Εχει επικοινωνησει καποιος με Πλαισιο για διαθεσιμοτητα της 50αρας η να του ενοχλησω?
...όντως!
Ένας λόγος παραπάνω.. άρα ήταν καλύτερες οι περυσινές σε αυτό τον τομέα.
@spytsi: αυτό μπορεί να είναι κ 3D rendering, κ να υπερβαλλουν για λόγους design, αλλα οι φωτό με τη πολυκατοικία όχι.
HD απεικόνιση της πολυκατοικίας.... θα τα κάνουμε τυφλοπόντικες τα παιδούλια μας! :nounder:
Σε θέμα αντανάκλασεων είναι μια κλάση καλύτερη. Η φωτογραφια τραβήχτηκε στις 12 το μεσημερι και μαλιστα ο ήλιος έπεφτε πανω της.
Εαν ηθελα με καποιο τρόπο να σας "ξεγελάσω" θα την φωτογραφιζα βραδι ή σε αποστειρωμενο περιβαλλον.
Καλό θα ήταν να την δείτε από κοντά για να μπορέσετε και εσείς να την αξιολογήσετε.
Eσύ πρέπει να πέρασες μεγάλη δυστυχία, τα χρόνια των CRT... :BDGBGDB55:
Μαθαμε και επισημα ποια ειναι η κορυφαια τηλεοραση του 2011.
Πώς το μάθαμε? Δεν είδα να είναι και τοσο εντυπωσιασμένος ο reviewer! :ernaehrung004:
Οι περιγραφές ναι με κάνουν να καταλάβω διαφορές! Απλά λέω ότι οι μετρησεις και στην vt30 πχ αλλα και στην D8000 εμένα μου φαινονται ιδανικές! Δεν το πάω σε LED LCD η πλάσμα. Και η gt30 πχ ίδιες μετρήσεις βλέπω να χει μετα το calibration. Αναφερόμουν στις μετρήσεις του perfectimage.gr. Τώρα που είδα το τεστ στο fullhd.gr βλέπω ίσα ίσα την VT30 να μην λέχει ιδανκιές μετρήσεις, χειρότερες από την gt30 που είχα δει σε ένα ξένο site. Και το ifc που οι περισσότεροι κατηγορούν μόνο θετικό βλέπω να επηρεάζει όπως λεει.
+++
Την ευκρίνεια πως την κρίνεις κάτω από αυτές τις συνθήκες και αγνοώντας τις αντανακλάσεις? Υπάρχει βελτίωση στο ξεθώριασμα των προηγούμενων σειρών?
(έχω πιτσιρικά που δεν μπορώ να τον κρατάω στα σκοτάδια, όποτε θέλει να δει κανά εργάκι...:frown![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.