Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για ποιά προσφορά της Πανασόνικ 65 μιλάς;

Η τιμη ηταν 4099.Εγινε μειωση 23% φπα και 23 ατοκες δοσεις.Η τηλεοραση πηγε στα 3280 περιπου.23 ατοκες των 150 ευρω και 2 ζευγαρια γυαλια στην τιμη μεσα.Δλδ περιπου 400 ευρω παραπανω απο την σαμσουνγκ.Βεβαια αυτο εγινε γιατι ηταν η προσφορα ενα σαββατο που παραγγειλα την σαμσουνγκ και ισχυσε και γιατην πανασονικ μετα.Τοτε δεν περνανε παραγγελια για πανασονικ.Γιαυτο αναφερα οτι μου φερθηκαν επαγγελματικα σωστα.Τετοια προσφορα για πανασονικ δεν υπηρξε ποτε.

Η τιμη ηταν 4099.Εγινε μειωση 23% φπα και 23 ατοκες δοσεις.Η τηλεοραση πηγε στα 3280 περιπου.23 ατοκες των 150 ευρω και 2 ζευγαρια γυαλια στην τιμη μεσα.Δλδ περιπου 400 ευρω παραπανω απο την σαμσουνγκ.Βεβαια αυτο εγινε γιατι ηταν η προσφορα ενα σαββατο που παραγγειλα την σαμσουνγκ και ισχυσε και γιατην πανασονικ μετα.Τοτε δεν περνανε παραγγελια για πανασονικ.Γιαυτο αναφερα οτι μου φερθηκαν επαγγελματικα σωστα.Τετοια προσφορα για πανασονικ δεν υπηρξε ποτε.
Εισαι πολυ φάρδος φίλε! χαχαχαχ μια χαρα σου κατσε :) ωραια. Πηρα τηλ πριν λιγο, 5 Σεπτεμβρίου θα ρθει η 65αρα λενε

Εισαι πολυ φάρδος φίλε! χαχαχαχ μια χαρα σου κατσε :) ωραια. Πηρα τηλ πριν λιγο, 5 Σεπτεμβρίου θα ρθει η 65αρα λενε

Γιαυτο σου ειπα δεν μιλαω καθολου ποτε θα ερθει.Εν τω μεταξυ εχω την σαμσουνγκ μεχρι να μου φερουν την πανασονικ και δεν με νοιαζει.Καλυτερα να φυγει το καλοκαιρι να εχω χρονο να ασχοληθω.

Γιαυτο σου ειπα δεν μιλαω καθολου ποτε θα ερθει.Εν τω μεταξυ εχω την σαμσουνγκ μεχρι να μου φερουν την πανασονικ και δεν με νοιαζει.Καλυτερα να φυγει το καλοκαιρι να εχω χρονο να ασχοληθω.
Εγω εχω μια SONY Rear Projection, την οποια δεν αξιζει να την πουλησω (ποιος θα τη παρει;) καθως ειναι "αθανατη"... και δεν πιανει μία σημερα. Αλλαγη λαμπας θελει μόνο, οποτε μαλλον θα την παω εξοχικο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την σαμσουνγκ εχω ακομα η οποια ξεφλουδιζει μερα με τη μερα και θα την παρουν οταν θα μου φερουν την πανασονικ.Δεν μιλαω ομως καθολου γιατι μου φερθηκαν σωστα.Μου εκαναν την ιδια προσφορα με την σαμσουνγκ ενω τοτε δεν υπηρχε η προσφορα γιατην 65 πανασονικ.

Τι ενοειες οταν λες οτι φλουδιζει η σαμσουνγκ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι ενοειες οταν λες οτι φλουδιζει η σαμσουνγκ?

η samsung πλάσμα d8000 έχει ένα φίλτρο που μάλλον λόγω κατασκευαστικής ατέλειας - ξεφλουδίζει.

Kαι βεβαια ειναι καλα αφου σημερα η μια εχει κατωτερη τιμη αγορας 2630 και η αλλη 3950.και μετρητοις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις -

η samsung πλάσμα d8000 έχει ένα φίλτρο που μάλλον λόγω κατασκευαστικής ατέλειας - ξεφλουδίζει.

Πανασονικ και παλι πανασονικ

Με γεια και την νεα φοτο Βασιλη

προσοχή μόνο σε 2 πράγματα
1 - πακετάρισμα
2 - service (στερέωση tv)

όταν είχα στείλει την U10 γιατί είχε θέμα συμβατότητας με τις hdmi και το xtreamer, μου γύρισε πίσω με κάτι αχνές γραμμούλες-γρατζουνιές πάνω αριστερά και δεξιά του πλαισίου

πήρα την intertech άλλα αυτοί τα ρίχνανε στην μεταφορική η οποία ήταν απλά ένα αραμπατζίδικο που γυρνούσε και έπαιρνε διάφορα πράγματα και τα πήγαινε στην κεντρική μεταφορική (τρέχα γύρευε) - υπάρχει όμως μεγάλη περίπτωση επειδή έχω δεί πώς τις κρεμούσανε άλλοι τεχνικοί παλιότερα, επειδή την στέλνεις χωρίς την βάση της να την βάζουν όρθια πάνω στον πάγκο και να την ασφαλίζουν απο πίσω με 2 αλυσίδες με γαντζάκια εκεί που πιάνει στο πλαίσιο (εξού και οι γρατζουνιές)
οπότε βγάλε φωτό την tv ότι είναι άψογη (και ειδικά στο πλαίσιο) - αμπαλάρισε καλά - κάνε το σταυρό σου και στείλε την!

Φίλε pitbull,εσύ την έχεις πληρώσει την τηλεόραση?Έχεις δώσει κάποια προκαταβολή?Γιατί αν όχι,μια χαρά μπορείς κι εσύ να γίνεις φάρδος όπως λες.Και εξηγούμαι:
Ο Κωτσόβολος έχει την 65άρα με "παζάρεψέ το".Την ρίχνει λίγο όμως,γύρω στα 3930 .
Το Electroworld όμως (που είναι ένα και το αυτό με τον Κωτσόβολο) την έχει με κουπόνι -20%.Από 4099 πέφτει στα 3280 και με 24 άτοκες.Η ίδια προσφορά δηλαδή που έκαναν και στον georgel1980.

Οπότε αν έχεις τη δυνατότητα να ακυρώσεις,κάντο.800 στην τσέπη είναι σημαντικό ποσό.Και αν την παραγγείλεις καπάκι,πάλι η ίδια θα σου έρθει στις 5 Σεπτεμβρίου,μιας και φαντάζομαι το φορτίο είναι κοινό και για τα 2 μαγαζιά.Στην χειρότερη,αν έχεις δώσει μεγάλη προκαταβολή,τουλάχιστον πίεσε να στην αφήσουν στην τιμή του Electroworld ή έστω στα 3930 που την δίνει ο ίδιος ο Κωτσόβολος.Δυστυχώς αυτό είναι το κακό όταν περιμένεις τόσο πολύ καιρό να έρθει,πέφτει δραματικά η τιμή και βγαίνεις χαμένος χωρίς να έχεις καν το προιον στα χέρια σου.

Οι προσφορές του Electro και του Κωτσοβολου με τα κουπόνια αξίζουν οι περισσότερες,αρκεί να τις ψάχνεις γιατί στο skroutz βγαίνουν με την αρχική τιμή τα προιόντα και δεν τις παίρνεις χαμπάρι.Π.χ εντός θέματος για την VT30 για όποιον ενδιαφέρεται (όπως εγώ για την 50άρα):

50άρα---2099 -15%=1784 skroutz---1769
55άρα---2899 -20%=2319 skroutz---2750 :2thumb22sup:
65άρα---4099 -20%=3279 skroutz---3950 :2thumb22sup:

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι,καλοθέατες οι 65άρες σας,δυστυχώς εγώ μόνο την 50άρα φτάνω κι αυτή με το ζόρι:p

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε pitbull,εσύ την έχεις πληρώσει την τηλεόραση?Έχεις δώσει κάποια προκαταβολή?Γιατί αν όχι,μια χαρά μπορείς κι εσύ να γίνεις φάρδος όπως λες.Και εξηγούμαι:
Ο Κωτσόβολος έχει την 65άρα με "παζάρεψέ το".Την ρίχνει λίγο όμως,γύρω στα 3930 .
Το Electroworld όμως (που είναι ένα και το αυτό με τον Κωτσόβολο) την έχει με κουπόνι -20%.Από 4099 πέφτει στα 3280 και με 24 άτοκες.Η ίδια προσφορά δηλαδή που έκαναν και στον georgel1980.

Οπότε αν έχεις τη δυνατότητα να ακυρώσεις,κάντο.800 στην τσέπη είναι σημαντικό ποσό.Και αν την παραγγείλεις καπάκι,πάλι η ίδια θα σου έρθει στις 5 Σεπτεμβρίου,μιας και φαντάζομαι το φορτίο είναι κοινό και για τα 2 μαγαζιά.Στην χειρότερη,αν έχεις δώσει μεγάλη προκαταβολή,τουλάχιστον πίεσε να στην αφήσουν στην τιμή του Electroworld ή έστω στα 3930 που την δίνει ο ίδιος ο Κωτσόβολος.Δυστυχώς αυτό είναι το κακό όταν περιμένεις τόσο πολύ καιρό να έρθει,πέφτει δραματικά η τιμή και βγαίνεις χαμένος χωρίς να έχεις καν το προιον στα χέρια σου.

Οι προσφορές του Electro και του Κωτσοβολου με τα κουπόνια αξίζουν οι περισσότερες,αρκεί να τις ψάχνεις γιατί στο skroutz βγαίνουν με την αρχική τιμή τα προιόντα και δεν τις παίρνεις χαμπάρι.Π.χ εντός θέματος για την VT30 για όποιον ενδιαφέρεται (όπως εγώ για την 50άρα):

50άρα---2099 -15%=1784 skroutz---1769
55άρα---2899 -20%=2319 skroutz---2750 :2thumb22sup:
65άρα---4099 -20%=3279 skroutz---3950 :2thumb22sup:

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι,καλοθέατες οι 65άρες σας,δυστυχώς εγώ μόνο την 50άρα φτάνω κι αυτή με το ζόρι:p

Αυτες οι τιμες αποτι καταλαβα ειναι υσχυουν μονο για online αγορες και οχι για τα κανονικα καταστηματα του Electro

Ναι,είναι μόνο για online αγορές.Αν και νομίζω ότι το Electro δεν έχει φυσικά κατστήματα πλέον,απότι γράφουν και οι ίδιοι στην σελίδα έχουν μετατραπεί σε αμιγώς ιντερνετικό κατάστημα.

Ο Κωτσόβολος έχει την 65άρα με "παζάρεψέ το".Την ρίχνει λίγο όμως,γύρω στα 3930.
Το Electroworld όμως (που είναι ένα και το αυτό με τον Κωτσόβολο) την έχει με κουπόνι -20%.Από 4099 πέφτει στα 3280 και με 24 άτοκες.Η ίδια προσφορά δηλαδή που έκαναν και στον georgel1980.

Οπότε αν έχεις τη δυνατότητα να ακυρώσεις,κάντο.800 στην τσέπη είναι σημαντικό ποσό.Και αν την παραγγείλεις καπάκι,πάλι η ίδια θα σου έρθει στις 5 Σεπτεμβρίου,μιας και φαντάζομαι το φορτίο είναι κοινό και για τα 2 μαγαζιά.Στην χειρότερη,αν έχεις δώσει μεγάλη προκαταβολή,τουλάχιστον πίεσε να στην αφήσουν στην τιμή του Electroworld ή έστω στα 3930 που την δίνει ο ίδιος ο Κωτσόβολος.Δυστυχώς αυτό είναι το κακό όταν περιμένεις τόσο πολύ καιρό να έρθει,πέφτει δραματικά η τιμή και βγαίνεις χαμένος χωρίς να έχεις καν το προιον στα χέρια σου.

50άρα---2099-15%=1784 skroutz---1769
55άρα---2899-20%=2319 skroutz---2750:2thumb22sup:
65άρα---4099-20%=3279 skroutz---3950:2thumb22sup:

Αδερφέ το θέμα είναι πως την είχα ´"lock-αρει" την TV μαζί με άλλα 2 προϊόντα (μια Samsung 32" D5000 και ένα ipad2) με 50 άτοκες και έδωσα μπροστά κάποιο ποσό. Για τόσες πολλές δόσεις δεν νομίζω πως μπορώ να αλλάξω κάτι τώρα. Και το θέμα δεν είναι αν θα γλιτώσω 100 ή 200 ευρώ τώρα αλλά ότι του χρόνου που θα βγει η VT40, τότε ίσως να πω "ακόμα πληρώνω την VT30 γαμώτο"??!!! Η ουσία είναι να έχουμε μια τηλεόραση που να κρατήσει έστω μια 5ετία και προσωπικά θέλω να έχει κορυφαία εικόνα για Full HD ταινίες, το καλύτερο 3D της αγοράς και να παίζω videogames. Ο Θεός Βοηθός όταν σκάσει η 65άρα :S
Υ.Γ Σευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντος :)

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι,είναι μόνο για online αγορές.Αν και νομίζω ότι το Electro δεν έχει φυσικά κατστήματα πλέον,απότι γράφουν και οι ίδιοι στην σελίδα έχουν μετατραπεί σε αμιγώς ιντερνετικό κατάστημα.

Καλυτερα αγοραζω απο ιντερνετ εδω και 10 χρονια και στο 99% των αγορων μου δεν ειχα προβλημα
Ας προσεχαν οι ιδιοκτητες των καταστηματων με τα 20000 και 30000 που ζητανε για ενοικιο για τετοια μεγαλα μγαζια
Τους μονο που λυπαμαι ειναι τους Υπαληλους που αναγκαστικα μειωνονται λογο της μης αναγκης υπαρξης πωλητων κλπ

αντιμετωπιζω ενα παραξενο προβλημα
σημερα την συνεδεσα με το htpc και οταν λειτοργει στα
60 hz οπως ηταν η αυτοματη επιλογη της ati
μου κανει παρασιτα σε οτι βιντεο και αν παιζω
κατι οριζοντιες αναλαμπες σαν τα παλια drop outs
που ειχαν τα βιντεο
πειραματιστηκα και το εβαλα στα 50 hz το προβλημα εξαφανιστηκε
το μονο που ρυθμισα ηταν το overscan για να προσαρμοσω το καδρο της τηλεορασης η αναλυση φυσικα δεν αλλαξε παραμενει 1920χ1080
τι λετε να φταει ? εχετε αποψη ?

Για τι υπολογιστή μιλάμε, τι κάρτα γραφικών και τι πρόγραμμα αναπαραγωγής;
Το πιο πιθανό είναι να φταίει το πρόγραμμα αναπαραγωγής...

ati 5570 ενω εχει επιλογη 59 hz το ccc (catalyst control center)
οταν την επιλεγεις γυρνα στα 60 που κανει το προβλημα
mpc home cinema
αλλα και στον wmp το ιδιο προβλημα οριζοντια σπασιματα

Τι λειτουργικό και τι CPU;
Τα σπασίματα τα κάνει και όταν είσαι και στην επιφάνεια εργασίας, ή μόνο όταν προσπαθείς να δεις ταινία;