Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

lcd led and co los poulos για μια ακομια χρονια...

υπομονη σε καμια εικοσαρια χρονια μπορει να γελασεις και συ...

Για εμένα δεν υπάρχει κάποια διαμάχη και ανάγκη ανακήρυξης νικητή.
Οπότε, και τώρα γελάω, δεν χρειάζεται να περιμένω. :ernaehrung004:

Είναι λογική η απαίτηση να βρίσκουμε τον "νικητή", όμως δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις, και ο "νικητής" δεν μπορεί να τους ικανοποιήσει όλους, αφού κάθε αξιολόγηση βασίζεται σε κάποια κριτήρια, με συγκεκριμένη βαρύτητα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις -

lcd led and co los poulos για μια ακομια χρονια...

υπομονη σε καμια εικοσαρια χρονια μπορει να γελασεις και συ...

Κατά τη γνώμη μου είναι άστοχη η τοποθέτηση σου, οι επιλογές του καθενός μας είναι υποκειμενικές, προσωπικές και οφείλουμε να τις σεβαστούμε, είτε είναι ίδιες - είτε διαφορετικές από τις δικές μας, το κυριότερο είναι να γελάει ο κάτοχος της εκάστοτε τηλεόρασης που την έχει πληρώσει και θέλει να την χαρεί, οποιαδήποτε και να είναι αυτή.

Γενική παρατήρηση, η οποία δεν αφορά προσωπικά εσένα φίλε Παύλο...

...ας μην ξεχνάμε ότι το πληκτρολόγιο είναι άτιμο πράγμα και μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις από κει που δεν υπάρχουν, καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να χαμογελάσουμε ή να δαγκωθούμε και να δείξουμε την διάθεση του πειράγματος μας, είτε αυτή είναι καλή είτε κακή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βρε Γιώργο ακόμη και αν πουν αύριο, τέλος το 3d κάναμε λάθος! θα σου μείνει μια άριστη τηλεόραση. Δεν πάνε χαμένα τα λεφτά σου! Εδώ διαβάζουμε ότι σε αρκετά σημεία έχει πλησιάσει τις kuro!!!

Φυσικά και δεν θα πάει χαμένη, αλλά θα έχεις ένα 3D με τις πρώτες παιδικές ασθένειες, αν υπάρξουν.
Όσο για την σύγκριση με κούρο, η δική μου εκτίμηση δεν συμβαδίζει με την πλειοψηφία. Από πέρυσι, αν αγόραζα πλάσμα θα αγόραζα την V και όχι την κούρο (με βάση το συγκριτικό του avclub). Μπορεί να υπάρχει ένα μικρό προβάδισμα σε αντίθεση της κούρο, αλλά αν δεν είχα μια κούρο δίπλα δεν θα το καταλάβαινα. Από την άλλη, θα παρακαταλάβαινα τα phosphor trails, τα οποία είναι αρκετά έντονα στην κούρο σε σχέση με την V10.

Οπότε για εμένα η πανασόνικ είχε κάνει το βήμα από πέρυσι. Με την βελτίωση στην στάθμη μαύρου των φετινών μοντέλων, δεν μου προκαλεί εντύπωση ότι πλησιάζει η VT20 την κούρο... :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις -

Φυσικά και δεν θα πάει χαμένη, αλλά θα έχεις ένα 3D με τις πρώτες παιδικές ασθένειες, αν υπάρξουν.
Όσο για την σύγκριση με κούρο, η δική μου εκτίμηση δεν συμβαδίζει με την πλειοψηφία. Από πέρυσι, αν αγόραζα πλάσμα θα αγόραζα την V και όχι την κούρο (με βάση το συγκριτικό του avclub). Μπορεί να υπάρχει ένα μικρό προβάδισμα σε αντίθεση της κούρο, αλλά αν δεν είχα μια κούρο δίπλα δεν θα το καταλάβαινα. Από την άλλη, θα παρακαταλάβαινα τα phosphor trails, τα οποία είναι αρκετά έντονα στην κούρο σε σχέση με την V10.

Οπότε για εμένα η πανασόνικ είχε κάνει το βήμα από πέρυσι. Με την βελτίωση στην στάθμη μαύρου των φετινών μοντέλων, δεν μου προκαλεί εντύπωση ότι πλησιάζει η VT20 την κούρο... :2thumb22sup:

+1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προσωπικά μένω όπως είμαι και του χρόνου, υγεία και δουλειά να 'εχουμε, πάω για VT-30 50+ ή ότι άλλο αντίστοιχο υπάρχει - δεν κολάω σε εταιρείες...

Όπως βλέπεις συμφωνούμε Γιώργη!

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσει

Κατά τη γνώμη μου είναι άστοχη η τοποθέτηση σου, οι επιλογές του καθενός μας είναι υποκειμενικές, προσωπικές και οφείλουμε να τις σεβαστούμε, είτε είναι ίδιες - είτε διαφορετικές από τις δικές μας, το κυριότερο είναι να γελάει ο κάτοχος της εκάστοτε τηλεόρασης που την έχει πληρώσει και θέλει να την χαρεί, οποιαδήποτε και να είναι αυτή.

Γενική παρατήρηση, η οποία δεν αφορά προσωπικά εσένα φίλε Παύλο...

...ας μην ξεχνάμε ότι το πληκτρολόγιο είναι άτιμο πράγμα και μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις από κει που δεν υπάρχουν, καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να χαμογελάσουμε ή να δαγκωθούμε και να δείξουμε την διάθεση του πειράγματος μας, είτε αυτή είναι καλή είτε κακή.
συμφωνω, μεσα απ'το πληκτρολογιο δημιουργουνται πολυ ευκολα παρεξηγησεις και δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα του να εισαι απεναντι απ'τον αλλον δυστυχως...

τωρα οσον αφορα την προηγουμενη τοποθετηση μου εχεις δικιο ηταν υπερβολικη αν και εγω το εγραψα περισσοτερο ως αστειο και για να πειραξω τον φιλο petasis οπως και αυτος πειραζει και τσιγκλιζει συνεχεια τους πλασματακηδες

τελος παντων, σιγουρα ο καθενας εχει τη δικη του αποψη και θεωρει το καλυτερο για τον ευατο του και ετσι πρεπει να ναι...απ'την αλλη εγω ξερω πολλους δυστυχισμενους κατοχους lcd οι οποιοι δυστυχως ενω εδωσαν αρκετα χρηματα τα αποτελεσματα δεν ηταν αυτα που ηθελαν και παιρνοντας στη συνεχεια μια plasma στη μιση και παρακατω τιμη απ'αυτα που ειχαν δωσει για lcd εφυγε εντελως η μιζερια και η δυστυχια που τους διεκρινε και ξαναβρηκαν το χαμογελο στο προσωπο τους

-εδω ξεκιναει παλι το χιουμορ-
γιαυτο και εγω θεωρω υποχρεωση μου να συνεχισω την προπαγανδα μεχρι να πειστει και ο τελευταιος και ν'αγορασει κι αυτος plasma ουτως ωστε να καταργηθουν εντελως οι πασης φυσεως lcd και να υποχρεωθει πλεον και ο φιλος petasis να παρει plasma...η αυτο η να βγει καποιος νομος που να τον υποχρεωνει να βλεπει μονο plasma...for ever and ever and ever and ever...

plasma rules

Όπως βλέπεις συμφωνούμε Γιώργη!

:ernaehrung004:

Ναι, αλλά έχει περισσότερη πλάκα άμα διαφωνούμε (όχι με εσένα συγκεκριμένα, αλλά γενικά), δεν έχει; :flipout:

τωρα οσον αφορα την προηγουμενη τοποθετηση μου εχεις δικιο ηταν υπερβολικη αν και εγω το εγραψα περισσοτερο ως αστειο και για να πειραξω τον φιλο petasis οπως και αυτος πειραζει και τσιγκλιζει συνεχεια τους πλασματακηδες

Πέρα του ότι δεν παρεξηγώ εύκολα, δεν έχω πρόθεση να τσιγκλίσω κάποιον, ούτε τους πλασματάκηδες, ούτε τους LCDάκηδες. Απλά μου αρέσει να τονίζω τα αρνητικά από κάθε τεχνολογία. :blush:
Δεν είναι τυχαίο π.χ. ότι από όλο το review μιας LCD με local dimming, διάλεξα την πιο κολακευτική φωτογραφία... :flipout:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1196951#post1196951

Καλησπέρα σε όλους!Εγώ την έχω παραγγείλει την τηλεόραση εδώ και κάνα μήνα και περιμένω.Μου'χανε πει απ'τα EXPERT Θεσσαλονίκης ότι θα την έχουν τέλη Απριλίου,αλλα ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση...:twoguns: μάλλον θα τους σκάσω αύριο ένα τηλέφωνο

Πάντως αν κάποιος θέλει να πάρει μια καινούργια Plasma TV (Kuro-like) τότε η VT20 είναι μονόδρομος, αφού και η Kuro έχουν σταματήσει.
Εγώ σκέπτομαι να την αγοράσω και την παλιά Pioneer να την βάλω στο υπνοδωμάτιο.

Καλημερα.Κατοχος απο προχθες και πρωτες εντυπωσεις ...θετικες.Ρυθμισεις για τις πρωτες ωρες λειτουργιας,ξερει καποιος ? Ευχαριστω.

Καλορίζικη...:2thumb22sup:

...μπορείς να βάλεις την default ρύθμιση THX και να την χρησιμοποιείς όπως και την προηγούμενη που είχες....

...οδηγίες για 'ΣΤΡΩΣΙΜΟ' υπάρχουν στα links της αντίστοιχης ενότητας, στο 1ο post του νήματος.

Καλορίζικη, θέλουμε οπωσδήποτε εντυπώσεις σε 10-15 μέρες απο τώρα μόλις στρώσει για τα καλά.

Και φώτος ακομα καλύτερα

Panasonic TX-P50VT20 review

WHV361.pan3dtv.02-420-90.jpg

We liked:

The smoothness and clarity of 3D on this plasma is better than any we've seen on rival sets to date (although it must be said that it's early days for 3D generally).

The glasses are not the most comfortable in the world, and they chop out an immense amount of light, but the wow factor of 3D is undeniable. Perhaps more significantly, this is also a darn good 2D hi-def screen. Technically accomplished, it's great with both Blu-ray and standard def sources.

We disliked:

Most of our caveats are little more than nit-picking. It's high-time Panasonic got to grips with the look and logic of its user interface.

Most of its competitors have adopted rich, understandable designs which enhance the user experience. There's work to be done here. The audio also makes a good argument for budgeting in a separate sound system.

Verdict:

The TX-P50VT20 is an altogether superior telly that will thrill plasma technology aficionados.

Even without the embellishment of 3D, it delivers a great HD picture (although you will need to tinker to extract the best from it).

Network connectivity is fine and the brand's online content portal also shows promise. Ultimately though, this review is all about 3D – and when it comes to exploring the third dimension, this is the screen everyone else now has to beat.

http://www.techradar.com/reviews/au...d-lcd-tvs/panasonic-tx-p50vt20b-688360/review

Τιμές Skroutz:
http://www.skroutz.gr/s/263837/Panasonic-TX-P50VT20E-50.html?keyphrase=50vt20

Να κάνω μια ερώτηση εάν βάλω το burn in dvd να παίζει non stop για καμια εβδομάδα με τα μειωμένα χρώματα που απαιτούνται θα πάθει κάτι η απλά θα στρωθεί η tv κανονικά?

Οτιδήποτε δεν περιέχει στατικές εικόνες στρώνει μια χαρά την τηλεόραση και μπορεί να παίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς πρόβλημα...

...έχεις την VT20??

Εδώ και μια εβδομάδα έχω πάρει μια LG LE 8500 47 λόγο ότι ήμουν φανατικός των LCD.αλλα η TV με απογοήτευσε εντελώς.έχει χαλια ανομοιομορφία στον οπίσθιο φωτισμό και δεν ήταν μοναχα η δικη μου αλλα και ενός φίλου που πήρε την ίδια.Τελικά είδα μια Panasonic πλάσμα σε ένα άλλο φίλο μου και έπαθα πλακα.καμια σχέση με οποια LCD είχα δει και είχα έως τώρα,και σε πληροφορώ ότι έχω αλλάξει αρκετές. οποτε παρήγγειλα εχτές το απόγευμα στο πλαίσιο την Panasonic ντ 20 και θα την πάρω σήμερα το απόγευμα πρώτα ο θεός.

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

.... την Panasonic ντ 20 και θα την πάρω σήμερα το απόγευμα πρώτα ο θεός.

Με το καλό να την παραλάβεις, περιμένουμε εντυπώσεις...:2thumb22sup:

Κι εγώ παράγγειλα τη VT20 και θα την έχω την άλλη εβδομάδα.:music-smiley-005:
Θα ήθελα να ρωτήσω τα πιο έμπειρα μέλη εδω μέσα, αν αξίζει τον κόπο να καλιμπράρω την τηλεόραση τώρα ή αν θα ήταν καλύτερο να περιμένω να στρώσει. Αν η απάντηση είναι το δεύτερο στις πόσες ώρες προβολής πιστεύετε ότι θα ήταν ιδεατό να μου την ρυθμίσουν;