Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θέλω μια βοήθεια. Είχα παρατηρήσει κάποιες άσπρες κουκίδες να εμφανίζονται όταν δεν είναι στατική η εικόνα. Το είχα παρατηρήσει και σε τηλεοπτικό και σε ματρόσκες. Νόμιζα ότι βλέπω αστράκια μέχρι που σήμερα, το είδε και το έτερον ήμισυ (άρα κάτι δεν πάει καλά :laugh: ). Εμφανίζονται τυχαία σε διάφορα σημεία της οθόνης για δέκατα του δευτερολέπτου και θυμίζουν τα 'παράσιτα' σε παλιές ταινίες στον κινηματογράφο. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται;

Μου θυμίζει PWM noise, αλλά εδώ και χρόνια έχει εξαλειφθεί από τις πλάσμα. Μπορείς να τα τραβήξεις σε ένα βίντεο;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε macfil και το δικό μου θέμα θα το χαρακτήριζα dse στην λίστα σου

Προς τους mods

Παρακαλώ να διορθωθεί, στην πρώτη σελίδα, η περιγραφή του προβλήματος της Panasonic του thankin.

update 1.804 ξέρει κάνεις εάν διορθώνει τίποτα σε εικόνα η μόνο για τις ίντερνετ λειτουργίες της?

Στο viera market υπάρχει το viera 3d world. Φτιάχνεις λογαριασμό και βλέπεις 3d βιντεάκια. Το 3d world λέγεται ότι θα έχει πολύ υλικό από τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Υπάρχει στην GT, άρα λογικά και στη VT. :smileJap:

Στο viera market υπάρχει το viera 3d world. Φτιάχνεις λογαριασμό και βλέπεις 3d βιντεάκια. Το 3d world λέγεται ότι θα έχει πολύ υλικό από τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Υπάρχει στην GT, άρα λογικά και στη VT. :smileJap:

Και στην ST!
Βαριόμουν να ψάχνω το λογαριασμό μου στο viera connect όμως και δεν το εγκατέστησα.

Έχει τίποτα καλό τώρα; :p

Φυσικά και στην ST. Έχει 13 βιντεάκια με πόλεις, μουσεία, κλπ. Στη ποιότητα εικόνας παίζει ρόλο και η σύνδεση. Λειτουργεί από 2 μέχρι 10 Μbps για τέλεια εικόνα, αν θυμάμαι καλά.

Αυτες τις μερες με το Euro κανει κατι χαζα με το 3D.
Δεν ξερω τι φταιει αλλα και καλα ανιχνεύει 3D σημα και γυρίζει αυτόματα...
Το κανει και σε αλλους ;
Επίσης κατα καιρους ενω παιζει, κλείνει και ανοίγει ξανα μεσα σε 3-4 δευτερόλεπτα... :nounder:

Λογικα φταιει η νεα αναβαθμιση

Το κανει και σε αλλους ;
Επίσης κατα καιρους ενω παιζει, κλείνει και ανοίγει ξανα μεσα σε 3-4 δευτερόλεπτα... :nounder:

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το κανει και σε αλλους ;

Aυτό πρέπει να οφείλεται σε λάθος flag που εκπέμπεται στο σήμα της EΡTHD, νομίζω μπορείς να το απενεργοποιήσεις στο σχετικό μενού...

Αυτό σου το κάνει όταν είσαι σε κάποια AV είσοδο ή και όταν βλέπεις DVB-T;

Εγώ, ενώ την έχω σε standby, ακούω σε άσχετες φάσεις ένα ´τσικ-τσακ' όπως όταν κάνει όταν την ανοίγεις και όταν την κλείνεις. Περίεργο και δεν ξέρω γιατί το κάνει

Μπας κ ειναι στοιχειωμενη;

Εγώ, ενώ την έχω σε standby, ακούω σε άσχετες φάσεις ένα ´τσικ-τσακ' όπως όταν κάνει όταν την ανοίγεις και όταν την κλείνεις. Περίεργο και δεν ξέρω γιατί το κάνει

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Στις σειρές 10, είχαμε τέτοια φαινόμενα όταν ήταν ενεργές οι αυτόματες ενημερώσεις του δέκτη DVB-T. Βέβαια, ανοιγοκλείσιμο της τηλεόρασης σε αυτή την περίπτωση συνήθως συνέβαινε όταν βρισκόσουν σε λειτουργία αναλογικής ή εισόδου AV, αλλά αυτό μπορεί να είναι και θέμα τύχης (τί θα βλέπεις όταν θα του έρθει η αναβάθμιση δηλαδή).

Δοκιμάστε:

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Μενού συντονισμού DVB-T -> Μήνυμα νέου καναλιού -> Όχι

και

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Μενού συστήματος -> Ενημέρωση συστήματος -> Αυτ. αναζήτ. ενημ. σε αναμονή -> Όχι