Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το μικρό και θαυματουργό MEDIA PLAYER της WD κάνει τα ΠΑΝΤΑ και συμφέρει. Ναι παίζει 3D από SBS.
Φυσικα και παιζει (oπως και ολα πιστευω) αφου ειναι απλο αρχειο mkv, αλλα το 3D το κανει η τιβι οχι το WD live

Φυσικα και παιζει (oπως και ολα πιστευω) αφου ειναι απλο αρχειο mkv, αλλα το 3D το κανει η τιβι οχι το WD live

Έχω ένα Egreat EG M34A του οποίου είχα χάσει το remote control και αγόρασα ένα από την Αμερική ελπίζοντας ότι θα παίζω τις 3D ταινίες (half SBS) στις οποίες βάζω και ελληνικούς υπότιτλους, και μάλιστα με βάθος, αλλά, δυστυχώς το μηχανάκι δεν αναγνωρίζει τις δύο θέσεις των υπότιτλων και τους φέρνει στη μέση, οπότε δεν διαβάζονται στερεοσκοπικά. Φαίνεται ότι την εποχή που κυκλοφόρησε (2009) δεν είχε προχωρήσει η τεχνολογία των 3D TV,

Μετά το σχόλιο του pitbull ότι το WD παίζει 3D, μπήκα στο skroutz και είδα πολλούς (διαφορετικούς) τύπους και γιαυτό ρώτησα σε προηγούμενο post ποιος είναι ο τύπος του WD που παίζει τους 3D υπότιτλους.

Λίγη βοήθεια;

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

χρησιμοποιω το 3d subtitler και δουλευει τελεια
εχει και δυνατοτητα preview για να δεις πως θα βγουν οι υποτιτλοι
και να κανεις διορθωσεις

χρησιμοποιω το 3d subtitler και δουλευει τελεια
εχει και δυνατοτητα preview για να δεις πως θα βγουν οι υποτιτλοι
και να κανεις διορθωσεις

Χρησιμοποιείς τον EG M34A ή άλλον mp;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω ένα Egreat EG M34A του οποίου είχα χάσει το remote control και αγόρασα ένα από την Αμερική ελπίζοντας ότι θα παίζω τις 3D ταινίες (half SBS) στις οποίες βάζω και ελληνικούς υπότιτλους, και μάλιστα με βάθος, αλλά, δυστυχώς το μηχανάκι δεν αναγνωρίζει τις δύο θέσεις των υπότιτλων και τους φέρνει στη μέση, οπότε δεν διαβάζονται στερεοσκοπικά. Φαίνεται ότι την εποχή που κυκλοφόρησε (2009) δεν είχε προχωρήσει η τεχνολογία των 3D TV,

Μετά το σχόλιο του pitbull ότι το WD παίζει 3D, μπήκα στο skroutz και είδα πολλούς (διαφορετικούς) τύπους και γιαυτό ρώτησα σε προηγούμενο post ποιος είναι ο τύπος του WD που παίζει τους 3D υπότιτλους.

Λίγη βοήθεια;

http://www.skroutz.gr/c/893/media_players.html?keyphrase=wd+media+player

Εγω εχω τον τριτο. Ειναι must buy με εχει σωσει. ΥΓ Να αποφυγεις οσους media players εχουν και σκληρο δισκο! Το λεω εκ πειρας

Κατι ακομα. Ρε παιδια η VT30 δεν εχει θυρα για SCART; Στο manual λεει οτι εχει...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατι ακομα. Ρε παιδια η VT30 δεν εχει θυρα για SCART; Στο manual λεει οτι εχει...

Δεν έχει θύρα (άλλωστε θα έτρωγε πολύ χώρο), αλλά έχει στο σακουλάκι ένα αντάπτορα που μετατρέπει το scart σε βύσμα που διαθέτει στο πίσω μέρος.
Στην αρχή, χρησιμοποίησα αυτό το βύσμα για να συνδέσω κάποια συσκευή αλλά στη συνέχεια τη σύνδεσα με hdmi για καλλίτερη απόδοση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις -

http://www.skroutz.gr/c/893/media_players.html?keyphrase=wd+media+player

Εγω εχω τον τριτο. Ειναι must buy με εχει σωσει. ΥΓ Να αποφυγεις οσους media players εχουν και σκληρο δισκο! Το λεω εκ πειρας

Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Εννοείς αυτόν που έχει μόνο το Public;
Έκανα μια έρευνα στο google και διαπίστωσα ότι κυκλοφόρησε το ΝΟΕ 2008, δηλαδή πριν και από τον δικό μου EGREAT.
Είσαι σίγουρος ότι εμφανίζει τους ελληνικούς υπότιτλους και στα δύο κομμάτια της ταινίας sbs ώστε να τους βλέπεις κανονικά στο 3D;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

Όχι φίλε κανένα δεν το κάνει αυτό. όλοι οι υπότιτλοι θέλουν μετατροπή με το 3d subtitler. Εάν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews -

Όχι φίλε κανένα δεν το κάνει αυτό. όλοι οι υπότιτλοι θέλουν μετατροπή με το 3d subtitler. Εάν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Για μετά την επεξεργασία με το 3d subtitler μιλάω.
Από το pc (με σύνδεση με hdmi) βλέπω τους υπότιτλους κανονικά και μάλιστα με βάθος, ενώ ο EGREAT τους βλέπει μεν αλλά δεν τους τοποθετεί στη σωστή θέση, δηλαδή από ένα σε κάθε τμήμα.
Επειδή έχω κουραστεί με όλη αυτή την ιστορία, ψάχνω ένα mp που να δείχνει τους ελληνικούς υπότιτλους στη σωστή θέση κάθε τμήματος του SBS.
Γι αυτό ρωτάω τον pitbull που λέει ότι ο δικός του το κάνει.

Έχεις δίκιο σ' αυτό και ζητώ συγγνώμη για το off topic αλλά παρασυρόμαστε, καμιά φορά, γιατί πληρώσαμε ένα κάρο λεφτά, για την top τηλεόραση, και προσπαθούμε να βρούμε λύση στα υποερωτήματα που γεννήθηκαν, από τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews -

Για μετά την επεξεργασία με το 3d subtitler μιλάω.
Από το pc (με σύνδεση με hdmi) βλέπω τους υπότιτλους κανονικά και μάλιστα με βάθος, ενώ ο EGREAT τους βλέπει μεν αλλά δεν τους τοποθετεί στη σωστή θέση, δηλαδή από ένα σε κάθε τμήμα.
Επειδή έχω κουραστεί με όλη αυτή την ιστορία, ψάχνω ένα mp που να δείχνει τους ελληνικούς υπότιτλους στη σωστή θέση κάθε τμήματος του SBS.
Γι αυτό ρωτάω τον pitbull που λέει ότι ο δικός του το κάνει.

Φιλε μου οταν τους επεξεργαστεις με το 3D Subtitler ουσιαστικα βαζει τους υποτιτλους και στις 2 εικονες οποτες κανοντας τη μετατροπη η τηλεοραση απο ΜΟΝΗ ΤΗΣ σε 3d του SBS κανει και στους υποτιτλους!!! Δε κανει επιλεκτικα μονο στην εικονα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Εννοείς αυτόν που έχει μόνο το Public;
Έκανα μια έρευνα στο google και διαπίστωσα ότι κυκλοφόρησε το ΝΟΕ 2008, δηλαδή πριν και από τον δικό μου EGREAT.
Είσαι σίγουρος ότι εμφανίζει τους ελληνικούς υπότιτλους και στα δύο κομμάτια της ταινίας sbs ώστε να τους βλέπεις κανονικά στο 3D;
Βασικά εγω τον ειχα παρει το 2008, και παιζει αρχεια mkv που εχουν DTS. Ο καινούργιος WD Live TV (ο γκρι) συνδέεται και με το ίντερνετ. Και οι δύο κάνουν τα παντα και παιζουν 3D υλικό SBS. Όσον αφορά τους ελληνικούς υπότιτλους, μπες στο link που σου δωσαν τα παιδια εδω και ακολουθησε την διαδικασια μετατροπης υποτιτλων. Εμενα μου πηρα καμποσο να το κανω αλλα δεν ειναι τοσο πολυ δυσκολο.

Υ.Γ Θέλω βασικα να συνδεσω το Playstation 2 στη VT30 γιαυτο ρωτησα για SCART. θα γινεται όμως με τον ανταπτορα; Δεν ειμαι σπιτι τωρα να δω τι ανταπτορες ειχε μεσα

Οι καλύτερες!!!
Στα ψηφιακά κανάλια πολύ καλή εικόνα, με τα αναλογικά δεν πολυασχολήθηκα, τα δορυφορικά τα κατέβασε όλα από asta και hotbird (και το 3d του astra) και στο 3d από κάτι demo κλιπάκια και blu ray που είδα, ήταν φανταστική!

Οι καλύτερες!!!
Στα ψηφιακά κανάλια πολύ καλή εικόνα, με τα αναλογικά δεν πολυασχολήθηκα, τα δορυφορικά τα κατέβασε όλα από asta και hotbird (και το 3d του astra) και στο 3d από κάτι demo κλιπάκια και blu ray που είδα, ήταν φανταστική!

Τελεια τελεια κι γω ως τωρα ειμαι ακρως ευχαριστημενος...