Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα κυριοι κατοχοι της vt20 .Επειδη το μοντελο εχει σοβαρα προβληματα μπορω να μαθω απο τους κατοχους τι αριθμο εκδοσης λογισμικου εχουν?.Η δικη μου vt20 εχει αναβαθμιστει σε F\U 2408-10300.Το λεω αυτο γιατι και μενα στην αρχη η τηλεοραση μου φαινοταν αψογη μετα ομως απο τις δυο αναβαθμισεις ειδα τα γνωστα προβληματα´´1κινησης 2πολαραιζεισον 3με το ifc ενεργοποιημενο δεν βλεπεις το πολαραιξεισον ομως τοτε παρουσιαζονται καποιοι λεκιεδες στα προσωπα και γενικοτερα στα σημεια της εικονας που φωτιζονται περισοτερο.Το θεμα δεν το αφησα ετσι και καλεσα ατομο της ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ οπου ηρθε στον χωρο μου και διαπιστωσαι τα ανω προβληματα.Εχει σταλει email στην Ιαπωνια οπου και περιμενουμε καινουργια αναβαθμηση μιας και οι Ιαπωνες εχουν διαπιστωσει το προβλημα.Κλεινοντας θελω να πω σε οσους κατοχους εχουν παλαιοτερη εκδοση λογισμικου ας μην προχωρησουν σε αναβαθμηση εκτος κι αν ειναι η ιδεα μου οτι το προβλημα ηλθε μετα την αναβαθμιση.Κουραγιο μας τα καλυτερα ειναι μπροστα.

I have done the update with the new software 2408 but I have no such problems as your set. Sorry for the English but my Greek is not so good.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

I have done the update with the new software 2408 but I have no such problems as your set. Sorry for the English but my Greek is not so good.
Φιλε stelch φοβαμαι πως το προβλημα υπαρχει σε ολες τις vt20.Επειδη το πληκτρολογιο με κουραζει και ειναι πολλα αυτα που πρεπει να σου πω,εαν θελεις παρεμε στο 6936061899.

Επανέρχομαι σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με το image retention από λογότυπο καναλιού, το οποίο αποχώρησε επιτέλους, ύστερα από αρκετές βραδιές εντατικού παιξίματος του break-in DVD, αλλά και αρκετές ώρες ανοικτή σε αναλογικό κανάλι με χιόνια. Παλιές καλές και αποτελεσματικές συνταγές ( ευχαριστώ τον Γιάννη Χατζηγεωργίου γι’αυτό ) Έχω αποφύγει ευτυχώς τελικά το burn in.

Καλημερα κυριοι κατοχοι της vt20 .Επειδη το μοντελο εχει σοβαρα προβληματα μπορω να μαθω απο τους κατοχους τι αριθμο εκδοσης λογισμικου εχουν?.Η δικη μου vt20 εχει αναβαθμιστει σε F\U 2408-10300.Το λεω αυτο γιατι και μενα στην αρχη η τηλεοραση μου φαινοταν αψογη μετα ομως απο τις δυο αναβαθμισεις ειδα τα γνωστα προβληματα´´1κινησης 2πολαραιζεισον 3με το ifc ενεργοποιημενο δεν βλεπεις το πολαραιξεισον ομως τοτε παρουσιαζονται καποιοι λεκιεδες στα προσωπα και γενικοτερα στα σημεια της εικονας που φωτιζονται περισοτερο.Το θεμα δεν το αφησα ετσι και καλεσα ατομο της ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ οπου ηρθε στον χωρο μου και διαπιστωσαι τα ανω προβληματα.Εχει σταλει email στην Ιαπωνια οπου και περιμενουμε καινουργια αναβαθμηση μιας και οι Ιαπωνες εχουν διαπιστωσει το προβλημα.Κλεινοντας θελω να πω σε οσους κατοχους εχουν παλαιοτερη εκδοση λογισμικου ας μην προχωρησουν σε αναβαθμηση εκτος κι αν ειναι η ιδεα μου οτι το προβλημα ηλθε μετα την αναβαθμιση.Κουραγιο μας τα καλυτερα ειναι μπροστα.

Φίλε μου kyrae21 έχω κάνει και εγώ την συγκεκριμένη αναβάθμιση, αλλά δεν έχω παρατηρήσει κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις.

ναι η τηλεοραση εχει προβληματα, αυτοι που δεν τα βλεπουν ειναι επειδη ειναι ασχετοι και δεν μπορουν να καταλαβουν για το τι συζηταμε

παρολαυτα παραμενει η καλυτερη τηλεοραση που υπαρχει αυτη τη στιγμη (και εχω δει πολλες απο κοντα)

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ναι η τηλεοραση εχει προβληματα, αυτοι που δεν τα βλεπουν ειναι επειδη ειναι ασχετοι και δεν μπορουν να καταλαβουν για το τι συζηταμε

παρολαυτα παραμενει η καλυτερη τηλεοραση που υπαρχει αυτη τη στιγμη (και εχω δει πολλες απο κοντα)
Αγαπητε Paul64 αν και εισαι λιγο επιθετικος με τα παιδια που εχουν την vt20 συμφωνω μαζι σου οτι η εικονα της ειναι οτι ποιο κοντα στο φυσικο(crt) μπορει να δει κανεις αυτη τη στιγμη.Φαντασου να λυθουν τα 2,3 προβληματα που εχει.Οσο για τους φιλους κατοχους της vt20 που βλεπουν χωρις προβλημα την εικονα της καλο για αυτους.Για εμας τους υπολοιπους υπομονη μεχρι ενα καινουργιο f\u που πιθανως λησει το προβλημα.Εχω δει πεντε vt20 ΤΥΧΑΙΟ?

Δεν ανέφερα πουθενά ότι είμαι σχετικός με το θέμα! Ναι είμαι άσχετος!!! Απλούστατα σαν απλός θεατής, είπα ότι δεν παρατήρησα κάτι σχετικό με το πρόβλημα που προφανώς υπάρχει! όσο για το τι συζητάτε...άσχετος είμαι...χαζός δεν είμαι.

Και εγω δεν εχω αναφερει πουθενα οτι ειμαι εξπερ του ειδους
Αλλα δεν εχω δει το προβλημα που αναφερεται , ισως επειδη ειμαι στο στρωσιμο
@Paul64 φιλε μου την τηλεοραση την εχω παρει για να βλεπω ενα τηλεοπτικο προγραμμα που μας προσφερουν και γιαι την διασκεδαση μου
Δεν καθομαι μπροστα με τις ωρες καιο να ψαχουλευω αν δω καποιο κοκο καποια περιεργη συμπεριφορα κατι τετοιο

Απλα οταν την καλιμπραρω θα δω ισως καλυτερα
Μην αναλωνουμε ωρες λεγοντας τετοια θεματα
Αν εχουμε προβλημα ας στειλουμε ενα e-mail στην εταιρεια (την μαμα εταιρεια ) με το θεμα - προβλημα μηπως και το λυσουν

αυτα
φιλικα

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για εμας τους υπολοιπους υπομονη μεχρι ενα καινουργιο f\u που πιθανως λησει το προβλημα.Εχω δει πεντε vt20 ΤΥΧΑΙΟ?
δεν προκειται να βγει κανενα firmware που να φτιαχνει αυτα τα προβληματα γιατι απλουστατα αυτα τα προβληματα ειναι στο hardware

και btw ο scaler της panasonic παραμενει αθλιος και θα επρεπε να ντρεπονται που σε ενα τοσο ακριβο μοντελο δεν ειναι ικανοι να φτιαξουν εναν scaler τουλαχιστον ισοδυναμο εταιριων οπως lg και samsung

δεν ειναι δυνατον μοντελο πλασμα της lg που κοστιζει ουτε το 1/4 σε χρηματα απ'την vt20 να εχει καλυτερο scaler.......αυτη ειναι η αληθεια οσο κι αν ποναει

ευτυχως που υπαρχουν και τα dreambox hd

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δεν προκειται να βγει κανενα firmware που να φτιαχνει αυτα τα προβληματα γιατι απλουστατα αυτα τα προβληματα ειναι στο hardware

και btw ο scaler της panasonic παραμενει αθλιος και θα επρεπε να ντρεπονται που σε ενα τοσο ακριβο μοντελο δεν ειναι ικανοι να φτιαξουν εναν scaler τουλαχιστον ισοδυναμο εταιριων οπως lg και samsung

δεν ειναι δυνατον μοντελο πλασμα της lg που κοστιζει ουτε το 1/4 σε χρηματα απ'την vt20 να εχει καλυτερο scaler.......αυτη ειναι η αληθεια οσο κι αν ποναει

ευτυχως που υπαρχουν και τα dreambox hd

Χωρίς να θέλω να φανώ εριστικός μπορείτε να μου-μας εξηγησετε πως το είδατε αυτό; (τα περι scaler)

Κάποια μικροπροβληματάκια (όχι όλα) νομίζω ότι θα λυθούν με firmware update.
Αυτό θα ξεκινήσει πρώτα από την Αμερική και κατόπιν στην Ευρωπαική αγορά.

Οπως παντα ενας γιατρος επεμβαινει την καταλληλη στιγμη.Καλες διακοπες με την οικογενια Μανωλη και ραντεβου τον Σεπτεμβρη.

Ελπίζω να υπάρξει, γιατί εκτός του ότι την U δεν την βλέπω να φτιάχνει, ανακοινώθηκαν και νέα μοντέλα (σειρά 25)...

πηγα να ξεκινησω με καποιες ερωτησεις....αλλα μετα απο αυτα που διαβαζω και εδω στις τελευταιες σελιδες μου φαινεται οτι θα κατσω με την ταπεινη μου lcd, 3 ετων, 40αρα μεχρι να καει εντελως! :flipout: Τελικα μαπα και η VT20 (για τα λεφτα της) ?? μας δουλευουν ολους κανονικα ετσι..?

Με αυτά που διαβάζω για την VT20, αισθάνομαι ακόμα πιο δικαιωμένος που δεν την προτίμησα....

Ο αντικαταστατης της VT20 ποτε αναμενεται? ανοιξη?
Καλημερα φιλε μου επειδη σε καιει λιγο η vt20 την εχεις δει να παιζει?

Καλημερα!

Ναι, δυο ωρες χτες στο public την δοκιμαζα με δυο blu ray δικα μου και με λιγα φωτα απο πανω της. Γιατι?

Καλημερα!

Ναι, δυο ωρες χτες στο public την δοκιμαζα με δυο blu ray δικα μου και με λιγα φωτα απο πανω της. Γιατι?
Περα απο το τι διαβαζεις απο εμας τους υπολοιπους στα δικα σου ματια πως φανηκε η εικονα της.

Καλη. Αλλα δεν εχω ενδοιασμους για την εικονα της. Για τυχων προβληματα εχω.

Καλη. Αλλα δεν εχω ενδοιασμους για την εικονα της. Για τυχων προβληματα εχω.
Τα δυο τρια προβληματα που εχουν αναφερθει υπαρχουν,οπως αναφερω ποιο πριν τα προβληματα τα εχουν διαπιστωση και η ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ Ελλας και απο οτι μου ειπαν και ΙΑΠΩΝΕΖΟΣ της ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ και οπως λεει και ο Μανωλης περιμενουμε το ρημαδι F|U μπας και δουμε προκοπη.Να σου πω οτι την vt20 την εχω περιπου δυο μηνες σπιτι και η εικονα της οσο αναφορα το ανσι|κοντραστ και το βαθος χρωματος ειναι για ΟΣΚΑΡ.Το προβλημα ειναι στην κινηση και στο οτι σε μερικα b\r εμφανιζει λεκεδες στα πιο φωτισμενα σημεια του πλανου της εικονας.