Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα, από 23/12 και εγω ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος μιας VT30 50’. Ακομα δεν εχω ασχοληθει με την τηλεωραση λογω των ημερων αλλα ελπιζω να το κανω τις επομενες μερες. Εχω μια ερωτηση μονο από ότι προλαβα να δω η εικονα στο nova είναι λιγο θολη το καταλαβαινω από την πληροφοριακη μπαρα που εμφανιζει κατω απο την tv αυτό είναι κατι φυσιολογικο η θα πρεπει να ανυσηχω (mode THX)??? Και κατι ακομα εβαλα ένα DVD το οποιο το εχω συνδεμενο με HDMI με την τηλεωραση και δεν ειχα ηχο, επειδη δεν εχω διαβασει το εγχειριδιο πρεπει να κανω καποια ιδιαιτερη ρυθμιση ???? τι μπορει να φταει??? Χρονια πολα σε ολους.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σωστό Ανδρέα, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι κάποιοι μπορούμε να έχουμε απέχθεια στην Ελληνική τηλεόραση, όπως είναι... ενώ σε άλλη περίπτωση μπορεί και να διαλέγαμε μια μικρότερη και οικονομικότερη LCD... έτσι δεν είναι?
Δεν ξερω...
Αυτο που λες το συναντώ και το εκανα και ο ιδιος οταν ειχα προβολεα.
Εκει βεβαια οι λογοι ειναι προφανείς αφου παιζει σημαντικό ρολο η οικονομια στην ζωη της λάμπας.
Σε οτι αφορα την τηλεοραση στο δικο μου σαλονι τουλαχιστον αλλα και σε όσων γνωστών και φίλων γνωριζω υπαρχει μονο μια TV και oταν θελουν να δουν σε αυτην τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν πηγαινουν στην tv της κρεβατοκάμαρας.

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα, από 23/12 και εγω ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος μιας VT30 50’. Ακομα δεν εχω ασχοληθει με την τηλεωραση λογω των ημερων αλλα ελπιζω να το κανω τις επομενες μερες. Εχω μια ερωτηση μονο από ότι προλαβα να δω η εικονα στο nova είναι λιγο θολη το καταλαβαινω από την πληροφοριακη μπαρα που εμφανιζει κατω απο την tv αυτό είναι κατι φυσιολογικο η θα πρεπει να ανυσηχω (mode THX)??? Και κατι ακομα εβαλα ένα DVD το οποιο το εχω συνδεμενο με HDMI με την τηλεωραση και δεν ειχα ηχο, επειδη δεν εχω διαβασει το εγχειριδιο πρεπει να κανω καποια ιδιαιτερη ρυθμιση ???? τι μπορει να φταει??? Χρονια πολα σε ολους.

Καλώς όρισες στην παρέα και Χρόνια Πολλά με καλή ΥΓΕΙΑ.

Δεν καταλαβαίνω αυτό που περιγράφεις για τη θολή εικόνα όταν βλέπεις Nova (απλή ή HD;)
Πάντως, στην αρχή καλό είναι να έχεις Cinema και αργότερα αλλάζεις mode.
Άλλαξε θέση του HDMI του DVD στην TV και έλεγξέ το πάλι.

===========================

Προς τους mods

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ VT30 (by makfil....)

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011
01. legions...........................TX-P50VT30.........(29.04.2011)
02. xsiv74............................TX-P50VT30.........(30.04.2011)

ΜΑΙΟΣ 2011
03. azdoc............................TX-P50VT30.........(04.05.2011)
04. George T........................TX-P50VT30.........(03.05.2011)
05. poli9999.........................TX-P50VT30.........(09.05.2011).........Πρόβλημα με γραμμή στο πάνελ, εν αναμονή εξελίξεων
06. oDiboom.........................TX-P50VT30.........(09.05.2011).........Παρατηρήθηκαν φαινόμενα brightness flunctuation
07. koliniol...........................TX-P50VT30.........(09.05.2011)
08. sonap70.........................TX-P50VT30.........(16.05.2011)
09. gPaska...........................TX-P50VT30.........(20.05.2011)
10. AdamantiosXRV................TX-P50VT30.........(14.05.2011)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2011
11. gergeo............................TX-P50VT30........(18.06.2011).........Πρόβλημα με τις sd κάρτες που διορθώθηκε στο service
12. nafplio............................TX-P55VT30........(10.06.2011)
13. gvenos...........................TX-P50VT30........(??)
14. notisxodos......................TX-P55VT30........(25.06.2011)
15. Sarevock........................TX-P
16. GeorgeFX.......................TX-P50VT30........(24.06.2011)

ΙΟΥΛΙΟΣ 2011
17. Nikos F..........................TX-P50VT30.........(07.07.2011)
18. ducklord........................TX-P50VT30.........(17.07.2011) Την έχει πριν από 1 μήνα

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011

19. pitbull...........................TX-P65VT30..........(31.08.2011)

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011
20. sw1ivr..........................TX-P50VT30..........(01.09.2011)
21. ichaltou........................TX-P50VT30..........(07.09.2011)
22. seaman13.....................TX-P50VT30..........(15.09.2011)
23. Z-130..........................TX-P50VT30..........(23.09.2011)
24. dimitris400....................TX-P50VT30..........(24.09.2011)
25. georgel1980..................TX-P65VT30..........(28.09.2011)
26. Garlic...........................TX-P50VT30..........(

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011
27. cucaratsa76..................TX-P55VT30.........(11.10.2011)
28. profion.........................TX-P50VT30.........(
29. Cinemusic-Ανδρέας.........TX-P65VT30.........(15.10.2011)
30. predatorGR...................TX-P50VT30..........(
31. NAMOU........................TX-P50VT30..........(
32. makfil ..........................TX-P50VT30.........(20.10.2011)
33. koupa10.......................TX-P πριν από 1 μήνα
34. SpartanGR....................TX-P65VT30

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011
35. FiR3FoX.......................TX-P50VT30..........(08.11.2011)
36. Suncityd7....................TX-P50VT30..........(14.11.2011)
37. evam7.........................TX-P50VT30..........(14.11.2011)
38. kollimenos…......………… TX-P50VT30…….…...(16.11.2011)
39. Antony……............………TX-P55VT30......…..(19.11.2011)
40. Z-130………………………….TX-P50VT30….….……(23.11.2011)

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011
41. karie.........................TX-P55VT30...........(02.12.2011)
42. thankin......................TX-P50VT30...........(06.12.2011)
43. gspa.........................TX-P50VT30...........(12.12.2011)
44. Serlui........................TX-P50VT30...........(12.12.2011)
45. sp1403......................TX-P55VT30...........(17.12.2011)
46. MANOS1218................TX-P50VT30..........(23.12.2011)

Στατιστικά:

TX-P65VT30...................4...............9%
TX-P55VT30...................6.............13%
TX-P50VT30..................34.............74%
αδήλωτο μοντέλο............2...............4% (15. Sarevock, 33. koupa10)

Η NOVA είναι το πακέτο με την χειρότερη ποιότητα εικόνας σε όλη την Ευρώπη.

Η DIGEA έχει πολύ καλύτερη εικόνα , οταν έρθει στην Ρόδο κάποια στιγμή θα το δεις.

Δεν ξερω...
Αυτο που λες το συναντώ και το εκανα και ο ιδιος οταν ειχα προβολεα.
Εκει βεβαια οι λογοι ειναι προφανείς αφου παιζει σημαντικό ρολο η οικονομια στην ζωη της λάμπας.
Σε οτι αφορα την τηλεοραση στο δικο μου σαλονι τουλαχιστον αλλα και σε όσων γνωστών και φίλων γνωριζω υπαρχει μονο μια TV και oταν θελουν να δουν σε αυτην τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν πηγαινουν στην tv της κρεβατοκάμαρας.
Σωστο αυτο - οταν (και συνηθως) δεν υπαρχει δυνατοτητα για ...διαμοιρασμο συσκευων. Σε μενα αδειασε ενα δωματιο (πρωην...παιδικο!) και το μετετρεψα σε προσωπικο τηλεοπτικο "στουντιο" με πισι κλπ, και η 32αρα τιβι παρεμεινε στη διαθεση της συζυγου. Αλλα προβολεας και ηχοσυστημα στον μεγαλυτερο χωρο.
Εννοω ομως (σχετικα με τη μεγαλη διασταση) οτι οι πολυ καλες συσκευες ειναι αμαρτια να ...ταλαιπωρουνται με χαζοπρογραμματα (χαζα απο πολλες πλευρες), και ενας αγοραστης τετοιας δεν την παιρνει (υποθετω, ε; :))για να βλεπει μεγαλα τα ξανθα κεφαλια, τα ´ξωβυζα και ´ξωμπουτα, αλλα για να παρακολουθησει επιλεγμενα προγραμματα (και απο αποψη ποιοτητας εικονας) - με την προϋποθεση ομως της διαθεσης χωρου.

καλημερα παιδια nova βλεπω μεσω καλοδιου rsa το οποιο ειναι συνδενενο με modulator οπως επισης και το οτεtv, το DVD προσπαθησα και το εβαλα και σε αλλη εισοδο αλλα παλι τα ιδια!!!! δεν ξερω τι κανω λαθος σημερα παντως λεω να κατσω να ασχοληθω λιγο μηπως και βγαλω ακρη.

1. Εάν η Nova είναι η κλασική, με scart, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το καλώδιο που έχει στο σακουλάκι με υποδοχές scart και το ειδικό της Pany που μπορεί να συνδεθεί στο πίσω μέρος. Εάν έχεις Nova HD πρέπι ν τη συνδέσεις με HDMI.
2. Το DVD συνδέεται με HDMI.

Σωστο αυτο - οταν (και συνηθως) δεν υπαρχει δυνατοτητα για ...διαμοιρασμο συσκευων. Σε μενα αδειασε ενα δωματιο (πρωην...παιδικο!) και το μετετρεψα σε προσωπικο τηλεοπτικο "στουντιο" με πισι κλπ, και η 32αρα τιβι παρεμεινε στη διαθεση της συζυγου. Αλλα προβολεας και ηχοσυστημα στον μεγαλυτερο χωρο.
Εννοω ομως (σχετικα με τη μεγαλη διασταση) οτι οι πολυ καλες συσκευες ειναι αμαρτια να ...ταλαιπωρουνται με χαζοπρογραμματα (χαζα απο πολλες πλευρες), και ενας αγοραστης τετοιας δεν την παιρνει (υποθετω, ε; :))για να βλεπει μεγαλα τα ξανθα κεφαλια, τα ´ξωβυζα και ´ξωμπουτα, αλλα για να παρακολουθησει επιλεγμενα προγραμματα (και απο αποψη ποιοτητας εικονας) - με την προϋποθεση ομως της διαθεσης χωρου.
Ενταξει μπορει μεν οπως λες να υποθέτεις αλλα δεν νομίζω πως υποθέτεις σωστά. Αλλωστε εαν κανεις μια βολτα στην κατηγορια Αγορα νεας τηλεόρασης θα δεις πως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αναζήτηση τηλεορασεων που καλύπτουν τα παντα ( games tv , Bluray ) και οχι ενα πραγμα.
Επισης το οτι εσυ μπορεις να θεωρεις καποια προγράμματα χαζα δεν σημαίνει πως απαραίτητα ειναι, οπως αντιθέτως καποια προγραμμα που εσυ θεωρεις ποιοτικά δεν σημαίνει πως καποιος θα ξοδεψει την ωρα του για να τα παρακολουθήσει.
Με την ιδια λογικη όπως εσυ θεωρεις αμαρτία την πολύπλευρη λειτουργία μιας τηλεόρασης αλλα τοσο πιστεύω εγω πως ειναι αμαρτία να μην εκμεταλλεύομαι ολες τις δυνατότητες της και να την χρησιμοποιώ σαν κερινη κουκλα που φοβάμαι οτι θα μου λειώσει.
Τα κριτήρια του καθε αγοραστή ποικιλουν και σίγουρα δεν βρισκονται πλειοψηφικά σε αυτό που υποστηρίζεις.
Αλλωστε μιλαμε για τηλεόραση που σημαίνει πως καλύπτει μεγαλη γκαμα προγραμμάτων και επιλογών(ανεξάρτητα απο τις ιντσες τους) εν αντιθέσει με εναν βιντεοπροβολεα που εκεί τα πραγματα ειναι δικαιολογημένα.

Last edited:
Ρε παιδιά στις ώρες λειτουργίας μου γράφει 415:15. ¨άρα έχει 415 ώρες. Το '':15'' τι είναι?

Πάντως με 415 ώρες το πανελ έχει μεγάλη ευαισθησία. Εάν αφήσω τον αντ1 5 ώρες τότε η στάμπα δεν φεύγει εύκολα..

Φαντάζομαι κάνεις χιούμορ ε;
Με 5 ώρες συνεχόμενα στον Αντ1 μέχρι και oι LED αποκτούν στάμπα :smash:

Εμενα παλι μου φαίνεται πως και οι δυο κάνετε πλακα...
Ναι μεν μετα απο 5 ωρες μπορει να αφήσει ενα προσωρινό αποτύπωμα η Vt30 αλλα οχι πως δεν φευγει ευκολα ...
Και απο την αλλη αν θες άφησε μια lcd Led οχι για 5 ωρες αλλα για 15 ωρες τον Αντ1
Σιγα μην δεις στάμπα...

Εξακολουθω να μην εχω ηχο στο DVD δεν ξερω τι μπορει να φταει, ειδα μεχρι και το menu του DVD μηπως me καποιο τροπο ηταν χαμηλωμενο από κει, αλλα ματαiα, αυριο λεω να φερω ένα τεχνικο να δω μηπως μπορει να μου δωσει εκεινος λυση!!! Επισης εκαψα ένα DVD με το ‛Break in’ ( το εχω καψει με nero) για να το βαζω τα βραδυα, να στρωθει γρηγοροτερα αλλα δεν μου παιζει (όλα σε μενα εχουν τυχει) το εχει καψει κανεις προσθατα?? Αν ναι τι εχω κανει παλι λαθος???

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι μεν μετα απο 5 ωρες μπορει να αφήσει ενα προσωρινό αποτύπωμα η Vt30 αλλα οχι πως δεν φευγει ευκολα ...
Και απο την αλλη αν θες άφησε μια lcd Led οχι για 5 ωρες αλλα για 15 ωρες τον Αντ1
Σιγα μην δεις στάμπα...
Nαί φίλε μου χιουμοράκι έκανα.

Φαντάζομαι κάνεις χιούμορ ε;
Με 5 ώρες συνεχόμενα στον Αντ1 μέχρι και oι LED αποκτούν στάμπα :smash:
Φιλέ δεν κάνω πλάκα. Μόνο εκείνη η βλακεία το "dancing on ice" είναι ένα 4ωρο.. Τι να της πω της γυναίκας? Πάντως στην px7 της μάνας μου με 8ωρη συνεχόμενη παρακολούθηση burn in δεν έχει..
8ωρη

Εξακολουθω να μην εχω ηχο στο DVD δεν ξερω τι μπορει να φταει, ειδα μεχρι και το menu του DVD μηπως me καποιο τροπο ηταν χαμηλωμενο από κει, αλλα ματαiα, αυριο λεω να φερω ένα τεχνικο να δω μηπως μπορει να μου δωσει εκεινος λυση!!! Επισης εκαψα ένα DVD με το ‛Break in’ ( το εχω καψει με nero) για να το βαζω τα βραδυα, να στρωθει γρηγοροτερα αλλα δεν μου παιζει (όλα σε μενα εχουν τυχει) το εχει καψει κανεις προσθατα?? Αν ναι τι εχω κανει παλι λαθος???

Δοκίμασες όλες τις θύρες HDMI; Εγώ είχα ανάλογο "πρόβλημα" με τον media player μου αλλά δεν έφταιγε η τηλεόραση. Έπρεπε στο μενού ήχου (του media player) να έχω επιλεγμένο stereo και όχι digital. Έψαξες καλά το μενού στο DVD player; Κάνε ένα τεστ με coaxial καλώδια να δεις αν παίζει εικόνα κ ήχος. Αν λειτουργούν όλα ρολόι τότε ίσως φταίει το HDMI.

Last edited:
Φιλέ δεν κάνω πλάκα. Μόνο εκείνη η βλακεία το "dancing on ice" είναι ένα 4ωρο.. Τι να της πω της γυναίκας? Πάντως στην px7 της μάνας μου με 8ωρη συνεχόμενη παρακολούθηση burn in δεν έχει..
8ωρη
Nα κάνει zapping στις διαφημίσεις.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σιγα μην δεις στάμπα...

Τις είδαμε και τις LCD... μια μέρα που έλειπα, βάζει και ακούει η αδερφή μου μουσική από το dvd player στη Sharp μας και μετά από κανα 6ωρο, μου αφήνει στάμπα όλο το μενού του DVD παρακαλώ!
Κατά τ' άλλα, δεν έχουν burn-in, προς θεού...