Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εντάξει τωρα δεν ειμαστε και εργοδοτες τους να τους πουμε και ποιος θα κανει το review ρε φιλε.. αραξε. Μου φαίνεται πως ζητάμε πράγματα που δεν στέκουν... Πες μου ενα site που με βαση τα δικα σου κριτήρια ειναι πιο αξιοπιστο με πλουσιοτερα reviews απο το προαναφερθέν; (Ρωταω επειδη ψαχνω και εγω και δεν βρίσκω)

Κανένα. Δεν υπάρχει. Παράδειγμα: έγινε μεγάλη συζήτηση για τα floating blacks πέρυσι. Κανένα review δεν ανάρτησε ANSI αντίθεση, γιατί ήταν 3000:1. Ο μόνος που το επιβεβαίωσε ήταν ο Vincent του hdtvtest.co.uk, απαντώντας σε ερώτησή μου στο νήμα της S20.

Εργοδότες δεν είμαστε, αλλά έχουμε όλο το δικαίωμα να επισημαίνουμε πότε μας λένε ψέματα. Και να ζητάμε reviews από reviewers που έχουν είτε περισσότερες γνώσεις, είτε μικρότερη διάθεση να μας παραπλανήσουν.

Και να ζητάμε reviews από reviewers που έχουν είτε περισσότερες γνώσεις, είτε μικρότερη διάθεση να μας παραπλανήσουν.

Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?

Λιγο εως πολυ ολοι οσοι δουλευουν σε περιοδικα/site εχουν τις αδυναμιες τους.

Αυτο δεν ισχυει μονο στις τηλεορασεις.

Αν πχ. διαβασεις AutoBild νομιζεις οτι τα VW ειναι ανωτερα και απο τις Ferrari.

Last edited:
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση ?συγκρίνεται η 55vt30 με την Philips 58pfl9705??είδα την Philips σε καλή τιμή και μου έβαλε φωτιές...

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση ?συγκρίνεται η 55vt30 με την Philips 58pfl9705??είδα την Philips σε καλή τιμή και μου έβαλε φωτιές...

μήπως εννοείς την 58pfl9955h που είναι 21:9 ????

Το θέμα τούτο ονομάζεται....

Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εύκολα (?) γίνετε κατανοητό ότι αφορά την συγκεκριμένη συσκευή, όπως συμβαίνει για όλα τα μοντέλα που έχουν το νήμα τους...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ FORUM ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ Η´ΑΠΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Για οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν ένα κάρο μηνύματα που μπορούμε να γράψουμε στις διάφορες ενότητες της κατηγορίας μας (για γενικές πληροφορίες, έρευνα αγοράς, 3D παθητικό, ενεργητικό, συγκρίσεις κ.λ.π.)...... και δύο κάρα θέματα που μπορούμε να ανοίξουμε με τις 'ανησυχίες' μας.

Πριν λίγο καιρό είχα παρακαλέσει....

Το νήμα έχει πολλά off topic (τα οποία δεν αφορούν την συσκευή VT30), προσπάθησα να τα μεταφέρω σε κάποια ανάλογα θέματα που υπάρχουν στη γενική συζήτηση, αλλά δεν τα κατάφερα.... :vollkommenauf: (οπότε τα άφησα ως έχουν :blush: )

Παρακαλώ ας προσπαθήσουμε να παραμείνουμε εντός θέματος για στοιχεία και πληροφορίες που αφορούν αποκλειστικά την VT30, για τις γενικότερες 'τεχνολογικές ανησυχίες' μας υπάρχει και η κατηγορία Γενική συζήτηση & τεχνολογία, όπου υπάρχουν ήδη πολλά ανάλογα θέματα στα οποία μπορούμε να γράψουμε τη γνώμη μας....και ακόμα περισσότερα που μπορούμε να ανοίξουμε ;)

Ευχαριστώ για την κατανόηση....:grinning-smiley-043

....αλλά η μελάνη δεν έπιασε τόπο :blush:

Επίσης πριν λίγο καιρό και ο έτερος Καππαδόκης της κατηγορίας επεσήμανε για να γίνει δυο φορές πιο εύκολα (??) κατανοητό...

Παίδες, η πλατφόρμα του φόρουμ παρέχει τόσο τη δυνατότητα edit
edit.gif
όσο και multiquote
multiquote_off.gif
, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βλέπουμε μυριάδες συνεχόμενα post του ίδιου συντάκτη, με διαφορά 1-2 λεπτών το ένα από το άλλο... ;)

....αλλά η μελάνη πάλι δεν έπιασε τόπο :blush:

Επειδή όπως καταλαβαίνετε (?)

α) Είναι αδύνατο να κάνουμε συνεχώς merge, να μεταφέρουμε διάφορα off topic post στα θέματα που θα έπρεπε να είναι και να ανοίγουμε νέα θέματα με post που δεν ταιριάζουν εδώ και δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο νήμα σε άλλη ενότητα.

β) Τα συνεχώς επαναλαμβανόμενα post εκτός από κουραστικά και γραφικά, είναι και ανούσια.

γ) Επειδή το νήμα κοντεύει να γίνει 'λάστιχο' και κοντεύει να καταντήσει ...

Ας κάνουμε μια προσπάθεια και πριν γράψουμε κάτι εδώ, ας σκεφτούμε αν έχει θέση εδώ!!!!

Ελπίζω ότι τώρα θα
γίνει τρεις φορές πιο εύκολα (???) κατανοητό -bye--bye--bye-

ΥΓ 1: Ξαναευχαριστώ για την κατανόηση....:grinning-smiley-043

ΥΓ 2 : Ελπίζω ότι για να 'στρώσει' το νήμα δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστεί η τακτική του νήματος 'ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ'....:behead:

Last edited:
Ωχ ναι...sorry...αυτήν εννοώ
Με τίποτα δεν θα την αγοραζα επειδη δεν κανει για games... Το υψος της ειναι καθαρα κ μονο για ταινίες. Απορρίπτεται αμεσως

ΥΓ 2 : Ελπίζω ότι για να 'στρώσει' το νήμα δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστεί η τακτική του νήματος 'ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ'....:behead:

....:grinning-smiley-043

Κι εγώ νόμιζα ότι άμα τα έγραφα αναλυτικά θα ...... :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Κούνια που με κούναγε... 8(

Πρέπει να βελτιώσω τα Ελληνικά μου...

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Oi τιμές φωτεινότητας είναι οι μανίσιες αν κ δεν νομιζω να εχει διαφορα αν τις πειράξω γιατί χθές έπαιζα με φωτεινότητα οξύτητα αντίθεση κ τα ρέστα κ δεν αλλαζε τίποτα.. όσο για τις φωτογραφίες θα τις ανεβάσω σήμερα το βράδυ μάλλον.... :)

Καλησπερα...Θα ανεβασεις τις φωτος απο την VT30 σημερα;;;Ειμαι ανυπομονος....Αντε αντε ακομη;;;

Καλησπερα φιλε czoun...Καταλαβαινω οντως και απο πλευρα μου οπως και αρκετων ακομη στο στγκεκριμενο νημα για την VT30 εχει γινει αρκετος λογος και για αλλα μομτελα και καταλαβαινω απολυτα οτι αυτα που λες εχουν να κανουν μονο για την ευκολια μας να βριςκουμε οτι θελουμε εκει που το θελουμε,γρηγορα και απλα..Μια ερωτηση για την ZL1...Θα ανοιξει συγκεκριμενο για αυτη,με την κυκλοφορια της;;;Γιατι εως τωρα υπαρχει νημα γενικο της Toshiba Line Up 2011...

6/7/11 14:53

...Παρεπιπτοντωνς μη ξεχνιομαστε...Περιμενουμε τις φωτος σε σκοτεινο χωρο
:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

6/7/11 15:06

Καλο μεσημερι σε ολους...Και οσοι μπορουν να ανεβασουν φωτος απο την VT30 περιμενουμε!!!!!!!
-bye--bye--bye--bye--bye--bye--bye-

6/7/11 23:27

Καλησπερα...Θα ανεβασεις τις φωτος απο την VT30 σημερα;;;Ειμαι ανυπομονος....Αντε αντε ακομη;;;

Καλησπερα φιλε czoun... καταλαβαινω απολυτα ..

Συγγνώμη imjp1982 (και ότι γράφω το γράφω με καλή διάθεση), αλλά με το να γράφεις το ίδιο πράμα κάθε λίγο και λιγάκι δεν δείχνεις να το καταλαβαίνεις ...

...έγραψα ολόκληρο κατεβατό για να βοηθηθούμε όλοι μας και το μόνο που κατάφερα είναι να γεμίσει άσχετα post από κάτω του μέσα σε χρόνο dt....

....το γιατί δεν το ξέρω, αλλά εγώ την προσπάθειά μου την έκανα, μάλλον θα έπρεπε να ακολουθήσω την τακτική 'ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ -ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ' .

Μια ερωτηση για την ZL1...Θα ανοιξει συγκεκριμενο για αυτη,με την κυκλοφορια της;;;Γιατι εως τωρα υπαρχει νημα γενικο της Toshiba Line Up 2011...

Οι κατηγορίες LCD & LED-LCD TV , PLASMA TV περιέχουν νήματα ΚΑΤΟΧΩΝ με διάφορα μοντέλα, οπότε όταν βρεθεί κάτοχος της ZL1 θα ανοίξει και νήμα για το συγκεκριμένο μοντέλο, έως τότε στο γενικό της Toshiba Line Up 2011.

Last edited:
Συγγνώμη imjp1982 (και ότι γράφω το γράφω με καλή διάθεση), αλλά με το να γράφεις το ίδιο πράμα κάθε λίγο και λιγάκι δεν δείχνεις να το καταλαβαίνεις ...Φιλε czoun για πες μου σε παρακαλω πολυ κατι..Το επαναλαμβανομενο μηνυμα ειναι και ασχετο post;Ναι αυτο δεν το καλαταβαινω δυςτυχως

Ρώτησες τον κάτοχο για φωτο το μεσημέρι και σου είπε ότι θα ανεβάσει...

....μετά από μερικές ώρες του ξαναγράφεις να ανεβάσει φωτό.... Αντε αντε ακομη;;;.... χωρίς να είναι καν μέσα

....για μένα αυτό είναι άσχετο μήνυμα με το θέμα.

Τεσπα , δεν μπορώ να τα γράψω πιο αναλυτικά από ότι τα έγραψα προηγουμένως, πιθανόν να μην είμαι καλός στο γραπτό λόγο και να μην έχω την ικανότητα να δίνω στον άλλο να καταλάβει αυτά που γράφω, οπότε ζητώ συγνώμη.

Επειδή δεν είναι του παρόντος θέματος η συζήτηση αυτή σε παρακαλώ πολύ, ό,τι θέλεις να πούμε για την VT30 δεν υπάρχει πρόβλημα μπορούμε να συνεχίσουμε εδώ, οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις άσχετη με την VT30 πολύ ευχαρίστως να την συζητήσουμε.....

...είτε σε άλλο νήμα, είτε με pm, είτε στο Εκτός θέματος νήμα της Γενικής Συζήτησης, από ενότητες και νήματα η κατηγορία έχει μπόλικες.

imjp1982 μέχρι να ανεβάσει κάποιος κάτοχος φωτογραφίες από vt30 σε παραπέμπω στα ακόλουθα forums κατόχων vt30. εκεί θα βρείς φωτογραφίες και videos και μπορείς να ενημερωθείς περαιτέρω για την vt30 που αν δεν κάνω λάθος ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις.

http://www.avforums.com/forums/plasma-tvs/

http://www.avsforum.com/avs-vb/forumdisplay.php?f=167&order=desc

http://www.highdefjunkies.com/showthread.php?9896-Official-Panasonic-TC-PXXVT30-Owner-s-Discussion

ρίξε μια ματιά έχει αρκετές φωτογραφίες.

Έχω ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες.. Μερικές απτο iPhone σε HD ανάλυση.. όσο βγάζει βέβαια.. και άλλες φώτος είναι τραβηγμένες απο την SONY T200 παλι σε HD Ανάλυση..
Σίγουρα με το μάτι φαίνονται αλλιώς.. Αλλά πάρτε μια γεύση..
Όλες είναι απο HD TV και οι τρις τεσσερις που είναι απ' το Transformers είναι σε DYNAMIC MODE.. οι άλλες όλες είναι σε THX με Μανήσιες ρυθμίσεις!

Attachments

• DSC03217.jpg
    DSC03217.jpg
    37.5 KB · Views: 56
  • DSC03226.jpg
    DSC03226.jpg
    51.6 KB · Views: 45
  • DSC03225.jpg
    DSC03225.jpg
    42.4 KB · Views: 39
  • DSC03224.jpg
    DSC03224.jpg
    53.7 KB · Views: 44
  • DSC03223.jpg
    DSC03223.jpg
    30.9 KB · Views: 39
  • DSC03222.jpg
    DSC03222.jpg
    22.4 KB · Views: 41
  • DSC03221.jpg
    DSC03221.jpg
    45.4 KB · Views: 41
  • DSC03220.jpg
    DSC03220.jpg
    37.4 KB · Views: 43
  • DSC03219.jpg
    DSC03219.jpg
    13.7 KB · Views: 43
  • DSC03218.jpg
    DSC03218.jpg
    17.2 KB · Views: 46
Εδω κ οι υπόλοιπες..

Attachments

• fr_1207.jpg
    fr_1207.jpg
    51.3 KB · Views: 38
  • fr_1205.jpg
    fr_1205.jpg
    52.1 KB · Views: 31
  • fr_1203.jpg
    fr_1203.jpg
    51.9 KB · Views: 36
  • fr_1202.jpg
    fr_1202.jpg
    56.7 KB · Views: 40
  • fr_1198.jpg
    fr_1198.jpg
    72.4 KB · Views: 37
  • fr_1195.jpg
    fr_1195.jpg
    26.2 KB · Views: 30
  • DSC03230.jpg
    DSC03230.jpg
    43.9 KB · Views: 33
  • DSC03229.jpg
    DSC03229.jpg
    31.2 KB · Views: 32
  • DSC03228.jpg
    DSC03228.jpg
    30.9 KB · Views: 30
  • DSC03227.jpg
    DSC03227.jpg
    50 KB · Views: 36
Αν κάνετε Δεξί Κλίκ στις φωτογραφίες κ τις αποθηκευσετε στον υπολογιστή σας και τις ανοίξετε απο εκεί νομίζω πως θα σας τις δείξει σε πραγματικό μέγεθος! Εδώ τις μικρένει! Μερικές Τις Έβγαλα Και Με Φλάς Για Να Φανεί Καλύτερα Η Διαφορά Του Υποτιθέμενου ΜΑΥΡΟΥ.. Σε Σχέση Με Το Πλαίσιο Της Τηλεόρασης!
Περιμένω Εντυπώσεις! :)

Attachments

• fr_1208.jpg
    fr_1208.jpg
    55.1 KB · Views: 38
  • fr_1209.jpg
    fr_1209.jpg
    52.3 KB · Views: 47
Last edited:
Μεγειά και καλοθέατη, φίλε notisxodos !!! -bye-

Στην ερώτηση που έγινε ως προς το μαύρο της τηλεόρασης, υποθέτω πως εννοούσαν θέαση σε σκοτεινό χώρο... ;) Όχι ότι θα σου φανεί σαν να σβήνει το πάνελ, αλλά όταν πέφτει ισχυρό φως, όπως του φλας μιας φωτογραφικης μηχανής, φωτίζεται το λευκωπό χρώμα που έχουν οι φώσφοροι και γι' αυτό παίρνεις αυτό το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες... Ρίξε μια ματιά και εδώ (το κομμάτι που αφορά στην διάχυση, δεν επηρεάζει ουσιαστικά την VT30, λόγω νεώτερης γενιάς προστατευτικού, τύπου φιλμ).

Σε θέαση σε σκοτεινό χωρό, το μαύρο που θα δεις στην τηλεόραση σου, εφόσον έχει ρυθμιστεί σωστά, είναι ό,τι πιο σκούρο μπορείς να αγοράσεις σε καινούρια συσκευή αυτή τη στιγμή, χωρίς να έχεις απώλεια στο grayscale.

Το εκτός θέματος post του pitbull μεταφέρθηκε και απαντήθηκε εδώ , για οποιαδήποτε απορία ή περαιτέρω διευκρίνηση, η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εκεί , μιας και δεν αφορά τη συσκευή VT30.

Σευχαριστώ JL... ΟΚ.. στις φωτογραφίες που ανέβασα χωρις φλας το μαυρο φαινεται να ειναι παρα πολυ καλό.. αλλά με κανονικό μάτι οταν το βλέπεις.. δεν είναι το ίδιο. Αυτές τις μέρες θα περάσω απ το σπίτι του κολητού μου που έχει την SAMSUNG C7000 και θα κάνω μια σύγκριση τώρα που έμαθα πεντε πραγματάκια παρα πάνω! Επίσης θα πάρω μαζί μου κ τα 3D γυαλιά να δώ πως θα φαίνεται το 3D στην Samsung,.. Ξέρει κανείς να μου πεί αν παίζει να βρώ καλύτερα γυαλιά που να ταιριάζουν στην τηλεοραση μου απο αυτά της Panasonic? Ισχύει πως η κάθε εταιρια βγάζει ακριβώς ότι καλύτερο για το κάθε μοντέλο της?