τηλεοραση δινει επιπλεον φωτεινοτητα. Εκνευριστικο.

Καλημέρα σε όλους
Έχω και εγώ την VT20 περίπου 2 μήνες τώρα αλλά λόγο υποχρεώσεων η χρήση της είναι μέτρια προς λίγη. Παρόλα αυτά έχει προλάβει να μου αφήσει αποτύπωμα το MEGA… αν και εγώ τις περισσότερες φορές που παρακολουθώ τηλεοπτικό πρόγραμμα έχω μεγέθυνση 2 και η TV παίζει σπάνια όταν δεν βλέπω εγώ
Καμία ιδέα? Κατά τα άλλα πολύ ευχαριστημένος.
Καλή συνέχεια σε όλους

Last edited:
Καλημέρα σε όλους
Έχω και εγώ την VT20 περίπου 2 μήνες τώρα αλλά λόγο υποχρεώσεων η χρήση της είναι μέτρια προς λίγη. Παρόλα αυτά έχει προλάβει να μου αφήσει αποτύπωμα το MEGA… αν και εγώ τις περισσότερες φορές που παρακολουθώ τηλεοπτικό πρόγραμμα έχω μεγέθυνση 2 και η TV παίζει σπάνια όταν δεν βλέπω εγώ
Καμία ιδέα? Κατά τα άλλα πολύ ευχαριστημένος.
Καλή συνέχεια σε όλους

Πόσες ώρες έχει παίξει??? Δοκίμασε αυτό το αρχείο. http://www.avclub.gr/forum/downloads.php?do=file&id=52 . κάνε burn σε ένα δίσκο και βάλτο να παίζει το βράδυ που πας για ύπνο. Σε εμένα είχε κάνει δουλειά. "καθαρίζει" κτά κάποιο τρόπο την εικόνα.

Μα νομιζω οτι χρειαζεται πανω απο 160 GB για να δουλεψει το PVR Κανω λαθος ??
Exω σκληρους ενα σωρο φορμαρισμενους κατα NTFS και εναν fat 32 .Πως γινεται ξερει κανεις ?ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ απαντησεις παρακαλω!

Exω σκληρους ενα σωρο φορμαρισμενους κατα NTFS και εναν fat 32 .Πως γινεται ξερει κανεις ?ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ απαντησεις παρακαλω!

Σελίδες 62-65 στο εγχειρίδιο της τηλεόρασης που βρίσκεται στο cd που την συνοδεύει. Εκεί τα λέει όλα αναλυτικά και με φωτό.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σελίδες 62-65 στο εγχειρίδιο της τηλεόρασης που βρίσκεται στο cd που την συνοδεύει. Εκεί τα λέει όλα αναλυτικά και με φωτό.
Δεν λεει ομως τι χωριτικοτητα σκληρο θελει να της κουμπωσεις.......:argue:

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας.
Ο media server της τηλεόρασης μου εμφανίζει τα περισσότερα βίντεο με μπάρες πάνω κατω(ενώ κανόνικα αυτά δεν έχουν) και με χειρότερη ανάλυση. Αντίθετα ο media server του Br bdp 300 τα δείχνει σωστά (αλλά με πολύ frame). Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις για την τηλεόραση έστω από τα "κρυφά" μενού ώστε να μην μου αλλάζει το aspect σε 4:3????

Panasonic Viera TX-P46VT20

To καινούργιο μοντέλο της Panny η Panasonic Viera TX-P46VT20 έχει ξεκινήσει και κάνει πολύ ντόρο έξω. Υποστηρίζεται ότι έχει νέας γενιάς φώσφορο που δίνει μεγαλύτερη φωτεινότητα στο panel, κάνει upconvert 2D to 3D κλπ. και έχει καλύτερη εικόνα από την 50άρα.

Ξέρουμε κάτι περισσότερο??

Re: Panasonic Viera TX-P46VT20

To καινούργιο μοντέλο της Panny η Panasonic Viera TX-P46VT20 έχει ξεκινήσει και κάνει πολύ ντόρο έξω. Υποστηρίζεται ότι έχει νέας γενιάς φώσφορο που δίνει μεγαλύτερη φωτεινότητα στο panel, κάνει upconvert 2D to 3D κλπ. και έχει καλύτερη εικόνα από την 50άρα.

Στα πάνελ Plasma της Panasonic, ανάλυσης 1920x1080, το πιο αποδοτικό σχήμα κελιού, βρίσκεται στη διάσταση των 46"...

Και στα υπόλοιπα μοντέλα (U/S/G20), οι 46άρες δίνουν μέγιστη φωτεινότητα καμμιά 100άρα nits παραπάνω από τις 50/42άρες... ;)

Και στα υπόλοιπα μοντέλα (U/S/G20), οι 46άρες δίνουν μέγιστη φωτεινότητα καμμιά 100άρα nits παραπάνω από τις 50/42άρες... ;)

Δηλαδή φτάνουν τα 170/180; Σε τι παράθυρο;

Δηλαδή φτάνουν τα 170/180; Σε τι παράθυρο;

:D

Η 46G10 του Χρήστου, είχε μετρηθεί στα 275 nits με την αντίθεση στο 60, σε λευκό 100% windowed, από τα σχετικά patterns του AVS:

Με το ρυθμιστικό της αντίθεσης τερματισμένο σε Normal ή Dynamic (και το Eco Off) μετρήσαμε μέγιστη φωτεινότητα κοντά στα 275 nits, αλλά προσωπικά δεν βλέπω κανένα λόγο να ανέβει κάποιος τόσο ψηλά. Σε Cinema και την Αντίθεση στο 50 η τηλεόραση θα δίνει κοντά στα 120-130 nits, που θεωρώ υπεραρκετά ακόμα και για φωτεινούς χώρους.

Λογικά, η U20 σου, με τις ίδιες ρυθμίσεις στο ίδιο pattern, θα πρέπει να δίνει κάπου μεταξύ 150 και 180...

Η διαφορά υπέρ της 46άρας πάντως, είναι εμφανέστατη με γυμνό οφθαλμό, ακόμα και σε συνθήκες καταστήματος:

JL_? said:
σε μία μετακίνηση μου προς Θεσσαλονίκη για κάτι δουλειές, επισκέφθηκα το ΜΜ, όπου για καλή μου τύχη, είχαν στημένες δίπλα-δίπλα τις 42U10 και 46S10 και ακριβώς από κάτω τους τις 42G10 και 42V10… Κάτω από τον ισχυρό φωτισμό του καταστήματος, την καλύτερη αντίθεση στο άθλιο σήμα 720/60p με το οποίο τροφοδοτούνταν, την έδινε η… S10 (!), λόγω της υψηλότερης φωτεινότητας του πάνελ των 46 ιντσών. Ακολουθούσαν η V, G και τελευταία η U, λόγω της χειρότερης εντύπωσης που έδινε το μαύρο της σε αυτές τις συνθήκες.

Λογικά, η U20 σου, με τις ίδιες ρυθμίσεις στο ίδιο pattern, θα πρέπει να δίνει κάπου μεταξύ 150 και 180...

Καμιά 70άρα μέτρησα σε σκακιέρα. Θα βγάζει παραπάνω σε 100%;

αλλα λενε τα reviews...ενω η 50vt20 μου πηρε reference level στο hdtvtest η καινουργια 42vt20 (που ειναι ιδια με την 46vt20) πηρε απλα recommended

los poulos δηλαδη

αλλα λενε τα reviews...ενω η 50vt20 μου πηρε reference level στο hdtvtest η καινουργια 42vt20 (που ειναι ιδια με την 46vt20) πηρε απλα recommended

los poulos δηλαδη

Εγώ δεν είδα διαφορά στα διαγράμματα σημαντική...

Καμιά 70άρα μέτρησα σε σκακιέρα. Θα βγάζει παραπάνω σε 100%;

σε λευκό 100% windowed, από τα σχετικά patterns του AVS

Aυτό δηλαδή:

dynamicwindowed.jpg