Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Hμερομηνια αναμενομενης παραλαβης (μαλλον αφιξης) στον Κωτσοβολο η 7/11/11 - δηλ σαραντα (40) εργασιμες ημερες αντι των υπεσχημενων 15 κατα την παραγγελια (20/9). Αυτο θα πει επαγγελματικοτητα- τσιμπαμε τον πελατη κι αστον να περιμενει. Το κακο ειναι οτι προκειται για πολυ καλη τηλεοραση, και ειμαι βεβαιος πως θα μετανοιωσω αν τυχον ακυρωσω την αγορα της (οπως εχω δικαιωμα) και παρω καμια αλλη (αλλωστε δεν βιαζομαι κιολας), αλλα...ολα εχουν ενα οριο!

Αναμενεται καμια αλλαγη τιμης αραγε;

Όπως διαπίστωσα κατά την έρευνα που έκανα όλοι οι πωλητές αυτής της TV αλλά και της GT περιμένουν στην ουρά για τα κομμάτια που θα φέρει, όποτε τα φέρει, η Intertech. Χωρίς να θάλω να υπερασπιστώ τον Κωτσόβολο, αυτή είναι η πραγματικότητα αυτή την εποχή.

Υπομονή ... γιατί είναι πράγματι κορυφαία.
Αυτό που με ικανοποίησε, επίσης, είναι ότι, εκτός αυτών που έχουμε περιγράψει (2 γυαλιά, dongle κλπ), έχει και ένα σακούλι με καλώδια σύνδεσης διαφόρων ακροδεκτών, όπως πχ scart, και έτσι μπόρεσα να συνδέσω τον αρχαίο δέκτη της Nova, ώστε να βλέπω μέχρις ότου αποφασίσω να τον αναβαθμίσω σε HD.

Hμερομηνια αναμενομενης παραλαβης (μαλλον αφιξης) στον Κωτσοβολο η 7/11/11 - δηλ σαραντα (40) εργασιμες ημερες αντι των υπεσχημενων 15 κατα την παραγγελια (20/9). Αυτο θα πει επαγγελματικοτητα- τσιμπαμε τον πελατη κι αστον να περιμενει. Το κακο ειναι οτι προκειται για πολυ καλη τηλεοραση, και ειμαι βεβαιος πως θα μετανοιωσω αν τυχον ακυρωσω την αγορα της (οπως εχω δικαιωμα) και παρω καμια αλλη (αλλωστε δεν βιαζομαι κιολας), αλλα...ολα εχουν ενα οριο!

Αναμενεται καμια αλλαγη τιμης αραγε;

Μου έκανες την καρδιά περιβόλι.. Πάντως εάν αλλάξει δραστικά η τιμή της από 1-11, τότε θα φάει άκυρο ο κοτσοβολος.

Μου έκανες την καρδιά περιβόλι.. Πάντως εάν αλλάξει δραστικά η τιμή της από 1-11, τότε θα φάει άκυρο ο κοτσοβολος.

Δραστικά δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν κυκλοφορήσει νέο μοντέλο. Στην Ελλάδα είσαι! Οι τιμές είναι 15% πάνω απο έξω

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όπως διαπίστωσα κατά την έρευνα που έκανα όλοι οι πωλητές αυτής της TV αλλά και της GT περιμένουν στην ουρά για τα κομμάτια που θα φέρει, όποτε τα φέρει, η Intertech. Χωρίς να θάλω να υπερασπιστώ τον Κωτσόβολο, αυτή είναι η πραγματικότητα αυτή την εποχή.

Υπομονή ... γιατί είναι πράγματι κορυφαία.
Αυτό που με ικανοποίησε, επίσης, είναι ότι, εκτός αυτών που έχουμε περιγράψει (2 γυαλιά, dongle κλπ), έχει και ένα σακούλι με καλώδια σύνδεσης διαφόρων ακροδεκτών, όπως πχ scart, και έτσι μπόρεσα να συνδέσω τον αρχαίο δέκτη της Nova, ώστε να βλέπω μέχρις ότου αποφασίσω να τον αναβαθμίσω σε HD.

Η GT δεν έχει καταργηθεί?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η GT δεν έχει καταργηθεί?

Σαφώς και ΟΧΙ.
Άκουσα αυτό το παραμύθι από αρκετούς "άσχετους" πωλητές τις τελευταίες μέρες αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Ένας επαγγελματίας πωλητής από το Βόλο που απευθύνθηκα για την GT, μου τηλεφώνησε χθες και είπε ότι η αντιπροσωπεία φέρνει μερικά κομμάτια την επόμενη βδομάδα και εάν θέλω μπορεί να μου κρατήσει.
Η αντιπροσωπεία, στην οποία είχα τηλεφωνήσει στην αρχή της βδομάδας, μου είχε πει ότι κομμάτια έρχονται κατά καιρούς αλλά όποοιος ενδιαφέρεται πρέπει να κάνει παραγγελία σε πωλητή.

Last edited:
Με τον WD Media player και περίπου χονδρικά 10TB σκληρών δίσκων που έχω όπου όλες οι ταινίες έχουν εξώφυλλα, η VT30 έχει μεταμορφώσει το δωμάτιο μου σε ένα ψηφιακό βίντεοκλαμπ. Πραγματικά αξίζει να το κανετε αυτό με τις ταινίες σας μέσω media player. Μερικές φορές χαζεύω καμια ώρα κοιτώντας μόνο τα εξώφυλλα. Για τον φιλο πιο πανω που ανησυχεί για τα videogames θα του πω ότι εγω απο τις πρωτες μέρες επαιζα και παιζω NB2K11, τις πρωτες 2 βδομαδες 1-2 ωρες και απο κει κ επειτα εως και 5 ωρες gaming! Η VT30 ειναι αστερι! Ουτε burn in ουτε τιποτα.

Καλησπερα σε ολο το φορουμ διαβαζω εδω και αρκετο καιρο για την εν λογω τηλεοραση απλα η8ελα να με βοηθησετε σε καποια συγκεκριμενα θεματα.
Εχω την Samsung 46B6000 100 hz led κ την εχω σαν οθονη desktop με το pc.Ευχαριστημενος δεν ειμαι γιατι εχει μυρμηγκιασμα και σπασιμο στην κινηση.Την vt 30 αν την παρω την θελω κατα 90% για pc και βεβαια για το 3d.Δεν με ενδιαφερουν Μedia Players παρα μονο η καλη εικονα χωρισ μηρμηγκιασμα κ σπασιμο στισ κινησεις.Και λογικα αν σαν πλασμα τηλεοραση μπορει να μην μου βγαλει προβλημα σε συνεχομενη χρηση με pc windows 7 κτλ ειμαι ετοιμος και για την 65 για αν τυχον προβληματα αν μπορειτε να με διαφωτησετε λιγο επειδη ειστε και μαγκες 8α περιμενα καποιες απαντησεις.Σας ευχαριστω.

Aπο αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, δέν κάνει φίλε μου για PC Monitor η οθόνη PLASMA, λογικά θα σου αφήσει ίχνη στην οθόνη, απο τις στατικές εικόνες, όπως π.χ. η μπάρα των windows.

Οποτε σαν να λεμε ακυρο για αυτην την περιπτωση δλδ αν εχω συνεχεια το scrolling bar πως λεγεται ενεργο δεν γινεται τπτ?απο 3δ θα γινει 10δ απο τα ιχνη??και δεν ειμαι αλλο για led h lcd με τπτ ημουν καθαρα για vt τελοςπαντων σε ευχαριστω για την συμβουλη

Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω δοκιμαστικά ένα stick 2GB για εγγραφή αλλά, ενώ το αναγνώρισε, ως Flash Disk, όταν προχώρησα για φορμάρισμα, έβγαλε μήνυμα "Η μορφοποίηση απέτυχε. Αυτή η κάρτα δεν υποστηρίζεται".

Τι συμβαίνει; Φταίει το μέγεθος; Δεν γράφει σε stick;

Αντίθετα, όταν έβαλα ένα φορητό Toshiba 320GB, τον αναγνώρισε ως USB HDD και πρότεινε το φορμάρισμα, αλλά σταμάτησα και δεν προχώρησα.
Φαίνεται ότι για εγγραφές θέλει δίσκο φορμαρισμένο από την TV, όπως άλλωστε γράφει και στις οδηγίες.

Καλησπερα σε ολο το φορουμ διαβαζω εδω και αρκετο καιρο για την εν λογω τηλεοραση απλα η8ελα να με βοηθησετε σε καποια συγκεκριμενα θεματα.
Εχω την Samsung 46B6000 100 hz led κ την εχω σαν οθονη desktop με το pc.Ευχαριστημενος δεν ειμαι γιατι εχει μυρμηγκιασμα και σπασιμο στην κινηση.Την vt 30 αν την παρω την θελω κατα 90% για pc και βεβαια για το 3d.Δεν με ενδιαφερουν Μedia Players παρα μονο η καλη εικονα χωρισ μηρμηγκιασμα κ σπασιμο στισ κινησεις.Και λογικα αν σαν πλασμα τηλεοραση μπορει να μην μου βγαλει προβλημα σε συνεχομενη χρηση με pc windows 7 κτλ ειμαι ετοιμος και για την 65 για αν τυχον προβληματα αν μπορειτε να με διαφωτησετε λιγο επειδη ειστε και μαγκες 8α περιμενα καποιες απαντησεις.Σας ευχαριστω.

Γιατί δεν παίρνεις ένα 24 μονιτορ να κάνεις την δουλειά σου και μια vt30 για ταινίες και παιχνίδια?

Γιατι ειναι λιγο δυσκολο απο 46 να παω στις 24 για μεγαλυτερη ναι για μικροτερη οχι

Για PC Monitor καλο θα ήταν να απαντησει καποιος που εχει συνδέσει την VT30 με PC. Πάντος εγώ στα videogames που παιζω δεν εχω παρατηρησει τίποτα περί IR ή Burn In. Επίσης η κίνηση της δεν παίζεται ουτε συγκρινεται με καμμια LCD LED. :drummer:

Εγκατέστησα το 1801 αλλά επαναφέρω, προς τους έμπειρους, το ερώτημα εάν μπορούμε να γνωρίζουμε, εκ των προτέρων, το τι περιλαμβάνει κάθε νέο firmware.
Ο λόγος είναι ότι, στο παρελθόν, αρκετές φορές έκανα αναβάθμιση στον Firefox και διαπίστωσα, εκ των υστέρων, ότι είχε bugs που διορθώθηκαν με νεώτερο.

Επίσης επαναφέρω το ερώτημα για τα sticks (#2054)

Μιας και εγω προσανατολιζομαι σε 50-55 ιντσες, 2 αποριες:

1) Δεν εχω βρει αρκετες αναφορες οσον αφορα το τηλεοπτικο σημα. Ενω στις προβολες 1080p η vt30 ειναι πολυ καλη για ταινιες, τι γινεται στα καναλια τηλεορασης μιας και τη θελω για 50-50 ταινιες/ τηλεοπτικα καναλια. ?

2) Αξιζει να περιμενω την ελευση της νεας (vt40 ?) τους επομενους μηνες. ?
Διαβαζω οτι θα εχει καλυτερες διαβαθμισεις του γκρι και ισως βελτιωμενη και σε αλλους τομεις, με την λογικη οτι ισως βελτιωσουν ενα καλο μοντελο και σε αλλους τομεις

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μιας και εγω προσανατολιζομαι σε 50-55 ιντσες, 2 αποριες:

1) Δεν εχω βρει αρκετες αναφορες οσον αφορα το τηλεοπτικο σημα. Ενω στις προβολες 1080p η vt30 ειναι πολυ καλη για ταινιες, τι γινεται στα καναλια τηλεορασης μιας και τη θελω για 50-50 ταινιες/ τηλεοπτικα καναλια. ?

2) Αξιζει να περιμενω την ελευση της νεας (vt40 ?) τους επομενους μηνες. ?
Διαβαζω οτι θα εχει καλυτερες διαβαθμισεις του γκρι και ισως βελτιωμενη και σε αλλους τομεις, με την λογικη οτι ισως βελτιωσουν ενα καλο μοντελο και σε αλλους τομεις

1. Για 1080p έχει τέλεια εικόνα και κίνηση. Απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία. Αν την θέλεις για τηλεοπτικά κανάλια τότε προχώρα στην αγορά κάποιας άλλης τηλεόρασης διότι είναι ακρειβή.

2. Πάντα αξίζει να περιμένουμε για το επόμενο μοντέλο το θέμα είναι κατά πόσο μπορούμε και για πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Το σίγουρο είναι πως για HD ταινίες, videogames και κυρίως 3D είναι η κορυφαία TV! Σίγουρα δεν θα απογοητευτείς ούτε θα το μετανοιώσεις αν προχωρήσεις στην αγορά της VT30

Last edited: