Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχώ μόνο μία κύρια (στο σαλόνι) και μια στην κουζίνα και μια στην κρεβατοκάμμαρα.

Και επειδή δεν ήθελε να αγοράσω τόσο ακριβή τηλεόραση (ένα σκασμό λεφτά θα δώσεις, θα καταστρέψεις το σαλόνι κλπ κλπ) όταν την έφερα σπίτι της είπα : Η τηλεόραση αυτή αγοράστηκε με δικά μου χρήματα και θα ανοίγει με τους δικούς μου όρους αλλιώς δεν θα ανοίγει καθόλου.

Και ησύχασα....
Και έτσι πρέπει! χεχε :p Την Τρίτη ερχεται η δικιά μου!! Ωστόσο δεν θα είμαι Αθήνα οπότε θα τους πω για Τετάρτη ή Πέμπτη να την φέρουν...

το firmware update 1520 φαινεται οτι δουλευει
το περασα απο φλασακι
αμεσως το ειδε μονη της και εγκατασταθηκε
στην συνεχεια εβαλα ταινια απο το
htpc mkv 1080p που σε συγκεκριμενη σκοτεινη σκηνη γινοταν χαμος
απο τις αυξομειωσεις φωτεινοτητος 4-5 σε 2 λεπτα..
δεν εκανε ουτε μια
φαινεται οτι δουλευει
περιμενουμε και αλλες εντυπωσεις

το περασα απο φλασακι
δεν εκανε ουτε μια
φαινεται οτι δουλευει

απόσο μπορείς να καταλάβεις - το μαύρο είναι το ίδιο με πρίν???

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το περασα απο φλασακι
δεν εκανε ουτε μια
φαινεται οτι δουλευει

Νίκο ευχαριστούμε για την πληροφορία :2thumb22sup:

Οπότε το αρχείο με το λογισμικό είναι ΟΚ και περιμένουμε περισσότερες δοκιμές.:a0210:

Νίκη του FW? Κρίμα... :flipout::flipout::flipout:

Last edited:
πας στο site του electroworld στο facebook και εχει ενα κωδικό κουπονιου.
http://www.facebook.com/ElectroWorldGreece?sk=app_4949752878
προσωπικα μου εχουν στειλει στο mail Μου μαζι μετο newsletter εκπτωτικο κουπονι και απο κωτσοβολο και απο electroworld.

αν δοκιμασεις να την βάλεις στο καλάθι και βαλεις τον κωδικο του κουπονιου τοτε σου βγάζει νεα τιμη με την εκπτωση που αντιστοιχεί στο κουπόνι.

Πηγα στο site electroworld αλλα δεν βλεπω καποιον κωδικο κουπονιου...

Λιγη περισσοτερη βοηθεια;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πηγα στο site electroworld αλλα δεν βλεπω καποιον κωδικο κουπονιου...

Λιγη περισσοτερη βοηθεια;

Το έκανα κι εγώ, όντως χρειάζεται εγγραφή. πχ η 55"VT30 από 2.800E, με το κουπόνι είναι διαθέσιμη (για παραγγελία) στα 2300κάτι....

Πολύ καλή τιμή που αμφιβάλλω να την ξαναδούμε ως την απόσυρσή της!

Μετα απο ~8 ωρες σε ζουμ 3 και αλλες ~8 ωρες σε λειτουργεια μπαρας δεν φαινεται να υποχωρει ουτε το λογοτυπο του Mega, ουτε του NatGeo.

Θα γραψω περιπου 200 ωρες ακομα και θα δωσω update.
Απ'οτι φαινεται εχω να κανω ειτε με επιμονο IR ειτε -δυστηχως- με Burn-In.

Ειτε ετσι ειτε αλλιως το καλο ειναι οτι δεν φαινεται σε συνθηκες θεασης παρα μονο στην πρασινη καρτελα.

Ενα heads up λοιπον στους φιλους που εχουν την VT προσοχη και στο NatGeo μιας και τουλαχιστον εγω δεν ειχα προσεξει ποσο opaque ηταν το λογοτυπο του.

Σε γκρι φόντο τι βλέπεις; Πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση;

Αν θυμάμαι καλά, στην λίστα με τα επικίνδυνα λογότυπα έχουμε ήδη Μέγκα, Αντ1, FoxLife και τώρα NatGeo.

Σε γκρι φόντο τι βλέπεις; Πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση;

Αν θυμάμαι καλά, στην λίστα με τα επικίνδυνα λογότυπα έχουμε ήδη Μέγκα, Αντ1, FoxLife και τώρα NatGeo.

Σε γκρι φοντο δεν βλεπω κατι.
Μονο στην πρασινη.
Η τηλεοραση εχει παιξει 600+ ωρες αποκλειστικα και μονο σε Cinema,THX mode με στρωσιμο ~200 ωρων

Και το ALTER εχει πολυ opaque λογοτυπο ιδιο με του Mega σχεδον

Ναι, το ξέρω, και παίζει και πολύ ΑΛΤΕΡ η πλάσμα μου. Αλλά δεν έχει αφήσει αποτύπωμα... Οπότε μέχρι να έχουμε αναφορά για αποτύπωμα του ΑΛΤΕΡ, ας το θεωρήσουμε ασφαλές...

To ECO Mode το έχεις On ή Off;

αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που ξήλωσα στην s30 (off) και ψάχνω πως θα το εξαφανίσω από το μενού της τηλεόρασης. έκανα σωστά ή κοτσάνα???

To ECO Mode το έχεις On ή Off;

Το εχω στο off γιατι στο on dimm-αρει την εικονα υπερβολικα καποιες φορες.
Ξεχασα να αναφερω οτι το pixel orbiter ειναι στο ON απο το 1ο λεπτο λειτουργιας.

αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που ξήλωσα στην s30 (off) και ψάχνω πως θα το εξαφανίσω από το μενού της τηλεόρασης. έκανα σωστά ή κοτσάνα???

Ορθώς έπραξες. Τουλάχιστον για το στρώσιμο, πρέπει να είναι απενεργοποιημένο, ειδικά αν ο χώρος που λειτουργεί η τηλεόραση είναι και φωτεινός. Μετά το στρώσιμο, το χρησιμοποιείς αναλόγως των προτιμήσεών σου (προσωπικά, απεχθάνομαι εντελώς κάτι τέτοια μαραφέτια που κάνουν floating όλη την εικόνα), αν και αν υπάρχει έντονο φως κατά τη διάρκεια της ημέρας, καλύτερα να αποφεύγεται η χρήση του για τις πρώτες 1000-2000 ώρες...

Το εχω στο off γιατι στο on dimm-αρει την εικονα υπερβολικα καποιες φορες.
Ξεχασα να αναφερω οτι το pixel orbiter ειναι στο ON απο το 1ο λεπτο λειτουργιας.

Το ρυθμιστικό της αντίθεσης σε ποιά θέση το έχεις;

Το ρυθμιστικό της αντίθεσης σε ποιά θέση το έχεις;

Στις default τιμες των THX/Cinema settings, δεν το πειραξα, το ποσο ακριβως ειναι δεν θυμαμαι αλλα μπορω να δω και να σου πω το βραδυ.

παιδια την πεμπτη ηρθε η τηλεοραση απο Αθηνα και το προβλημα ηταν οντως στις 2 καρτες απο πισω(sd)..Ολα τωρα ειναι καλα κ ελπιζω να μην με βρει αλλο κακο..το θεμα ειναι οτι οι ρυθμισεις πηγαν στο default και απλα το εβαλα ΤΗΧ με ανεβασμα των 3 χαρακτηριστικων..τα υπολοιπα για on/off,μεσαιο/μεγιστο ποια ειναι τα προτεινομενα?

Με πήραν τηλέφωνο από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ αύριο Τετάρτη έρχεται η τηλεόραση!!!! Ανυπομονώ :)