Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πρωτες εντυπωσεις και χωρις ρυθμισεις: Αριστες!
Το 3D ειναι μαγεια, ειδαμε στο SKY UK και...μειναμε! Τελεια! Και η μεταροπη 2D / 3D καλη ειναι αλλα θελει και καλη εικονα με ειδικο περιεχομενο (γηπεδο, φυση, χρωμα, οχι στατικους ανθρωπους πχ). Αλλα και ολιγον...ναυτια! Απο αυριο θα μπερδευτω με ρυθμισεις (σαν κι αυτες που εγινε ο...καυγας)

Πρωτες εντυπωσεις και χωρις ρυθμισεις: Αριστες!
Το 3D ειναι μαγεια, ειδαμε στο SKY UK και...μειναμε! Τελεια! Και η μεταροπη 2D / 3D καλη ειναι αλλα θελει και καλη εικονα με ειδικο περιεχομενο (γηπεδο, φυση, χρωμα, οχι στατικους ανθρωπους πχ). Αλλα και ολιγον...ναυτια! Απο αυριο θα μπερδευτω με ρυθμισεις (σαν κι αυτες που εγινε ο...καυγας)

Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να βιαστείς. Έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου.
Μάθε την. Εξερεύνησέ την. Δες τις δυνατότητες που έχει. Απόλαυσε μερικές ταινίες. Γράψε λίγες ώρες θέασης.
Και μετά ... βλέπουμε ...

Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να βιαστείς. Έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου.
Μάθε την. Εξερεύνησέ την. Δες τις δυνατότητες που έχει. Απόλαυσε μερικές ταινίες. Γράψε λίγες ώρες θέασης.
Και μετά ... βλέπουμε ...

Σωστα - θελει "καψιμο" πρωτα!
Για τον φιλο μας τον Ανδρεα που ειναι απογοητευμενος απο τα τηλεοπτικα καναλια, θα πω οτι ειναι πολυ καλα εως αριστα τα ψηφιακα! Μηπως φταιει η εγκατασταση της κεραιας σου;

Και κατι για το μεγεθος: στα 3μ ειναι πολυ καλα - αλλα αν ηταν 60αρα ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Οποιον παιρνει τωρα τιβι, τον προτρεπω: οσο πιο μεγαλη μπορει , και ας κανει μια μικρη οικονομικη υπερβαση, στην περιπτωση μου αυτη θα ηταν τεραστια, και δεν εγινε:(

Last edited:
diastaseis.jpg

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας. Θέλω να μου μετρήσει κάποιος τις διαστάσεις Α,Β,Γ και Δ. Το Β είναι το ύψος μαζί με τη βάση, ενώ το Δ είναι το ύψος μόνο της βάσης και όχι του ''λαιμού''.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Για τον φιλο μας τον Ανδρεα που ειναι απογοητευμενος απο τα τηλεοπτικα καναλια, θα πω οτι ειναι πολυ καλα εως αριστα τα ψηφιακα! Μηπως φταιει η εγκατασταση της κεραιας σου;

Και κατι για το μεγεθος: στα 3μ ειναι πολυ καλα - αλλα αν ηταν 60αρα ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Οποιον παιρνει τωρα τιβι, τον προτρεπω: οσο πιο μεγαλη μπορει , και ας κανει μια μικρη οικονομικη υπερβαση, στην περιπτωση μου αυτη θα ηταν τεραστια, και δεν εγινε:(

Και γω στο τηλεοπτικο σημα μια χαρα ευχαριστιμενος ειμαι... εντωπισα ενα μικρο fluctuating brightness αλλα το εχω εντωπισει εως τωρα μονο σε μια συγκεκιμενη ματροσκα απο συναυλια... το οποιο εγινε σχεδον μη αντιληπτο αλλαζοντας λιγο μονο την φωτεινοτητα την μειωσα και αλλαζοντας και τη gamma αυτα! Σε ολες τις αλλες ματροσκες μια χαρα παιζει τουλαχιστον στο harry potter και το the phantom of the opera αυριο θα δω μαλλον το captain america :p

View attachment 73423

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας. Θέλω να μου μετρήσει κάποιος τις διαστάσεις Α,Β,Γ και Δ. Το Β είναι το ύψος μαζί με τη βάση, ενώ το Δ είναι το ύψος μόνο της βάσης και όχι του ''λαιμού''.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

για ποιες ιντσες μιλας?

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλώς όρισες στην παρέα των κατόχων αυτής της τηλεόρασης ...

1. Η δική μου, στις 220 ώρες που έχει γράψει στις 25 μέρες που την έχω, λειτουργεί σε Cinema και Overscan.
Τις πρώτες μέρες την έβαζα σε μεγέθυνση, φοβούμενος μην αφήσουν σημάδια οι μπάρες, αλλά δεν διέκρινα κάτι τέτοιο και σταμάτησα τη μεγέθυνση που είναι και ενοχλητική.

2. Για το πρασίνισμα που λες δεν έχω άποψη, αφού δεν μου έχει συμβεί.

------------------------------------------------------------------
Για τους συντονιστές η νέα λίστα, σύμφωνα με τις οδηγίες του czoun

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ VT30 (by makfil....)

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011
01. legions...........................TX-P50VT30.........(29.04.2011)
02. xsiv74............................TX-P50VT30.........(30.04.2011)

ΜΑΙΟΣ 2011
03. azdoc............................TX-P50VT30.........(04.05.2011)
04. George T........................TX-P50VT30.........(03.05.2011)
05. poli9999.........................TX-P50VT30.........(09.05.2011).........Πρόβλημα με γραμμή στο πάνελ,εν αναμονή εξελίξεων
06. oDiboom.........................TX-P50VT30.........(09.05.2011).........Παρατηρήθηκαν φαινόμενα brightness flunctuation
07. koliniol...........................TX-P50VT30.........(09.05.2011)
08. sonap70.........................TX-P50VT30.........(16.05.2011)
09. gPaska...........................TX-P50VT30.........(20.05.2011)
10. AdamantiosXRV................TX-P50VT30.........(14.05.2011)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2011
11. gergeo............................TX-P50VT30........(18.06.2011).........Πρόβλημα με τις sd κάρτες που διορθώθηκε στο service
12. nafplio............................TX-P55VT30........(10.06.2011)
13. gvenos...........................TX-P50VT30........(??)
14. notisxodos......................TX-P55VT30........(25.06.2011)
15. Sarevock........................TX-P
16. GeorgeFX.......................TX-P50VT30........(24.06.2011)

ΙΟΥΛΙΟΣ 2011
17. Nikos F..........................TX-P50VT30.........(07.07.2011)
18. ducklord........................TX-P50VT30.........(17.07.2011) Την έχει πριν από 1 μήνα

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011
19. pitbull...........................TX-P65VT30..........(31.08.2011)

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011
20. sw1ivr..........................TX-P50VT30..........(01.09.2011)
21. ichaltou........................TX-P50VT30..........(07.09.2011)
22. seaman13.....................TX-P50VT30..........(15.09.2011)
23. evam7..........................TX-P50VT30..........(21.09.2011)
24. Z-130..........................TX-P50VT30..........(23.09.2011)
25. dimitris400....................TX-P50VT30..........(24.09.2011)
26. georgel1980..................TX-P65VT30..........(28.09.2011)
27. Garlic...........................TX-P50VT30..........(

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011
28. cucaratsa76..................TX-P55VT30.........(11.10.2011)
29. profion.........................TX-P50VT30.........(
30. Cinemusic-Ανδρέας.........TX-P65VT30.........(15.10.2011)
31. predatorGR...................TX-P50VT30..........(
32. NAMOU........................TX-P50VT30..........(
33. makfil ..........................TX-P50VT30.........(20.10.2011)
34. stelios26......................TX-P
35. koupa10.......................TX-P πριν από 1 μήνα
36. SpartanGR....................TX-P65VT30

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011
37. FiR3FoX.......................TX-P50VT30........(08.11.2011)
38. Suncityd7....................TX-P50VT30........(14.11.2011)

σε ευχαριστω φίλε μου που με έβαλες στη λίστα.

Η τηλεόραση είναι τέλεια απο αποψη κίνησης. Είμαι ευχαριστημένος απο όλες τις απόψεις. Ότι και αν δοκίμασα (τηλεοπτικό, νοβα, ps3, mkv) ήταν πολύ καλό. Απλά λόγω στρωσίματος έχω κατεβάσει αντιθεση και χάνει λίγο απο ποιότητα εικόνας.

Παντως αυτο που λενε οτι το μαυρο δεν ξεχωριζει απο το πλαισιο της τηλεορασης σε απολυτο σκοταδι μη περιμενετε να το δειτε! Ειναι αρκετα μαυρο αλλα οχι ΤΟΣΟ.. ασχετο επι της παρουσης αλλα ηθελα να το καταθεσω και αυτο!

Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία?

Κι εμένα είναι έτσι η 42ST30 μου.
Φαίνεται κυρίως στο γκρι και στο άσπρο, και είναι ένα πολύ ελαφρύ πρασίνισμα προς τη μέση-αριστερά.

Πρέπει να 'μαι στις 105 ώρες τώρα.

Αλλά απ'ότι ξέρω στις 50+ ίντσες υπάρχουν κάποια πιο σοβαρά προβλήματα με πράσινες στάμπες στο panel, πολύ πιο ενοχλητικές.
- http://nsa27.casimages.com/img/2011/07/18//110718012240115930.jpg
- http://nsa28.casimages.com/img/2011/07/17/110717102155353681.jpg (δοκίμασε το κι εσύ, full screen πράσινο, εγώ δε βλέπω τίποτα τέτοιο)

δεν εχω κάτι αντίστοιχο με τις φωτογραφίες ευτυχώς. Δοκίμασα όλα τα paterns του fullhd

http://fullhd.gr/articles/tech/8914-test-patterns.html

Το μόνο πρόβλημα το έχω μερικες φορές σε κάποια κλίμακα του γκρί όπου πρασινίζει. Μόνο τότε είναι ορατό και σε κανένα άλλο καθαρό χρώμα.

¨οπως με τη δική σου.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δεν εχω κάτι αντίστοιχο με τις φωτογραφίες ευτυχώς. Δοκίμασα όλα τα paterns του fullhd

http://fullhd.gr/articles/tech/8914-test-patterns.html

Το μόνο πρόβλημα το έχω μερικες φορές σε κάποια κλίμακα του γκρί όπου πρασινίζει. Μόνο τότε είναι ορατό και σε κανένα άλλο καθαρό χρώμα.

¨οπως με τη δική σου.

Παιδια ενα θα σας πω! Μη το ψιριζεται ΤΟΣΟ!Το χουνε ξαναπει τα παιδια εδω μεσα!Τηλεοραση χωρις κανενα προβλημα δεν υπαρχει καμια... Ασ πουμε εγω δεν ειχα εντοπισει αυτο το προβλημα της πρασινιλας και μετα απο αυτα τα ποστ προσπαθησα να καρατσεκαρω... ε ας πουμε οτι το εντοπισα αν και ακομα και τωρα δισκολευομαι να το αντιληφθω.. ειναι σχεδον μη εντοπισημο... βεβαια αν βγαζει ματι το προβλημα... Τηλεφωνο στην αντιπροσωπια και αλλαγη αμεσως... δεν το συζηταμε αυτο!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ετσι είναι.
Είναι όντως πολύ ελαφρύ και όπως βλέπεις φίλε suncity, επηρεάζει πολλούς όπως και τα άλλα μοντέλα της σειράς.

Για ποια πρασινίλα λέτε παιδιά; Για rainbow effect ή phosphor trails ή κάτι άλλο; Εγώ παρατηρώ σε ταινίες (όχι όλες) κάτι πράσινα "φιδάκια" σε γρήγορες σκηνές που κυριαρχεί το άσπρο´και υπάρχει γκρι και μαύρο φόντο. :S πλέον το έχω ξεπεράσει. Αυτό υπάρχει σε όλες τις πλασμα τηλεοράσεις.

Οπως εχει μαθει ο καθενας.
Μπροστα στην παλια μου Samsung σε τηλεοπτικο σημα υστερεί σημαντικά.
Αυτο που την σώνει ειναι το υψηλό της ansi σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις του Καστρουνη.
Ποτε στο παρελθον δεν ειχα χρησιμοποιήσει τις ρυθμίσεις του Μανωλη ( ουτε και στην sam) σε τηλεοπτικό σημα για τους γνωστούς λογους.
Παρολα αυτα πρεπει να ομολογήσω πως βοηθουν σημαντικά στην βελτίωση της απόδοσης της και στο τηλεοπτικό σημα.
Σε ζωντανή μετάδοση σαφως τα πράγματα ειναι καλύτερα αλλα μεχρι εκει.
Και μην ακούω για μεγαλη τηλεόραση και κοντινή απόσταση...
Μην τρελαθούμε...
Πριν απο λιγα χρονια απο την ιδια απόσταση βλεπαμε σε προβολακια των 1500 ευρω 90 ινσες και δεν τρομάζαμε.
Δεν αποτελεί ελαφρυντικό ουτε δικαιολογια το μέγεθος των 65 ιντσων λες και ειναι κανενα βυτιοφόρο.
Ενας ενσωματωμένος scaler της προκοπης επρεπε να υπήρχε που μπαίνει ετσι και αλλιως και σε φθηνότερα μοντελα.

Α. και φυσικα μιλαμε για ψηφιακό σημα με την κεραία φάτσα στο Χορτιάτη καλώδιο μολις δεκα μετρα από την κεραία στην Tv και σημα καμπάνα.

Αντε καλορίζικη και σε σενα και αν σου άρεσε σε τηλεοπτικό σε HD θα κόψεις φλέβες :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οπως εχει μαθει ο καθενας.
Δεν αποτελεί ελαφρυντικό ουτε δικαιολογια το μέγεθος των 65 ιντσων λες και ειναι κανενα βυτιοφόρο.

Δεν είναι βυτιοφόρο... είναι VTοφόρο ;)

Ανδρεα, τι θα πει οπως μαθουμε"; λες να μου αρεσουν τα...παρασιτα; ομως η εικονα στα ψηφιακα ειναι πολυ καλη (σημα 100% λεει ο δεκτης, που λεει ομως...ψεμματα!).
Οσο για τα τηλεοπτικα HD εβλεπα SKY Αγγλιας -Γερμανιας και οντως το 3D στο αγγλικο ηταν για...φλεβες! Ενω σε ματροσκα 3D (Battle for Terra) η ζωντανια το κατι αλλο: "ανοιχτο παραθυρο" που ειπε σημερα η νυφη μου βλεποντας το Toys 3! Εντυπωσιασμενος, ισως γιατι δεν ξαναειδα 3D..

Μπας και μου βρηκες τη λυση για να δουλεψει το 3DSub; (κοιτα στο θεμα)

Last edited:
Ανδρεα, τι θα πει οπως μαθουμε"; λες να μου αρεσουν τα...παρασιτα; ομως η εικονα στα ψηφιακα ειναι πολυ καλη (σημα 100% λεει ο δεκτης, που λεει ομως...ψεμματα!).
Οσο για τα τηλεοπτικα HD εβλεπα SKY Αγγλιας -Γερμανιας και οντως το 3D στο αγγλικο ηταν για...φλεβες! Ενω σε ματροσκα 3D (Battle for Terra) η ζωντανια το κατι αλλο: "ανοιχτο παραθυρο" που ειπε σημερα η νυφη μου βλεποντας το Toys 3! Εντυπωσιασμενος, ισως γιατι δεν ξαναειδα 3D..

Μπας και μου βρηκες τη λυση για να δουλεψει το 3DSub; (κοιτα στο θεμα)
Τη ματροσκα την επαιξες στο δικο της media player? Αν χρησιμοποιησες αλλο ποιο?