Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Περίμενε πρώτα να δοκιμάσεις αυτά της συσκευασίας.
Εάν δεν σου κάνουν, προσπάθησε να μάθεις την ουσιαστική διαφορά στις διαστάσεις για να καταλάβεις εάν αξίζει να πληρώσεις τα χρήματα αυτά, με τα οποία αγοράζεις 2 ακόμη από το Public.

Δυστυχώς δεν υπάρχει πια η προσφορά του public... Και αυτά που λέει ο φίλος απ'το Amozon είναι η νέα γενιά, που εκτός από ελαφρύτερα μειώνουν και λιγότερο την φωτεινότητα σε σχέση με τα παλιά.

Ναι σίγουρα δεν βιαζομαι να δω πως θα κάτσουν , αλλα όταν ακούω για μεσαίο μέγεθος , ενω παίζει το large καταλαβαίνω.
Σε σας έκσταση καλα τα γιαλια? σας στενεύουν ? ρυμθιζονται καθόλου?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι σίγουρα δεν βιαζομαι να δω πως θα κάτσουν , αλλα όταν ακούω για μεσαίο μέγεθος , ενω παίζει το large καταλαβαίνω.
Σε σας έκσταση καλα τα γιαλια? σας στενεύουν ? ρυμθιζονται καθόλου?

Δεν ρυθμίζονται, αλλά, όπως είπα παραπάνω, τα μπράτσα είναι ελαστικά και μπορούν να ανοίξουν αρκετά.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δυστυχώς δεν υπάρχει πια η προσφορά του public... Και αυτά που λέει ο φίλος απ'το Amozon είναι η νέα γενιά, που εκτός από ελαφρύτερα μειώνουν και λιγότερο την φωτεινότητα σε σχέση με τα παλιά.

Μα και εγω γι αυτο τα ανέφερα , επειδή είναι νέας γενιάς πιο ελαφριά, φέρνουν λίγο προς τα παθητικά, δεν έχουν καμία σχέση με αυτα του public γενικά ότι πουλιέται εδω. Αν είναι να με στενεύουν αυτα τις συσκευασίας , δεν θα πάω να πάρω και έξτρα! Εκτός αν το βάλουν στα 10 ευρω το ζευγάρι!

Σχετικά με τον ψηφιακό δορυφορικό δεκτή , με το απλο καλώδιο που εχω , το 80αρι πιάτο , και το διπλο κοινό LNb που εχω θα βλέπω κανά hd κανάλι free εδω στο σαλονιού ή τζίρος?

αντε καλορίζικη. ωραία εγκαίνια προβλέπονται από το καραισκάκη. αντε να είναι και γουρλίδικη. από το δορυφορικό δέκτη θα βλέπεις τα ελεύθερα. ελεύθερα hd έχει ο αστρα στις 19.2.

Έχουν μεγάλη ελαστικότητα και δεν θα έχεις πρόβλημα.

αντε καλορίζικη. ωραία εγκαίνια προβλέπονται από το καραισκάκη. αντε να είναι και γουρλίδικη. από το δορυφορικό δέκτη θα βλέπεις τα ελεύθερα. ελεύθερα hd έχει ο αστρα στις 19.2.

Σε ευχαριστω φίλε μου!

Αλλα... Δεν την πήρα ακόμα δυστυχώς!!!:bigcry: σε 48 ώρες έλεγαν - άραγε Δευτέρα?- γιατι με χαμηλότερη χρέωση έλεγε 4 ή 7 εργάσιμες ενω αν χρεωνοσουν - που εκανα 15 ευρω - έλεγε 48 ώρες .

Αυτα που έχει ο astra free hd ποια είναι? υπάρχει καμία λίστα να δούμε?

Ο γαυρος έτσι κι αλλιώς θα μαμησει σήμερα!!!

Ο Astra είναι πιο αριστερά και πιο πάνω από τον Hotbird και, επομένως, το διπλό LNB δεν θα σου εξασφαλίσει τον πρώτο αλλά θα σου δώσει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το δορυφορικό δέκτη της TV πιάνοντας τα κανάλια του Hotbird.

Εγώ, αναβάθμισα τη Nova σε HD και απαίτησα και πήρα το πακέτο που δίνουν στους νέους συνδρομητές, στο οποίο περιλαμβάνεται και ένα πιάτο.
Τοποθέτησα και αυτό το πιάτο, έψαξα λίγο, βρήκα τον Astra, ζήτησα να ψάξει η TV για τα ελεύθερα, κατέβασε γύρω στα 600 και από αυτά τα περισσότερα είναι κλειδωμένα, ένας μεγάλος αριθμός είναι γερμανόφωνα, αλλά το κέρδος είναι με αυτά που εκπέμπουν HD και ένα (Astra 3D Demo) ορισμένα ντοκυμαντέρ σε 3D SBS !!!
Όποτε μου ζητήσει φίλος να δει 3D ανοίγω αυτό το κανάλι.

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το forum, σκέπτομαι πολύ σοβαρά να προβώ στην αγορά μιας VT30 50’’ στις επόμενες μέρες και θα ήθελα μιας τελευταία συμβουλή(ες) όσο αφορά τι θα πρέπει να προσέξω μιας και έχω διαβάσει και έχω ακούσει αρκετά. Καταρχάς θα ήθελα να σας πω ότι μιας και είμαι από επαρχία δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο κατάστημα που να έχει την τηλεόραση ώστε να δω την εικόνα αλλά σίγουρα αυτά που έχω διαβάσει με έχουν κερδίσει, αντιθέτως έχω δει την UT 30 και την ST30!! Φαντάζομαι ότι η εικόνα της VT30 θα είναι ισάξια αν όχι καλύτερη….!!!Πάντως έχω να δηλώσω ότι σε όποιο κατάστημα και να έχω πάει κανένας δεν προσπαθούσε να πουλήσει plasma τηλεοράσεις εκτός από ένα, είναι τυχαίο άραγε;;; Από ότι διάβασα και στο εν λόγο forum, δεν θα πρέπει να ανησυχώ για τα φαινόμενα burn in μιας και η τεχνολογία έχει εξελίχθη πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν, έτσι δεν είναι;; θα ήθελα βέβαια να σας πω ότι την τηλεόραση θα την χρησιμοποιώ για τηλεοπτικό σήμα (nova,oteTV) και θα την συνδέσω με ένα εξωτερικό σκληρό WD, ένα DVD player καθώς και με ένα PS3 και Wii, φυσικά δεν πρόκειται να παίζω με της ώρες πάρα μόνο 1-2 ώρες την ημέρα, φαντάζομαι ότι δεν θα έχω να φοβάμαι για κάτι, απλά όπως καταλαβαίνετε είναι πολλά τα λεφτά και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως!!!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας και με συγχωρείται για την φλυαρία μου.

Ειδες την ST και σου αρεσε; ε, βαλε Χ1,5 για την VT30! αν βρεις ομως την GT θα εισαι -0,5 απο τη μεγαλη, και ολιγον πιο οικονομικα (φαινομενικα γιατι θα πληρωσεις τα γυαλια). Αν οικονομικα εισαι ΟΚ χτυπα τη μεγαλη και...τελος. Μη φοβασαι "καψιματα' κλπ, αφου βεβαια προφυλαχθεις για λιγο στην αρχη (εγω μαλλον καθολου!). Στα επιγεια ψηφιακα θα εισαι σχεδον τελειος, και στα δορυφορικα καλυτερος, ενω τα HD τελεια παντου, οπως και ματροσκες κλπ. Για PS κλπ δεν κατεχω. Γενικα...παρτην!

Σε ότι αφορά στην ποιότητα εικόνας, δεν υπάρχει ψεγάδι, από την προσωπική μου εμπειρία στον 1,5 μήνα που την απολαμβάνω αλλά και από τους υπόλοιπους κατόχους που έχουν καταγράψει τις εντυπώσεις τους.
Έχουν γραφτεί πολλά σχετικά με τον πόλεμο που ασκείται κατά των Plasma γενικά και των Pany ειδικότερα. Υπάρχουν συμφέροντα των αλυσίδων και του τρόπου προώθησης των τηλεοράσεων. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις για το θέμα αυτό ΕΔΩ.
Για το burn in δεν υπάρχει καμία ανησυχία, όταν τη δουλεύεις κανονικά. Δεν νομίζω ότι τα παιχνίδια μπορείς να τα παίζεις, τουλάχιστον, τις πρώτες 200 ώρες, γιατί οι στατικές εικόνες είναι ενδεχόμενο να προκαλέσουν προβλήματα.
Είναι ενδιαφέρουσα και η προσφορά στα 1629 ευρώ από μεγάλη αλυσίδα.

Αφού την έχεις ακόμα εν ενεργεία την 956, Ανδρέα, όποτε βρεις χρόνο, δεν οργανώνεις ένα μίνι φωτογραφικό συγκριτικό σε τηλεοπτικό; ;)

Χμ, και εγώ θα ήθελα να δω τέτοιες φωτογραφίες... :smile:

Με την ορεξη θα μεινεις.
Πρωτον δεν εχω καλη ψηφιακή ( μονο κινητό) και δευτερον πολυ αμφιβάλω αν θα ηταν θεατές οι διαφορες οπως τις βλέπει το γυμνό ματι στην κινούμενη εικονα.

Περίμενε πρώτα να δοκιμάσεις αυτά της συσκευασίας.
Εάν δεν σου κάνουν, προσπάθησε να μάθεις την ουσιαστική διαφορά στις διαστάσεις για να καταλάβεις εάν αξίζει να πληρώσεις τα χρήματα αυτά, με τα οποία αγοράζεις 2 ακόμη από το Public.
Αυτα του Public ειναι μεγαλυτερα απο αυτα της συσκευασιας;

Με την ορεξη θα μεινεις.
Πρωτον δεν εχω καλη ψηφιακή ( μονο κινητό) και δευτερον πολυ αμφιβάλω αν θα ηταν θεατές οι διαφορες οπως τις βλέπει το γυμνό ματι στην κινούμενη εικονα.

Αν είναι θέμα upscaling, θα φανεί στις φωτογραφίες, ακόμα και από κινητό αν τραβηχτούν με προσοχή.
Όταν λες διαφορές στην κινούμενη εικόνα, τι είδους διαφορές βλέπεις;
(Είχα καταλάβει ότι έχεις θέμα μόνο με το upscaling, αλλά αρκετές φορές λόγω έλλειψης χρόνου τα διαβάζω λίγο "διαγώνια" όπως λέμε εμείς...)

Η τιβι έφτασε στο σπίτι, η γυναικα μου εχει τρομάξει απο το μέγεθος!

Ερώτηση καθώς δεν την έχω δει από κοντά λόγω δουλειας. Από ένα άντρα και με την βοήθεια μιας γυναίκας συναρμολογείται η 50άρα στην βάση της ή πρέπει να φωνάξω κανά μαντράχαλο?