Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκίμασε και χιόνι από κάποιον μη συντονισμένο σταθμό...

Σε μένα φέρνει άμεσα αποτελέσματα... σε πιο επίμονο IR βέβαια ίσως να χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

Όπως λέει και ο Γιώργος πάντως είναι ανησυχητικό... δώσε ακόμα 200-300 ώρες στη tv υλικό χωρίς στατικές εικόνες και δοκίμασε τη συμπεριφορά της πάλι.

Εννοείται ότι σε κινούμενη εικόνα δεν φαίνεται το λογότυπο... δεν είναι τόσο έντονο εννοώ... σωστά?

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχεις αρχίσει να παθαίνεις burn-in...

Το burn-in δεν ειναι μονιμο?
Ειδα μειωση με την κυλιομενη μπαρα γι αυτο το λεω, απλα δεν την αφησα να παιξει αρκετα γιατι ηθελα να δω.

Δοκίμασε και χιόνι από κάποιον μη συντονισμένο σταθμό...

Σε μένα φέρνει άμεσα αποτελέσματα... σε πιο επίμονο IR βέβαια ίσως να χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

Όπως λέει και ο Γιώργος πάντως είναι ανησυχητικό... δώσε ακόμα 200-300 ώρες στη tv υλικό χωρίς στατικές εικόνες και δοκίμασε τη συμπεριφορά της πάλι.

Εννοείται ότι σε κινούμενη εικόνα δεν φαίνεται το λογότυπο... δεν είναι τόσο έντονο εννοώ... σωστά?

Σε μη συντονισμενους σταθμους δεν παιζει χιονια αλλα μαυρη εικονα.
Δεν φαινεται ουτε σε κινουμενη ουτε σε στατικη.
Μονο στην πρασινη καρτελα.

Αν κάνεις manual εγκατάσταση και αποθηκεύσεις χιόνι? Στη v10 γίνεται αλλά δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο με την V30.

To γεγονός πάντως ότι έχεις τουλάχιστον "επίμονο" IR, έστω και μόνο σε πράσινη καρτέλα, χτυπάει καμπανάκι για να προσέξεις τις επόμενες λίγες εκατοντάδες ώρες.
Δυστυχώς όπως έχει ξανααναφερθεί, το κάθε panel έχει την δική του "ιδιοσυγκρασία" (διαλύοντας έτσι κάθε προσπάθεια αξιολόγησης της ποιότητας του προιόντος) οπότε από μέρους του καταναλωτή, μένει το "βλέποντας και κάνοντας"...

εύχομαι να ξεπλυθεί γρήγορα και να μην είναι κάποιο σημαντικό θέμα.

Οχι αν δε εχει σημα δινει μαυρη εικονα και οχι το κλασικο χιονι, δεν ξερω αν ρυθμιζεται καπως αν ξερει καποιος ας μου πει.

Burn-in σε τηλεοραση που εχει παιξει μονο σε ρυθμισεις χαμηλης φωτεινοτητας (cinemd/THX) απο την πρωτη μερα και με στρωσιμο ειναι πολυ ρε γαμωτο.

Μεχρι τωρα δεν ειχα ουτε καν φαινομενο IR kαι να επαθε burn-in απο το NG και το MEGA, το κερατο μου μεσα αν ειναι ετσι.

Θα το βαλω να παιξει την μπαρα ολο το βραδυ και να δω μηπως μπορω να βρω καποιο video με το κλασσικο χιονι,

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οχι αν δε εχει σημα δινει μαυρη εικονα και οχι το κλασικο χιονι, δεν ξερω αν ρυθμιζεται καπως αν ξερει καποιος ας μου πει.

αυτό ισχύει και για όταν είσαι σε αναλογικό ή μόνο για την ψηφιακή λήψη?

αν όχι δοκίμασε και το κλιπάκι στρωσίματος του Σάκη (sfortis)

+++
Μη βιάζεσαι να στεναχωρηθείς (βασικά μη στεναχωριέσαι καθόλου, γιατί έτσι ή αλλιώς δεν θα βλέπεις το λογότυπο πάνω στις αγαπημένες σου ταινίες... θα προσπαθείς αλλά δεν θα μπορείς ακόμα και αν είναι burn in!)

:ernaehrung004:

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως στην φώτο της καρτέλας που ανεβασες δεν διακρίνεται τπτ

Φαντάζομαι ότι είναι μόνο ένα δείγμα της καρτέλας και όχι φωτό της τv...

Πάντως στην φώτο της καρτέλας που ανεβασες δεν διακρίνεται τπτ

Οχι αυτη ειναι η καρτελα δοκιμης, θα βγαλω φωτο οταν παω σπιτι

αυτό ισχύει και για όταν είσαι σε αναλογικό ή μόνο για την ψηφιακή λήψη?

Το δοκιμασα και σε αναλογικη το ιδιο δινει.
Δεν τους αρεσαν τα χιονια και το αλλαξαν με μαυριλα :violent-smiley-030:

Dalanik;1056188995+++ said:
Μη βιάζεσαι να στεναχωρηθείς (βασικά μη στεναχωριέσαι καθόλου, γιατί έτσι ή αλλιώς δεν θα βλέπεις το λογότυπο πάνω στις αγαπημένες σου ταινίες... θα προσπαθείς αλλά δεν θα μπορείς ακόμα και αν είναι burn in!)

:ernaehrung004:

Ναι ενταξει δεν υπαρχει προβλημα μιας και δεν φαινεται υπο οποιαδηποτε συνθηκη κανονικης θεασης γι'αυτο και το βρηκα τυχαια αλλωστε, περισσοτερο ειναι το ψυχολογικο της υποθεσης.

Θα την αφησω να τρεξει την μπαρα ολο το βραδυ και θα ποσταρω update.

Για ξέπλυμα κάνει οτιδήποτε ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ , ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να ψάξεις για χιόνια ή DVD ή οτιδήποτε άλλο....

.....βάζεις ένα τηλεοπτικό κανάλι σε zoom 3 (όπου υπάρχει εναλλαγή σκηνών, χρωμάτων, χωρίς να υπάρχουν λογότυπα κ.λ.π.) και το αφήνεις να παίζει όσες ώρες θες...

...από το να φτάσει το IR να γίνει BURN IN είναι μακρύς ο δρόμος ;)

Το burn-in δεν ειναι μονιμο?
Ειδα μειωση με την κυλιομενη μπαρα γι αυτο το λεω, απλα δεν την αφησα να παιξει αρκετα γιατι ηθελα να δω.

Δεν είπα ότι το έπαθες, αλλά ότι έχεις αρχίσει να το παθαίνεις. Πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση σου;

Θα έλεγα να δοκιμάσεις και με γκρι εικόνα. Αν φαίνεται και εκεί, απέφυγε το λογότυπο του mega & Ant1 όσο το δυνατόν περισσότερο.

Για ξέπλυμα κάνει οτιδήποτε ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ , ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να ψάξεις για χιόνια ή DVD ή οτιδήποτε άλλο....

.....βάζεις ένα τηλεοπτικό κανάλι σε zoom 3 (όπου υπάρχει εναλλαγή σκηνών, χρωμάτων, χωρίς να υπάρχουν λογότυπα κ.λ.π.) και το αφήνεις να παίζει όσες ώρες θες...

...από το να φτάσει το IR να γίνει BURN IN είναι μακρύς ο δρόμος ;)

Και εγώ πιστεύω να μην βάζετε χιόνια και άλλα "ειδικά" κλιπ.
Απλά χρησιμοποιείται την τηλεόραση κανονικά, απλά αποφεύγοντας τα 2 λογότυπα που ανέφερα.

Αν υπήρχε ειδικό κλιπ , αυτό θα ήταν ένα 100% λευκό κλιπ, με το λογότυπο του mega μαύρο. Οτιδήποτε άλλο δεν κάνει διαφορά, ούτε τα "χιόνια" κάνουν διαφορά.

Δεν είπα ότι το έπαθες, αλλά ότι έχεις αρχίσει να το παθαίνεις. Πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση σου;

Πολλες δεν ξερω, 3 μηνες την εχω απο 6-8 την μερα μεσο ορο αρα γυρω στις 600-650 ωρες

Και εγώ δεν βλέπω κάτι. Σίγουρα είναι φωτογραφία;

Ναι δεν ειναι φωτο ειναι το τεστ pattern θα βαλω φωτο το βραδυ.
Θα δοκιμασω και γκρι μου προτεινες.

αν και δεν εχω κανενα προβλημα με IR, ωστοσο καθε βραδυ πριν κλεισω την τηλεοραση βαζω για 4-5 λεπτα αναλογικο καναλι με χιονια, πιστευετε οτι μπορει να κανει κακο

αν και δεν εχω κανενα προβλημα με IR, ωστοσο καθε βραδυ πριν κλεισω την τηλεοραση βαζω για 4-5 λεπτα αναλογικο καναλι με χιονια, πιστευετε οτι μπορει να κανει κακο

Κακό σίγουρα δεν κάνει. Απλά δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι.

Και το burn in, ότι και να κάνεις, δεν φεύγει Γιώργη... Για ΙR μιλάμε... ;)

Από burn-in κάτι ξέρω... :flipout:
Μια ακρούλα σε μια πλάσμα που έχω κάτι ψιθυρίζει εδώ και μήνες...

ε βάλε και σύ την δανδουλάκη σε ζοομ 1. τι φοβάσαι μην χάσεις κανα τσουλούφι απ τα μαλλιά της???? και η τρέμη ξέρεις τι σεξουλιάρα δείχνει σε ζουμ 3 - χώρια που άμα νυστάζεις λίγο σε πήρε ο υπνος- τηλεπερσόνα εκκρεμές :flipout: