Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με πήραν τηλέφωνο από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ αύριο Τετάρτη έρχεται η τηλεόραση!!!! Ανυπομονώ :)

μετακόμισε από βραδύς τα έπιπλα του σαλονιού γιατί δεν σε βλέπω να κουμαντάρεις κουτί και τηλεόραση. με το καλό και αναμένουμε εντυπώσεις.

Καλησπέρα! Εγω πλεον στην 55 τις 8 στις 10 ταινιες τις βλεπω σε Dynamic mode.. Γιατι ετσι γουσταρω περισσοτερο :) Αν κ ειμαι γυρω στις 300 ωρες πιστευω.. Προς το παρον ειναι ολα σουπερ.. Ουτε mega ουτε alter ουτε natgeo..

μετακόμισε από βραδύς τα έπιπλα του σαλονιού γιατί δεν σε βλέπω να κουμαντάρεις κουτί και τηλεόραση. με το καλό και αναμένουμε εντυπώσεις.
Θα την βάλω στη σοφίτα, που σημαίνει πως τα παιδιά εχουν να ανέβουν 2 ορόφους... kalo kourayo... :p ελπίζω να μη μου ζητήσουν λεφτά για το στήσιμο (όχι συντονισμό καναλιών κτλ)
Υ.Γ Θα ακουμπήσει σε τραπέζι
Υ.Γ 2 Στις ταινίες που έχουν μαύρες μπάρες να κάνω zoom;
Υ.Γ 3 Στα videogames εχει παρατηρησει κάποιος burn in;

Σας ευχαριστώ παίδες

Last edited:
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ζείς ή γράφει άλλος για σένα????. όταν την πρωτανοίξεις αν και άστρωτη έχε μια φιάλη οξυγόνου δίπλα. και τα σωληνάκια περασμένα στα ρουθούνια ε......
:a0210:

ζείς ή γράφει άλλος για σένα????. όταν την πρωτανοίξεις αν και άστρωτη έχε μια φιάλη οξυγόνου δίπλα. και τα σωληνάκια περασμένα στα ρουθούνια ε......
:a0210:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Πόσο τραγικός ειμαι..... πήγα δουλειά (ούτε πρόλαβα να τη συντονίσω) και μου είπαν πως αύριο δουλευω... εχω και σημερα αδεια.. ελεος :S μόλις επέστρεψα... πραγματικά είναι κτήνος... τωρα συντονίζω τα κανάλια...

ρε παιδιά δεν μπορω να συντονισω τα καναλια τι κανω λάθος; βαζω autosetup και τίποτα... δεν υποτίθεται πως εχει ενσωματωμενο ψηφιακό δέκτη;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ρε παιδιά δεν μπορω να συντονισω τα καναλια τι κανω λάθος; βαζω autosetup και τίποτα... δεν υποτίθεται πως εχει ενσωματωμενο ψηφιακό δέκτη;

Χωρα εβαλες
Ελλαδα η Γερμανια;

Ολα ΟΚ τελικα τα ρυθμισα ωστοσο η γκαντεμια μου δεν εχει ορια... στο WD Media player μου δεν ακουγεται ηχος αλλα δειχνει εικονα κανονικα.. εβαλα ενα πιο παλιο media player που εχω και παιζει κανονικα.... Πριν εδειχνε κ εικονα κ ηχο... ξαφνικά ομως τίποτα δεν ακουγεται καηκε το hdmi στο media player λετε; Αν κατεβασω καποιο τελευταίο firmware λετε να παιξει;

Last edited:
μήπως το έχεις σε έξοδο ηχου για spdif ή ομοαξονική?????? στο μενου του mp θα τα βρες αυτά

μήπως το έχεις σε έξοδο ηχου για spdif ή ομοαξονική?????? στο μενου του mp θα τα βρες αυτά
Το εχω τουλαχιστον ενα χρονο το wd media player και ηταν μια χαρα ακομα και στη VT30 επαθα πλακα οταν εβαλα ταινια mkv ωστοσο ξαφνικα επαθε αυτο.. περναω το τελευταιο firmware τωρα.. για να δουμε :(

Παιδιά, είδα με φίλους το Sucker Punch (για εικόνα κτλ) και το θρυλικό The Terminator σε 1080p... Νομίζω πως ζω σε ένα όνειρο... Το μαύρο είναι απίστευτο και το λευκό (σε cinema mode πάντα-τρομερό). Η κίνηση φυσική με σχεδόν μηδενικό lag. Ότι και να πω είναι λίγο. Δεν έχω δει ούτε στην IMAX στον κινηματογράφο τέτοια εικόνα και δεν ξέρω τι θα πάθω όταν δω σε 3D ξανά το AVATAR σε αυτή την τηλεόραση και με αυτές τις ίντσες. Κρίμα σε όσους ειναι υποστηρικτές των LCD-LED τηλεοράσεων και ακόμη χειρότερα στο Hi Tech περιοδικό όπου βαθμολόγησε σε ένα top-50" tvs αφιέρωμα με 9.7 την εικόνα της VT30 και 9.8 της Samsung D8000 (!!!) που προσωπικά με το ζόρι ένα 9.1-9.2 θα της έδινα. Δεν υπάρχει σύγκριση!!!!!

Υ.Γ Βάλαμε για ένα 45λεπτο να παίξουμε NBA2K11 στο PS3.. και νοιώθαμε πως ο ιδρώτας του Jordan θα πέσει επάνω μας. Ίσως να "ακούγομαι" λίγο υπερβολικός αλλά πρέπει να την δείτε και εσείς για να με πιστέψετε.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ

Υ.Γ2 Δεν διαπίστωσα ΚΑΝΕΝΑ φενόμενο IR, fruc. brightness ή οτιδήποτε..... (για την ωρα.. ελπίζω να μη τη ματιάσω)

Last edited:
Καλησπέρα! Εγω πλεον στην 55 τις 8 στις 10 ταινιες τις βλεπω σε Dynamic mode.. Γιατι ετσι γουσταρω περισσοτερο :) ....

Περί ορέξεως......

Εχω και ξάδερφο οφθαλμίατρο. Πες μου όταν τον χρειαστείς να σου δώσω το τηλέφωνό του...... :D

Παιδιά, είδα με φίλους το Sucker Punch (για εικόνα κτλ) και το θρυλικό The Terminator σε 1080p... Νομίζω πως ζω σε ένα όνειρο... Το μαύρο είναι απίστευτο και το λευκό (σε cinema mode πάντα-τρομερό). Η κίνηση φυσική με σχεδόν μηδενικό lag. Ότι και να πω είναι λίγο.

Εγω εχω ενα ξαδερφο οδοντιατρο , αν σου πεσει το σαγωνι στο πατωμα ειδοποιησε με να σου δωσω το τηλεφωνο του...:a0210:

Κρίμα σε όσους ειναι υποστηρικτές των LCD-LED τηλεοράσεων και ακόμη χειρότερα στο Hi Tech περιοδικό όπου βαθμολόγησε σε ένα top-50" tvs αφιέρωμα με 9.7 την εικόνα της VT30 και 9.8 της Samsung D8000 (!!!) που προσωπικά με το ζόρι ένα 9.1-9.2 θα της έδινα. Δεν υπάρχει σύγκριση!!!!!

Αφου η Samsung δινει πιο πολλα για διαφημισεις λογικο ειναι να παρει παραπανω βαθμολογια.

Ας εδινε πιο πολλα και η Panasonic να παρει 10 με τονο.

Παιδιά, είδα με φίλους το Sucker Punch (για εικόνα κτλ) και το θρυλικό The Terminator σε 1080p... Νομίζω πως ζω σε ένα όνειρο... Το μαύρο είναι απίστευτο και το λευκό (σε cinema mode πάντα-τρομερό). Η κίνηση φυσική με σχεδόν μηδενικό lag. Ότι και να πω είναι λίγο.

έχω μια ξαδέρφη καθαρίστρια - αν χρειαστείς καθάρισμα του πατώματος μετά το μάζεμα του σαγονιού σου από τον ξάδερφο του yperion ειδοποίησε με να σου δώσω το τηλεφωνό της :a0210: