Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αλήθεια, η μετατροπή 2D -> 3D που κάνει η τηλεόραση (καί η GT30) αξίζει τον κόπο (πάντα αν δεχτεί υψηλή ανάλυση και bitrate), ή όχι;

Για να ξέρω αν αξίζει να πάρω γυαλιά ή όχι.

Η VT30 σου εχει 2 ζευγη γυαλια μεσα στην συσκευασια..Η GT30 δεν εχει...Στην GT30 ειδα μετατροπη 2D-3D του Avatar απο BlueRay και ηταν πολυ ευχαριστη η παρακολουθηση(Δεν συγκρινεται ομως με το καθαροαιμο 3D BLUERAY)

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η VT30 σου εχει 2 ζευγη γυαλια μεσα στην συσκευασια..Η GT30 δεν εχει...Στην GT30 ειδα μετατροπη 2D-3D του Avatar απο BlueRay και ηταν πολυ ευχαριστη η παρακολουθηση(Δεν συγκρινεται ομως με το καθαροαιμο 3D BLUERAY)

GT30 έχω και όχι VT30.

Γι' αυτό ρωτάω, αν είναι καλή η μετατροπή, ώστε να δω αν αξίζει να πάρω γυαλιά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

Ευχαριστω PetrosThessaloniki , μπορει και'γω να το 'παρακανω' λιγακι :o , μα καλο ειναι να προσεχουμε ... για ριχτε μια ματια εδω - http://forum.setcombg.com/index.php/topic,46866.0.html
(εχει ενα φοτο σε κενουργια ΤV ) ...

Αναφερει περισσοτερο για αγορες μεσω ιντερνετ
Για την Ιντερτεχ που διακινει τις πανασονικ στην Ελλαδα πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να συμβει αυτο συν τοις αλλοις συνεργαζεται με την μεταφορικη Δελατολας που ειναι πολυ αξιοπιστη στις μεταφορες των προιοντων
Βεβαια ποτε δεν εισαι σιγουρος αλλα εγω δεν εχω ακουσει για παρομοιο προβλημα σε Πανασονικ

Last edited:
εγω απο την μερα που την αγορασα παιζω με σινεμα σε με χαμηλωμενες τις τιμες σε ολα πριν απο λιγο διαβαζοντας σας εβαλα σε THX, τοτε βλεποντας αλτερ εκεινη την ωρα στο πανω μερος στο τελειωμα της οθονης εμφανιστηκε μια λευκη διακεκομενη γραμμη στη μιση τηλεοραση και στη αλλη μιση κατι σαν να χανει το σημα και να εχει ειδωλο ολα αυτα ειχαν μεγεθος περιπου οσο τα γραμματα που διαβαζεται, επισης και το σταρ εκανε το ιδιο προβλημα, τα αλλα καναλια ελαχιστο εως καθολου, λετε να την επιστρεψω:flipout:,να παθω εγκεφαλικο:damnyou:,περα απο το αστειο προβληματιστηκα λιγο εχει γραψει 76 ωρες(ευχαριστω χρηστο για το ποστ με το πως βρισκεις τις ωρες) θα περιμενω αλλες τοσες να ερθει ο μανωλης απο κοντα, οσο για παλαιοτερο ποστ μου, εχω αρχισει και τη συνηθιζω οχι βεβαια οτι δεν μου αρκει απλα νομιζω δεν εχει τελος παντα θα θελεις μεγαλυτερη!!!

Παναγιώτη, μεταξεταστέος....τον Σεπτέμβρη πάλι....-bye-

Θα σε παιδέψω λίγο.....;)

Λίγο είπα....:ADFADF1:

Αν το 'Μέγεθος Σάρωσης' από τις Ρυθμίσεις είναι ΌΧΙ' τότε εμφανίζεται μια άσπρη γραμμή στο πάνω μέρος, αν το βάλεις 'ΝΑΙ' θα εξαφανιστεί....
2thumb22sup.gif

@Blueskies...

To x.v.colour εμφανίζεται μόνο όταν είσαι σε κάποια είσοδο HDMI δεν εμφανίζεται όταν είσαι σε τηλεοπτικό.

Η άσπρη διακεκομμένη γραμμή αν προσέξεις είναι εμφανής μόνο στα τηλεοπτικά προγράμματα, αυτό συμβαίνει διότι είναι απενεργοποιημένο το Μέγεθος Σάρωσης (overscan) το οποίο είναι απαραίτητο μόνο για την θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Κατ' αρχήν για να εμφανιστεί η επιλογή Μέγεθος Σάρωσης στο μενού Ρυθμίσεων, θα πρέπει απαραίτητα να έχει ορισθεί το Aspecr Ratio σε 16:9 (το κουμπί κάτω από το power off του τηλεκοντρόλ), αλλιώς δεν μας δίνετε η δυνατότητα επιλογής, στη συνέχεια για να φύγει η άσπρη διακεκομμένη γραμμή πηγαίνουμε Μενού > Ρυθμίσεις > Άλλες Ρυθμίσεις > Μέγεθος Σάρωσης > ΝΑΙ.

Αν θέλουμε μετά να επιλέξουμε κάποιο άλλο Aspect Ratio (π.χ. Πλήρης κάλυψη οθόνης ή Αυτόματα) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

-------------------------------------------------------------------------
Τα παραπάνω αφορούν το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όταν βλέπουμε BD δεν απαιτείται η λειτουργία του overscan μιας και το format των ταινιών είναι ήδη 16:9, οπότε για την είσοδο HDMI όπου έχουμε συνδέσει το BD player μας, επιλέγουμε:

Aspecr Ratio : 16:9 και κατόπιν πηγαίνουμε Μενού > Ρυθμίσεις > Άλλες Ρυθμίσεις > Μέγεθος Σάρωσης > ΟΧΙ.
-------------------------------------------------------------------------

Υ.Γ.:Η ρύθμιση του overscan παραμένει στη μνήμη της συσκευής για κάθε είσοδο ξεχωριστά, οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε κάθε φορά αλλαγή από ΝΑΙ σε ΟΧΙ, είτε βλέπουμε τηλεοπτικό ή BluRay.

Πάτα Aspect πλήρη κάλυψη οθόνης.....

ή

Βάζεις Aspect 16:9 και μετά πας μενου Ρυθμίσεις , κάπου βρίσκεις το Μεγέθος Σάρωσης και το βάζεις σε ΝΑΙ

Υ.Γ.Πιθανό οι προρυθμίσεις της ΤΗΧ να το έχουν ΟΧΙ (το οποίο είναι το σωστό για Blu ray).

Last edited:
εισαι σουπερ συντονιστης :grinning-smiley-043 εγω χρηστο μου δεν τα εχω διαβασει αυτα οντως παω για σεμπτεμβριο δεν εχει διακοπες φετος:bigcry: μηπως να οργανωσετε ενα σεμιναριο για εμας τους μεταξεταστεους;;; σορυ για το εκτος τοπικ

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υ.Γ.Πιθανό οι προρυθμίσεις της ΤΗΧ να το έχουν ΟΧΙ (το οποίο είναι το σωστό για Blu ray).

Ναι, και μάλιστα "γκριζαρισμένο"-απενεργοποιημένο. Δηλαδή δεν μπορείς να το επιλέξεις.

Πολλά δεν πειράζονται στη ΤΗΧ και αυτά που πειράζονται δεν επιφέρουν αλλαγές....

...οπότε σε αυτή τη προρύθμιση μόνο η Πλήρη Κάλυψη Οθόνης, πιστεύω πως 'λύνει' το θέμα overscan για το τηλεοπτικό.

Αυτό τουλάχιστον σε αφήνει να το πειράξεις?

εισαι σουπερ συντονιστης :grinning-smiley-043 εγω χρηστο μου δεν τα εχω διαβασει αυτα οντως παω για σεμπτεμβριο δεν εχει διακοπες φετος:bigcry: μηπως να οργανωσετε ενα σεμιναριο για εμας τους μεταξεταστεους;;; σορυ για το εκτος τοπικ

Εντός θέματος είμαστε Πάνο, για το overscan της VT30 λέμε...;)

:ernaehrung004:

Last edited by a moderator:
Ουτε οι Led της Samsung!!!

Γιατι εισαι τοσο απολυτος παντα...απο πλευρα εντυπωσιακου δεν υπαρχει συγκριση.Απο πλευρα φυσικοτητας παλι ειναι στα ιδια επιπεδα σωστα ρυθμισμενες.Αλλα στην ανομοιομορφια νίκα κατά κράτος η plasma.
Posted via Mobile Device

Γιατι εισαι τοσο απολυτος παντα...απο πλευρα εντυπωσιακου δεν υπαρχει συγκριση.Απο πλευρα φυσικοτητας παλι ειναι στα ιδια επιπεδα σωστα ρυθμισμενες.Αλλα στην ανομοιομορφια νίκα κατά κράτος η plasma.
Posted via Mobile Device

Καλησπερα Ανδρεα...Γουστα ειναι αυτα για να μην υπαρξει και καμια παρεξηγηση...Προσωπικα η Led της Samung εχουν ενα αρκετα καλο 3D που ομως δεν συγκρινεται με αυτο της VT ειδικα σε ενα συγκεκριμενο τομεα..Αυτον του Crosstalk που ατις Led εχει παρα παρα πολυ...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

.Αυτον του Crosstalk που ατις Led εχει παρα παρα πολυ...

θα έλεγα ότι οι led είναι σαφώς βελτιωμένες σε αυτόν τον τομέα φέτος αν και της πανασονικ λόγω τεχνολογίας φαίνεται να είναι το top. πάντως αν απαξιωθεί το active 3d σε κάποια χρόνια η μπάλα θα πάρει τόσο τις active led όσο και τις active plasma ανεξαρτήτως crosstalk.

Καλησπερα Ανδρεα...Γουστα ειναι αυτα για να μην υπαρξει και καμια παρεξηγηση...Προσωπικα η Led της Samung εχουν ενα αρκετα καλο 3D που ομως δεν συγκρινεται με αυτο της VT ειδικα σε ενα συγκεκριμενο τομεα..Αυτον του Crosstalk που ατις Led εχει παρα παρα πολυ...

Δεν με καταλαβες.Μπορεις να θεωρεις οτι ειναι η καλυτερη τηλεοραση που εχει βγει αλλα δεν νομιζετε οτι θα επρεπε να εχουμε ενα σημειο αναφορας για να είναι βάσιμες οι συγκρίσεις ;
Posted via Mobile Device

θα έλεγα ότι οι led είναι σαφώς βελτιωμένες σε αυτόν τον τομέα φέτος αν και της πανασονικ λόγω τεχνολογίας φαίνεται να είναι το top. πάντως αν απαξιωθεί το active 3d σε κάποια χρόνια η μπάλα θα πάρει τόσο τις active led όσο και τις active plasma ανεξαρτήτως crosstalk.

Δεν νομιζω να πιστευεις οτι το μελλον του 3D ειναι το Glasses Free που λενε πολλοι ετσι;Σαν ιδεα καλη ειναι..Σαν υλοποιηση αστο...Απιαστο ονειρο...

Δεν με καταλαβες.Μπορεις να θεωρεις οτι ειναι η καλυτερη τηλεοραση που εχει βγει αλλα δεν νομιζετε οτι θα επρεπε να εχουμε ενα σημειο αναφορας για να είναι βάσιμες οι συγκρίσεις ;
Posted via Mobile Device

Ο καθενας εχει τα δικα του ματια,τις δικες του γνωσεις,τα δικα του κριτιρια,ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;;;ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ...

GT30 έχω και όχι VT30.

Γι' αυτό ρωτάω, αν είναι καλή η μετατροπή, ώστε να δω αν αξίζει να πάρω γυαλιά.

Αν ο κυριος λογος ειναι το 2D-3D,γνωμη μου(Αν και διασκεδαστικο)δεν αξιζει να πληρωσεις για να παρεις γυαλια,ειδικα τωρα που ειναι και ακριβα..Αγορασετα οταν θα εχουν πεσει οι τιμες των γυαλιων και θα υπαρχουν και αρκετες ταινιες 3D BlueRay για να παρεις το μεγιστο των δυνατοτητων στο 3D που μπορει να σου δωσει η GT

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σωστος ο Βασιλης
Θα ζητησεις η νεα σου TV να ειναι σε κλειστο κουτι
Το χαρτοκουτι της ειναι απο χοντρο χαρτονι ερμητικα κλειστο με κατι μεγαλα πισρτινια που ανειγει μονο εαν το σκισεις
Η 55αρα ειναι μεγαλη και βαρια θελει και βοηθεια στο στησιμο καλο ειναι να εχεις και καποιον φιλο να σε βοηθησει

Καλησπερα . Σημερα μου φερανε τη κενουργια TV στο σπιτη - την ειχα περιπου 10 λεπτα και εφιγε παλι πισο :mad: ... Λιπων , τα πεδια που τη φερανε , ανοιξαν το κουτι μπροστα μου ... ΠΩΣ - το κουτι εχει τεσερα πλαστικα 'χερουλια' (δυο μπροστα και δυο στη πισω πλευρα) , θα ξεκουμποσανε και θα βγαλανε εξω απ'τη κουτα και σηκωσαν τη κουτα (δεν ειχε ποτενα ταινια )
... Η TV ειχε τρια κοματακια φενιζολ (διο στις ακρες και ενα στη μεση) πανω απ'το πανελ , βγαλαμε και ενα κοματι ναιλον (βαλμενω οπως κ'οπως)
... το πανελ εκανε ενα 'τοξο' στο επανω μερος - το καπακι πισω ειχε λακουβα - φενετε σαν πιεζμενη ...

Θα παρακαλεσω καπιον (απ'τους κενουργιους ιδιοκτητες)εαν δεν ειναι δισκολο, να βγαλουνε καμια φοτο της κουτας επ'εξω (πανω - μπρος - πισω - μπορη και μεσα) να εχω μια ιδεα ... Τα φοτο μπωρει να στελνετε στο : [email protected] (η εδω - εαν δεν ειναι προβλιμα)...
Την τεταρτη-πεμπτη περιμενω την αλλη - Δεν ξερω τι αλλο να πω ...

Πηγα σημερα saturn, media markt, ηλεκτρονικη αθηνων, και mega kotsovolo και δεν υπηρχε καμια vt30!!!!!

Οι τυποι στην Ελλαδα ειναι αστειοι...

Πηγα σημερα saturn, media markt, ηλεκτρονικη αθηνων, και mega kotsovolo και δεν υπηρχε καμια vt30!!!!!

Οι τυποι στην Ελλαδα ειναι αστειοι...

Ένα μυστήριο πλανάται, για το γιατί στην Ελλάδα οι αλυσίδες δεν έχουν πανασόνικ...

Όταν έκανα μια έρευνα αγοράς και ρωτούσα για τις panasonic, πωλητής μου είπε ότι έχουν μικρό περιθώριο κέρδους, σε αντίθεση με τις samsung ή και LG
που έχουν περιθώριο μέχρι και 30%.

Όταν έκανα μια έρευνα αγοράς και ρωτούσα για τις panasonic, πωλητής μου είπε ότι έχουν μικρό περιθώριο κέρδους, σε αντίθεση με τις samsung ή και LG
που έχουν περιθώριο μέχρι και 30%.

Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον περιθώρια κέρδους 30% δεν υπάρχουν. 15% είναι μια νορμάλ περίπτωση.Στο 20% τα καταστήματα πανηγυρίζουν.

Οσον αφορά το θέμα Panasonic μάλλον αδικείται από την αντιπροσωπία της στην Ελλάδα, αν και τον τελευταίο καιρό έχει κάνει άλματα βελτίωσης στην προσέγγιση των καταστημάτων. Φυσικά το περιθώριο κέρδους για τα καταστήματα είναι μικρότερο λόγω του μεσάζοντα αλλά αυτό δεν ίσχυε πάντα (βλέπε φουρλής που με σωστό μάρκτινγκ και προσέγγιση των καταστημάτων απογείωσε τη samsung)