Η αύξηση του θορύβου απο το τροφοδοτικό σε εικόνες με αυξημένο λευκό φόντο, είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε τηλεοράσεις πλάσμα. Στην περίπτωσή σου, εάν ο θόρυβος είναι εντονότερος σε σχέση με την αρχική λειτουργία της τηλεόρασης ίσως να δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα.Δεν χάνεις κάτι να μιλήσεις με το service.καλημερα. Εχει κανεις αντιμετωπιση προβλημα με θορυβο απο το τροφοδοτικο? Πρεπει να εχω διαρροη απο τους πυκνωτες γιατι εχω αρχισει και ακουω βουητο. Μαλιστα οταν η εικονα εχει αρκετο λευκο αυτο αυξανεται. Μπορει καποιος να με ενημερωσει τι γινεται με το θεμα της εγγυησης? Ειναι 2 χρονια εαν δεν κανω λαθος? Πρεπει εγω να την παω καπου ή την παραλαμβανουν απο το σπιτι? Eιναι αγορασμενη απο pioneer center. Ευχαριστω.
Τι χαλι ειναι αυτο με το image retention. Εδω και 1,5 χρονο η τηλεοραση παιζει μονο 16-9 υλικο. Οταν βαζω 2.35/1 (για οσο κραταει μια ταινια) για 15 λεπτα μετα υπαρχουν στο μαυρο οι σκιες απο τις μπαρες. Ακομη εχω γκριζαρει τους υποτιτλους γιατι εχω και εκει θεμα. Ειναι φυσιολογικο αυτο;; Η τηλεοραση παιζει με το eco on. Αν το βγαλω off να υποθεσω θα χειροτερεψει το πραγμα...
Απότι είδα έχει μειωθεί κατά πολύ το φαινόμενο floating black,ας το επιβεβαιώσει κάποιος άλλος όπως επίσης η εικόνα μου φαίνεται πιό φυσική.Γνωρίζει κανείς το νέο update τι πρόσθεσε η έφτιαξε στην vt ?????
Αν και τωρα εκανα την τελευταια αναβαθμιση (2.518), θα συμφωνησω μαζι σου, με τις υπαρχουσες ρυθμισεις η εικονα βελτιωθηκε παρα πολυ, τα χρωματα πιο ζωντανα, το μαυρο πιο βαθυ, και ειδικα σε hd απαιχτη. Με εξεπληξε ευχαριστα η Panasonik, που μοντελο 2010 ακομη το υποστηριζει, αυτο δειχνει σεβασμο στο καταναλωτη, μπραβο!!!Απότι είδα έχει μειωθεί κατά πολύ το φαινόμενο floating black,ας το επιβεβαιώσει κάποιος άλλος όπως επίσης η εικόνα μου φαίνεται πιό φυσική.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.