Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν έχω λόγο να μην απαντήσω ειλικρινά!ναι έχω δει 3d στην vt30!στο public στο mall.την οποία την είχαν τοποθετημένη σε καλό σημείο..μονή της.σε μια γωνία με καλό φωτισμό.έπαιζε μια CGI παιδική ταινία με έναν αρκουδο.εκείνη την φορά,όπως ενεφερα σε προηγούμενο post ήταν που χαλαστηκα από τα γυαλιά της επειδή έβλεπα μεγάλο κενό από την άκρη των γυαλιών και κάτω όπως τα φορουσα.

fearbit, με όλο το σεβασμό έλα να δεις το "Under the Sea" στιν VT30 μου (65") και φέρε και μερικές σαλιάρες μαζί σου
:ernaehrung004:

Καλησπερα..Παιδια τελικα το Scrolling Bar ποσο αποτελεσματικο ειναι για την διαγραφη του IR;;;Ειναι αποτελεσματικοτερο απο τα χιονια η οχι;;;

Για ξέπλυμα κάνει οτιδήποτε ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ , ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να ψάξεις για χιόνια ή DVD ή οτιδήποτε άλλο....

.....βάζεις ένα τηλεοπτικό κανάλι σε zoom 3 (όπου υπάρχει εναλλαγή σκηνών, χρωμάτων, χωρίς να υπάρχουν λογότυπα κ.λ.π.) και το αφήνεις να παίζει όσες ώρες θες...

...από το να φτάσει το IR να γίνει BURN IN είναι μακρύς ο δρόμος ;)

..........

Καλημερα..Ευχαριστω czoun..Ειναι κατι που γνωριζω βεβαια απλα αυτο που δεν γνωριζω ειναι,ποιος απ'ολους τους τροπους(τηλεοπτικο,χιονια,scrolling bar)φερνει αποτελεσματα πιο γρηγορα...Ευχαριστω ξανα..

Κατά τη γνώμη μου οτιδήποτε δεν περιέχει στατική εικόνα είναι το ίδιο, μόνο οι ώρες έχουν σημασία. Ακόμα κι έντονο IR να υπάρχει, μην περιμένει ο κάτοχος να φύγει σε μερικές ώρες (κάτι το οποίο χρειάστηκε βδομάδες-μήνες για να δημιουργηθεί).

που την βρισκω?η τηλεοραση δεν την βρισκει..

To WiFi λειτουργει κανονικα το χεις τσεκαρει?

Καλησπέρα σε ολους
Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ αν και σας παρακολουθώ χρόνια δίνοντας μου, ομολογώ, χρήσιμες πληροφορίες για διάφορα πράγματα. Ο λόγος που γράφω εδώ είναι για το πρόβλημα που απασχολεί πολύ κόσμο και εμένα, κατόχους των vt30, της αυξομείωσης φωτεινότητος. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ενα link σχετικά με το firmware που διορθώνει το πρόβλημα.
το link είναι: http://support.panasonic.es/files/v_1520.zip
και το βρήκα σε σ'ένα γερμανικό forum: http://webcache.googleusercontent.c...=107916+PANASONIC+VT30+firmware+1.520&ct=clnk

Θεωρητικά κατεβαζεις το αρχείο το κανεις unzip σε μια καρτα SD και το περνάς. Δεν μπόρεσα όμως να βρώ ακριβώς τη διαδικασίας για να το κάνει κανείς upload στη τηλεόραση. Θα πειραματιζόμουν αλλά βρίσκομαι διακοπές και θα επιστρέψω το Σεπτέμβριο. Να πω βεβαια οτι κανείς δεν λέει αν είναι 100% ασφαλές ούτε υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Panasonic και προσωπικά με κολάει λίγο.... Αν μάθει κάποιος κάτι παραπάνω......

Όπως περιγράφω παρακάτω για την G10, δεν χάνονται ρυθμίσεις, λίστες καναλιών κ.λ.π....

το firmware update 1520 φαινεται οτι δουλευει
το περασα απο φλασακι
αμεσως το ειδε μονη της και εγκατασταθηκε
στην συνεχεια εβαλα ταινια απο το
htpc mkv 1080p που σε συγκεκριμενη σκοτεινη σκηνη γινοταν χαμος
απο τις αυξομειωσεις φωτεινοτητος 4-5 σε 2 λεπτα..
δεν εκανε ουτε μια
φαινεται οτι δουλευει
περιμενουμε και αλλες εντυπωσεις

Ο AUDI είχε βάλει το link από την 1520 για την VT30 και ο Nikos F έκανε την δοκιμή με τα αποτελέσματα που αναφέρει (βλέπε παραπάνω quotes).

Link από την 1.703 δεν βρήκα αν έχει βάλει κάποιος, όποιος έχει δοκιμάσει ας μας ενημερώσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

To WiFi λειτουργει κανονικα το χεις τσεκαρει?

ναι λειτουργει..πρεπει να το βρει σιγουρα?

επειδη το 1520 ελυσε το θεμα αυξομειωση φωτεινοτητας
που ηταν μεγαλο αγγουρι...
ψιλοφοβαμαι να βαλω και το καινουριο update
το αφηνω ως εχει...
ασε μην τρεχουμε παλι...:flipout:

Σχετικά με το new firmware .
Το βρήκε κανονικά μέσω του WIFI.
Οσον αφορά το BF φαίνεται να έχει λυθεί οριστικά.
Εχω δει 3-4 ταινείες και δεν μου έχει κάνει ούτε μία φορά.

Καλησπερα φιλε czoun...Καταλαβαινω οντως και απο πλευρα μου οπως και αρκετων ακομη στο στγκεκριμενο νημα για την VT30 εχει γινει αρκετος λογος και για αλλα μομτελα και καταλαβαινω απολυτα οτι αυτα που λες εχουν να κανουν μονο για την ευκολια μας να βριςκουμε οτι θελουμε εκει που το θελουμε,γρηγορα και απλα..Μια ερωτηση για την ZL1...Θα ανοιξει συγκεκριμενο για αυτη,με την κυκλοφορια της;;;Γιατι εως τωρα υπαρχει νημα γενικο της Toshiba Line Up 2011...
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/teardown/9309-toshiba-55zl1-teardown.html review από το HD.GR

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

Καλησπερα φιλε Petasis...Εχω βαρεθει τα περι αμφισβητησης οποτε και δεν μπαινω στην διαδικασια αναλυσης...Χωρις παρεξηγηση και παντα φιλικα...

Δεν σε αμφισβητώ, το αντίθετο. Ρώτησα περισσότερες πληροφορίες.
Θέλω να μάθω το μοντέλο και πόσο καιρό την έχει ο κάτοχος.
Γιατί να σε αμφισβητήσω για το burn-in; Και εγώ έχω... :flipout:

Καλησπερα..Παιδια τελικα το Scrolling Bar ποσο αποτελεσματικο ειναι για την διαγραφη του IR;;;Ειναι αποτελεσματικοτερο απο τα χιονια η οχι;;;

Μικρή διαφορά έχουν πάντως.
Από ότι βλέπω, όλες οι αναφορές αφορούν το λογότυπο του μέγκα. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να φτιαχτεί ένα πάττερν ειδικά για αυτό...