Αφού επιμένεις...
Αρχικά, θα μετρήσεις την επιφάνεια και το βάρος του ρακ με τα μηχανήματα. Έπειτα, θα σκάψεις μία τάφρο στο σημείο που θέλεις να το τοποθετήσεις, με εμβαδό 1,25x της επιφάνειας του ρακ και βάθος ίσο με το βάρος, σε εκατοστά του μέτρου. Στη συνέχεια, θα γεμίσεις την τάφρο με ειδική άμμο που θα προμηθευτείς από την έρημο Gobi, η οποία θα πρέπει να έχει ουρηθεί από μία παρθένα θυληκή καμήλα με δύο καμπούρες, από μία θυληκή καμήλα με τρεις καμπούρες που να έχει γεννήσει δύο συνεχόμενες φορές μόνο αρσενικούς απογόνους και από ένα αρσενικό, ευνουχισμένο λάμα.
Αφού την ανακατέψεις καλά επί δύο μέρες πριν και δύο μέρες μετά την 5η πανσέληνο του έτους και αφού θα έχεις επιπεδώσει καλά την επιφάνεια χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι από παγωτό καραμπόλα της ΕΒΓΑ, θα είσαι έτοιμος να τοποθετήσεις το ρακ με τα μηχανήματα.
Νομίζω πρέπει πρώτα να βάλεις το Μενού -> Ρυθμίσεις -> Προηγμένο (isfccc) σε "Ναι"...
Με γεια Νικόλα και καλές θεάσεις.
Φίλε Νικολό καλορίζικη
To ΙR εφυγε κι εμενα (του PS3) ωστοσο παραμενει αυτο το συννεφο ,εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι ?
Να την στειλω για σερβις η να τη ναφησω να παιζει καμκια βδομαδα μπας και?
πχ αν πετάξει κάποιος με klm, iberia, air france continental θα προσέξει ότι λείπει το 13 από τη σειρά καθισμάτων. από 12 πάει στην 14.
στις ιαπωνικές λείπουν και η 4 και 9.
κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και με το ps3 όπου δεν θα λέγεται ps4.
To ΙR εφυγε κι εμενα (του PS3) ωστοσο παραμενει αυτο το συννεφο ,εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι ?
Να την στειλω για σερβις η να τη ναφησω να παιζει καμκια βδομαδα μπας και?
Το συγκεκριμένο σύννεφακι το έχω εδώ και κάτι μήνες με πράσινη χροιά σε κανονική θερμοκρασία οθόνης , σε αντίθεση με το υπόλοιπο πάνελ που τείνει προς το ροζ δηλ τα θερμά. Στο συγκεκριμένο μέρος η οθόνη έχει τη μεγαλύτερη τάση προς ir ακόμα και στα μενού της tv ακόμη και για δευτερόλεπτα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά τις 1500 ώρες χρήσης με πολύ προσεκτικό στρωσιμο δηλ χιονιά κυλιόμενες μπάρες zoom x2 και γρήγορες εναλλαγές στα κανάλια. Το όλο ξενερωμα στην ιστορία είναι όταν κάθομαι να δω αγώνες σκι που τη μισή πίστα την βλέπω να ροζιζει και την υπόλοιπη να πράσινοι ζει. Για να μην πω για το αποτύπωμα της μποτας των "αμάν"
παίδες για να καταλάβω καλά ας το πάμε με νούμερα λίγο.πόση ώρα και πόσες ημέρες θέλει μια καινούρια πλάσμα τηλεόραση (με και χωρίς στρώσιμο) για να δούμε είδωλα. Και για τι μοντέλο και άνω να πάω.λεφτά το πολύ 900 και 50'
φυσικά μιλάω για τιμές εντελώς στο περίπου αλλά αρκετά σημαντικές. Δηλαδή αν βλέπω 1 ώρα αντένα για 10 μέρες θα έχω πρόβλημα.αν βλέπω 2 ώρες συνεχόμενα για 10 μέρες θα έχω πρόβλημα? Αυτό εννοω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.