Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε nickdask δοκίμασα τίς ρυθμίσεις πού μού έδωσες καί σε ευχαριστώ.
Αυτό πού διαπίστωσα είναι ότι, τόσο στα Δορθφορικά HD όσο καί στά αναλογικά κανάλια, χάνεται η απαλοτητα τών χρωμάτων.
Τα χρώματα γίνονται λίγο πιό σκληρά να το πώ άγρια να το πώ.
Οι ρυθμίσεις πού έβαλα εγώ είναι οι αυτές.

Mode cinema
Αντίθεση 40
Φωτεινότητα +1
Χρώμα 35
Οξύτιτα +3
Ισοροποία κανονική

RGB gain (+1 ,+1,+1)
RGB cut (+1,+1,+1):fahne90:
GAMA 2,2

Είναι αλήθεια ότι στις plasma το άσπρο είναι ελαφρά κίτρινο και το μαύρο ελαφρά γκρί , αλλά κερδίζουν σε όλα τα ενδιάμεσα χρώματα και αποχρώσεις σε σχέση με μία lcd ως προς την ακρίβεια απεικόνισης?

To άσπρο, είναι άσπρο. Η μέγιστη φωτεινότητα του, απλώς, είναι μικρότερη από την αντίστοιχη μιας LCD και κυμαίνεται περίπου στα επίπεδα των CRT, δηλαδή παραπάνω από επαρκής για ποιοτικές θεάσεις. Αν τώρα θέλεις να χρησιμοποιείς την τηλεόραση για φωτιστικό ή να την βγάζεις στον κήπο σου τα καλοκαιρινά μεσημέρια, δεν θα σε ικανοποιησεί μια Plasma.

Όσον αφορά το μαύρο, περί γκρι πρόκειται, τόσο στις LCD όσο και στις Plasma. Aπλώς στις Plasma, κατά κανόνα είναι αρκετά πιο σκούρο και ομοιογενές γκρι απ' ό,τι στις LCD, σε θέαση σε σκοτεινό δωμάτιο...

thx για την κατατοπιστική σου απάντηση...ως κάτοχος VT20 ήθελα να ξέρω 1-2 πράγματα παραπάνω!

Χαίρετε, μετά από ενημέρωση απ'το forum, είμαι πλέον κάτοχος μιας 50vt20.
Θα ήθελα κάποια tips απ'τους γνώστες, σχετικά με το στρώσιμο και τις ρυθμίσεις που "πρέπει" να κάνω.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το 3D BlueRay Player και τα 3D δισκάκια που δινόταν μαζί... Ίσχυε μέχρι που να "σταματήσει" η συγκεκριμένη τηλεόραση, ή μήπως το είχαν κόψει στα τελευταία κομμάτια, γιατί εμένα δεν είχε τίποτα άλλο πέρα απ'τα δυο ζευγάρια γυαλιά και το wireless adapter.....:bigcry:

Ή ανάλογα το κατάστημα από που την πήρες σου δίνουν και τα ανάλογα...δωράκια..εγώ πχ. πήρα 2 Blu ray...special demos ;)

βλεπωντας το star εχω γκρι μπαρες αριστερα δεξια αυτο διορθωνεται πατωντας aspect ratio ολοκληρη την οθονη το προβλημα ειναι οτι δεν αποθηκευεται και χρειαζεται να το κανω συνεχεια μετα απο ζαπινγκ,στην αρχικη σελιδα βρηκα καποιες πληροφοριες για το Aspect Ratio αλλα δυστυχως δεν βρισκω πουθενα ρυθμιση που να λεει Μέγεθος Σάρωσης>Ναι...ετσι ωστε να αποθηκευτει.το λογισμικο που εχω ειναι το 2505 γνωριζει καποιος τι μπορει να κανω λαθος?

Δοκιμασε αυτο...

Ρυθμισεις->προχωρημενες ρυθμισεις->μεγεθος σαρωσης

Πρεπει ομως για να υπαρχει η επιλογη να εχεις διαλεξει aspect ratio 16:9.

Καλησπέρα κι από μένα.
Έχω μια απορία. Προσπαθώ να χρησιμοποιησω το usb hdd tv recording. Ανακάλυψα ότι από τα ψηφιακά λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει τρόπος να γράφω και από nova?Δε φαίνεται να είναι διαθεσιμη η λειτουργία.
Ευχαριστώ.

Όχι μπορείς να κανείς εγγραφή προγράμματος μονάχα σε ψηφιακά κανάλια.Έτσι γίνεται σε όλες τις τηλεορασεις
Posted via Mobile Device

επειδη θελω να παρω το 110 της πανασονικ μηπως μπορει να μου πει καποιος ενα μαγαζι που να δινει και το avatar 3d (και αν ειναι δυνατον κι αλλα 3d)

αν δε μπορειτε εδω στειλτε μου μυνημα ευχαριστω

οταν βλεπω 3d blueray πρεπει να εχω ανοιχτο το 24p smooth film και 24p οδηγος? η ρυθμηση για δυναμικη για 3d εινα καλη? ευχαριστω πολυ! :-)

Καλησπέρα κι από μένα.
Έχω μια απορία. Προσπαθώ να χρησιμοποιησω το usb hdd tv recording. Ανακάλυψα ότι από τα ψηφιακά λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει τρόπος να γράφω και από nova?Δε φαίνεται να είναι διαθεσιμη η λειτουργία.
Ευχαριστώ.

Αν έχεις NOVA και βλέπεις μέσω μοντούλας, τότε κανονικά θα πρέπει να μπορείς να κάνεις εγγραφή.Σε εμένα τουλάχιστον γίνεται.

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον έχει νοβα με μοντούλα τι πρέπει να κάνει κάποιος να βλέπει πληροφορίες (τι παίζει, υπόθεση έργου κτλ.) γιατί σε εμένα όταν τις βγάζει-δεν το κάνει πάντα - μέσω tv guide ή το info, γράφει κάτι ιερογλυφικά. Το περίεργο είναι ότι πριν τα ιερογλυφικά έχει κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες αναφέροντας πχ.το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για άνω των 12 ετών.

το ξερω οτι ειναι εκτος θεματος αλλα ειναι τοσο απιστευτο που θα σκασω αν δεν το πω...

το STAR μολις επαιξε το Red Dragon το οποιο ακουσον ακουσον ηταν κατεβασμενο απο torrents!!! και συγκεκριμενα απο την γνωστη GTRD Team!!!

πραγματικα ανεπαναληπτο!!!