Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από burn-in κάτι ξέρω... :flipout:
Μια ακρούλα σε μια πλάσμα που έχω κάτι ψιθυρίζει εδώ και μήνες...

Ωχ... εκτός από τα άλλα έπαθες και burn in???

Πήγες και συ να αγιάσεις αλλά... δεν σε θέλει με τίποτα μιλάμε... :furious3:

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ωχ... εκτός από τα άλλα έπαθες και burn in???

Πήγες και συ να αγιάσεις αλλά... δεν σε θέλει με τίποτα μιλάμε... :furious3:

:ernaehrung004:

Ε, πάλιωσε το νέο... :flipout:
Φωτογραφίες εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1056171685&highlight=IMG_5069.jpg#post1056171685
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1056176604&highlight=IMG_5069.jpg#post1056176604

Είπα και εγώ να δω τις πλάσμα, και αγόρασα το πιο σούπερ-ντούπερ μοντέλο που υπήρχε... :flipout:

Oι αισθητήρες περιβάλλοντος φωτισμού στην κάνανε τη δουλειά και στις δύο περιπτώσεις, πιστεύω...

:eek: :eek:

Kαι MEGA και ANT1???

Καλά το πρώτο... μετά δεν πρόσεχες τουλάχιστον να αποφύγεις το επόμενο?

Μετά λες ότι φταίει η τηλεόραση! Ποιός ξέρει τι έκανες πάλι...
Κανα πάτερν δοκιμής χρόνου για burn in θα έπαιξες! :flipout:

Τουλάχιστον μάθαμε το χρόνο? :D

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:eek: :eek:

Kαι MEGA και ANT1???

Καλά το πρώτο... μετά δεν πρόσεχες τουλάχιστον να αποφύγεις το επόμενο?

Μετά λες ότι φταίει η τηλεόραση! Ποιός ξέρει τι έκανες πάλι...
Κανα πάτερν δοκιμής χρόνου για burn in θα έπαιξες! :flipout:

Τουλάχιστον μάθαμε το χρόνο? :D

Κάπου στις 2000 ώρες. Τώρα είμαι λίγο πιο πάνω από τις 2500.

Το καλό είναι ότι ξέρουμε ποια κανάλια κάνουν ζημιά. Δεν είναι αθώο το λογότυπο του Ant1. Κάποια περίοδο φαινόταν ότι το δεύτερο θα ήταν το σταρ, αλλά τελικά το έφαγε ο Αντ1... :flipout:

oσοι την εχουν συνδεδεμενη και με htpc
οφειλουν ναναι διπλα προσεκτικοι με το θεμα στατικες εικονες
παρα πολυ προσεκτικοι..

Το αφησα να παιζει την μπαρα περιπου 6 ωρες μεχρι ~00:00 και φαινεται να ξεθωριασε κι αλλο,.

Ολο βραδυ την αφησα να παιζει DiscoveryHD σε ζουμ 3 και την εκλεισα σημερα το πρωι πριν φυγω για δουλεια οποτε δεν εχω δει αν μειωθηκε κι αλλο.
Θα την αφηνα να παιζει ολη μερα αλλα επειδη ενα απο τα ματια του συναγερμου του σπιτιου κοιταει την οθονη δεν ηξερα μηπως αρχισει να βαραει οποτε την εκλεισα.
Να οι photos διακρινεται πανω αριστερα (οι λεκεδες ειναι απο την μηχανη μιας και η 550D ειναι στον μαστορα.)

Εγώ πιστεύω ότι είσαι σε εξαιρετικά αρχικό στάδιο ακόμα, και αν για κανένα μήνα δεν δει το σημείο αυτό ποτέ ξανά το λογότυπο του μέγκα, θα εξαφανιστεί εντελώς.

Έχεις ενεργοποιήσει τον orbiter;

Έχεις ενεργοποιήσει τον orbiter;

Nαι φυσικα ειναι παντα on.
Φανταζομαι οτι προκληθηκε απο καμια τανια σειρα που θα επαιξε το mega με μπαρες πανω κατω.
Το σημα του Mega σε μαυρο φοντο ειναι εκληματικο.

Nαι φυσικα ειναι παντα on.
Φανταζομαι οτι προκληθηκε απο καμια τανια σειρα που θα επαιξε το mega με μπαρες πανω κατω.
Το σημα του Mega σε μαυρο φοντο ειναι εκληματικο.

Όταν προβάλλεται σειρά σε φορμά 16/9 letterbox (π.χ. Το Νησί), ο σωστός τρόπος για να τη βλέπεις, είναι με το aspect "Μεγέθυνση 1", αλλιώς θα έχεις και μπάρες στο κάδρο ή/και παραμορφωμένη εικόνα... ;)

Εγκληματικό το ένα προσοχή στο ένα logo θανατηφόρο το mega προσοχή στον αντ1 ύπουλο το σταρ.... Και μιλάμε για το κορυφαίο μοντέλο πλάσμα της αγοράς! Δλδ αν πάρεις των 500 ευρω όπως το λέτε καλύτερα να ξεχάσεις το τηλεοπτικό σήμα... Και όλα αυτά τα λέω σε συνδυασμό με προηγούμενα ποσταρισματα που γινόταν για αναφορές για ελάχιστες πιθανότητες εμφάνισης προβλημάτων , ότι πρέπει να αφήσεις την ίδια εικόνα για διψήφιο αριθμό ωρών και αν...

Εδώ ο φίλος τα έκανε όλα προβλεπόμενα με μαθηματική ακρίβεια κρατώντας τις ώρες προβολής , λες και είχε ψητό στο φούρνο και πάλι ψάχνεται να σβήσει το αποτυπωμα! Δλδ αν έχεις μικρό παιδί ή παππού και λείπεις στην δουλειά πρέπει να κρυβεις το τηλεκοντρολ?

Last edited by a moderator:
Αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα παίρνεις LCD και έχεις χειρότερη εικόνα...

Όλα θέμα αναγκών και απαιτήσεων είναι... Ο καθένας διαλέγει ότι του ταιριάζει περισσότερο!

Η επιλογή τηλεόρασης για όσους ασχολούνται ελάχιστα γίνεται για την καλύτερη εικόνα.

Τα υπόλοιπα καλούδια γίνονται και από άλλες συσκευές.

Εγκληματικό το ένα προσοχή στο ένα logo θανατηφόρο το mega προσοχή στον αντ1 ύπουλο το σταρ.... Και μιλάμε για το κορυφαίο μοντέλο πλάσμα της αγοράς! Δλδ αν πάρεις των 500 ευρω όπως το λέτε καλύτερα να ξεχάσεις το τηλεοπτικό σήμα... Και όλα αυτά τα λέω σε συνδυασμό με προηγούμενα ποσταρισματα που γινόταν για αναφορές για ελάχιστες πιθανότητες εμφάνισης προβλημάτων , ότι πρέπει να αφήσεις την ίδια εικόνα για διψήφιο αριθμό ωρών και αν...

Εδώ ο φίλος τα έκανε όλα προβλεπόμενα με μαθηματική ακρίβεια κρατώντας τις ώρες προβολής , λες και είχε ψητό στο φούρνο και πάλι ψάχνεται να σβήσει το αποτυπωμα! Δλδ αν έχεις μικρό παιδί ή παππού και λείπεις στην δουλειά πρέπει να κρυβεις το τηλεκοντρολ?

Εγώ για καλό και για κακό έχω απαγορέψει να παίζει τηλεοπτικό σήμα η πλάσμα μου ! :2thumb22sup:

Τα γράφω όλα αυτα γιατι είδα την vt30 εντυπωσιαστηκα απο την εικόνα της και την φυσικοτητα των χρωμάτων της και προσανατολιζομουν για μελλοντική αλλαγή απο την samsung b7000 που εχω τώρα, αλλα μια οι αλλαγές φωτεινοτητας μια τα ir και burn in... Αν είναι να μαλωνω με την γυναίκα μου πόσο μεγκα είδες σήμερα και κανε ζαπινγκ για μην αφησει τυπωμα ο αντ1 .... Τι βάλω είναι κομματάκι ζόρι στις ήδη ζορισμενες εποχές που ζούμε... Αν είναι να ζοριζομαστε και για πόση ώρα θα δούμε τι βι και σε ποιο κανάλι θα ξεχαστεί ο δέκτης ....τι να πω ξενερωνω...

Εγώ για καλό και για κακό έχω απαγορέψει να παίζει τηλεοπτικό σήμα η πλάσμα μου ! :2thumb22sup:

Και επιτρέπεται πόσες κυρίες τηλεοράσεις έχεις ? εκτός αν μένεις μόνος οπότε είσαι πασας!!

Last edited by a moderator:
Και επιτρέπεται πόσες κυρίες τηλεοράσεις έχεις ? εκτός αν μένεις μόνος οπότε είσαι πασας!!

Εχώ μόνο μία κύρια (στο σαλόνι) και μια στην κουζίνα και μια στην κρεβατοκάμμαρα.

Και επειδή δεν ήθελε να αγοράσω τόσο ακριβή τηλεόραση (ένα σκασμό λεφτά θα δώσεις, θα καταστρέψεις το σαλόνι κλπ κλπ) όταν την έφερα σπίτι της είπα : Η τηλεόραση αυτή αγοράστηκε με δικά μου χρήματα και θα ανοίγει με τους δικούς μου όρους αλλιώς δεν θα ανοίγει καθόλου.

Και ησύχασα....