Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Καλορίζικη Νίκο και απροβλημάτιστη.
thanx G!
Αν σκεφτείς το μαγαζί που την αγόρασε, πρέπει να δοθεί έμφαση στο "απροβλημάτιστη"
Έπρεπε να με δεις πως την έψαχνα.....
Η γυναίκα μου δεν ήξερε τίποτα για την "κατάσταση" e-shop και με έβλεπε να την ψάχνω και έλεγε ότι έχω χαζέψει...
...με το φακό να ψάχνω σπιθαμή προς σπιθαμή για ντεφορμαρίσματα/γρατζουνιές... και αν όλα τα συνοδά είναι εκεί γυαλιά, dongle, βίδες rc... προ συναρμολόγησης αυτά...
... και μετά, στο συντονισμό, έλεγχο ωρών, έλεγχο για κανά τεμπέλικο pixel, ... όλα εξονυχιστικά!
Ευτυχώς προς το παρόν άψογη
Επι την ευκαιρία...
...να πω ότι η συμπεριφορά των παιδιών του e-shop, όσες φορές επικοινώνησα και αυτή ήταν άψογη!
Με ενημέρωσαν 3 φορές για την πορεία της παραγγελίας χωρίς να το ζητήσω, αφού δεν βιαζόμουν, απεναντίας θα ήθελα να την έφερναν 5-6 ημέρες αργότερα!
Τελικά την έφεραν 5 εργάσιμες μέρες νωρίτερα απο την ημερομηνία που μου είπαν αρχικά!
Δέχτηκαν παράδοση την ώρα και ημέρα που επιθυμούσα (μιλάμε για περιθώριο 1 ώρας... δεν υπάρχει...)
Το ίδιο καλή εντύπωση έχω αποκομίσει και σε παλαιότερες αγορές μου απο το μαγαζί, είχα και την διευκόλυνση της εξαγοράς μιλίων της star alliance... πάντα εξυπηρετικοί και στην ώρα τους.
Όλα αυτά τα χρόνια μία μόνο βλάβη είχα στα πράγματα που πήρα σε ένα pc monitor... ήρθαν σε δυο μέρες, το πήραν για έλεγχο και σε μια εβδομάδα είχα καινούριο σπίτι μου - χωρίς χρέωση φυσικά!
Μακάρι να είναι αχρείαστοι βέβαια και η tv να δουλέψει καλά και ωραία και στη συνέχεια.
Εύχομαι να μην κλείσει αυτό το κατάστημα, πραγματικά... και όχι λόγο εγγύησης της vt.
Προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος από τις συναλλαγές μου! Απο brd και pc parts μέχρι ΑV Receiver και ΤV...
Και δεν πλήρωσα το καπέλο της intertech...! Πόσο ρίσκο αξίζει να πάρεις για κάτι τέτοιο!?