Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά cinema mode με ολα οφ και γάμμα 2,2 η 2,4?Πλέον στις 1000 ώρες πιστεύω πως με 2,4 εχει το καλύτερο μαύρο όπως είχα γράψει παλαιότερα.Σε κάθε περίπτωση πάντως,τελικά το οτι οσο μεγαλώνει ομορφαίνει το πλάσμα είναι αλήθεια!Όσο για τον καταραμένο αντ1 και το IR μπόρα ήταν και πέρασε,εξαφανίστηκε τελείως απλά πλέον σε κάθε μοντ έχω την περιστροφή πιξελ στο ον και όχι στο αυτόματο!
ΥΓ 1.Εννοηθείτε το IFC στο οχι...Κλασικουρα γαρ.
ΥΓ 2.Φίλε Νικολό καλορίζικη

To ΙR εφυγε κι εμενα (του PS3) ωστοσο παραμενει αυτο το συννεφο ,εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι ?
Να την στειλω για σερβις η να τη ναφησω να παιζει καμκια βδομαδα μπας και?

Αφού επιμένεις...

Αρχικά, θα μετρήσεις την επιφάνεια και το βάρος του ρακ με τα μηχανήματα. Έπειτα, θα σκάψεις μία τάφρο στο σημείο που θέλεις να το τοποθετήσεις, με εμβαδό 1,25x της επιφάνειας του ρακ και βάθος ίσο με το βάρος, σε εκατοστά του μέτρου. Στη συνέχεια, θα γεμίσεις την τάφρο με ειδική άμμο που θα προμηθευτείς από την έρημο Gobi, η οποία θα πρέπει να έχει ουρηθεί από μία παρθένα θυληκή καμήλα με δύο καμπούρες, από μία θυληκή καμήλα με τρεις καμπούρες που να έχει γεννήσει δύο συνεχόμενες φορές μόνο αρσενικούς απογόνους και από ένα αρσενικό, ευνουχισμένο λάμα.

Αφού την ανακατέψεις καλά επί δύο μέρες πριν και δύο μέρες μετά την 5η πανσέληνο του έτους και αφού θα έχεις επιπεδώσει καλά την επιφάνεια χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι από παγωτό καραμπόλα της ΕΒΓΑ, θα είσαι έτοιμος να τοποθετήσεις το ρακ με τα μηχανήματα.

Με ευνουχισμένο ιγκουάνα κάνουμε δουλειά? Δύσκολο το λάμα... :stupid:

Επιτέλους! Μετά τον χαιεντά... έβγαλες και τον diyoύη απο μέσα σου! :flipout::flipout:

Νομίζω πρέπει πρώτα να βάλεις το Μενού -> Ρυθμίσεις -> Προηγμένο (isfccc) σε "Ναι"...

:a0210:

Merci beacoup Jean Luk!

Με γεια Νικόλα και καλές θεάσεις.

Thanx συμβάζελε!
:ernaehrung004:

Φίλε Νικολό καλορίζικη

Thanx γείτονα (?)! Καλά θυμάμαι?
:ernaehrung004:

To ΙR εφυγε κι εμενα (του PS3) ωστοσο παραμενει αυτο το συννεφο ,εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι ?

Στο σημείο που υπάρχει το "σύννεφο" δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο εκτός από βλάβη, φίλε μου.
Αλλά ειδικοί δεν είμαστε...

Στη θέση σου θα την "πρόσεχα" μια εβδομάδα + χιονοθεραπεία και αν δεν... pany service!

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πχ αν πετάξει κάποιος με klm, iberia, air france continental θα προσέξει ότι λείπει το 13 από τη σειρά καθισμάτων. από 12 πάει στην 14.
στις ιαπωνικές λείπουν και η 4 και 9.

κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και με το ps3 όπου δεν θα λέγεται ps4.

Πλάκα κάνεις... Έχω πετάξει και με τις 3, και ποτέ δεν πρόσεξα ότι λείπει η σειρά 13...
Θα το ψάξω την επόμενη φορά...:bang:

Νομίζω είναι πολύ εμφανές. Κάτι συμβαίνει με το πάνελ ή με την οδήγησή του (το ποιο πιθανό).

Το συγκεκριμένο σύννεφακι το έχω εδώ και κάτι μήνες με πράσινη χροιά σε κανονική θερμοκρασία οθόνης , σε αντίθεση με το υπόλοιπο πάνελ που τείνει προς το ροζ δηλ τα θερμά. Στο συγκεκριμένο μέρος η οθόνη έχει τη μεγαλύτερη τάση προς ir ακόμα και στα μενού της tv ακόμη και για δευτερόλεπτα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά τις 1500 ώρες χρήσης με πολύ προσεκτικό στρωσιμο δηλ χιονιά κυλιόμενες μπάρες zoom x2 και γρήγορες εναλλαγές στα κανάλια. Το όλο ξενερωμα στην ιστορία είναι όταν κάθομαι να δω αγώνες σκι που τη μισή πίστα την βλέπω να ροζιζει και την υπόλοιπη να πράσινοι ζει. Για να μην πω για το αποτύπωμα της μποτας των "αμάν"

Last edited:
άλλο πάλι και τούτο. πλάσμα πάνελ με συμπεριφορά προβολέα lcd μόνο η πανασόνικ.

Το συγκεκριμένο σύννεφακι το έχω εδώ και κάτι μήνες με πράσινη χροιά σε κανονική θερμοκρασία οθόνης , σε αντίθεση με το υπόλοιπο πάνελ που τείνει προς το ροζ δηλ τα θερμά. Στο συγκεκριμένο μέρος η οθόνη έχει τη μεγαλύτερη τάση προς ir ακόμα και στα μενού της tv ακόμη και για δευτερόλεπτα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά τις 1500 ώρες χρήσης με πολύ προσεκτικό στρωσιμο δηλ χιονιά κυλιόμενες μπάρες zoom x2 και γρήγορες εναλλαγές στα κανάλια. Το όλο ξενερωμα στην ιστορία είναι όταν κάθομαι να δω αγώνες σκι που τη μισή πίστα την βλέπω να ροζιζει και την υπόλοιπη να πράσινοι ζει. Για να μην πω για το αποτύπωμα της μποτας των "αμάν"

Θα έλεγα να επικοινωνήσεις με το service...

Panasonic TX-P65VT30B 3D Plasma TV Review

Dead pixels None
Screen uniformity Near perfect, full white screen reveals tiny discrepancy towards right of screen
Overscanning on HDMI 0% with [16:9 Overscan] disabled
Blacker than black Passed
Calibrated black level (black screen) 0.011 cd/m2
Calibrated black level (ANSI checkerboard) 0.013 cd/m2
Black level retention Floating gamma if 10-point Gamma control used to extremes, see “Black Level”
Primary chromaticity Perfect
Scaling Excellent
Video mode deinterlacing Very effective jaggies reduction
Film mode deinterlacing Passed 2-2 PAL film test, but may be intermittent
Viewing angle Perfect horizontally; screen filter lessens vertical viewing angle
Motion resolution 1080
Digital noise reduction Present, optional, not forced
Sharpness Defeatable edge enhancement
Luma/Chroma bandwidth (2D Blu-ray) Full Luma, Full Chroma
Image retention Very little
Posterization Mild, though worse with poor source
Phosphor trails Very mild
1080p/24 capability No judder in 2D or 3D
Input lag 23ms compared to lag-free CRT
Full 4:4:4 reproduction (PC) No, colours slightly blurred

"If you’re interested mainly in 2D viewing and want the biggest, and by most people’s estimation, the best consumer Plasma TV available at the time of writing, then this is it. Running the newest system software (firmware), the Panasonic TX-P65VT30 is a slightly refined, jumbo-sized version of the 50″ VT30 model we reviewed previously. It features the usual Panasonic Plasma strengths: class-leading black levels which act as a canvas for rich, vibrant video images, freedom from any sort of viewing angle restrictions (the picture looks as good from the sides as it does face-on), a motion rendering method that’s very crisp (although not entirely trouble-free), and very low video processing delay, which is excellent news for gamers. It also features excellent colour accuracy, and, if calibrated, excellent Greyscale accuracy, too (although we think the out-of-the-box Greyscale accuracy could be improved, because like most of the 2011 models, pictures have a slight green cast to them before calibration).

Where the Panasonic TX-P65VT30B falls slightly (and we do mean very slightly) short is with 3D and overall value for money. There are many, many positive aspects of its 3-dimensional performance (for example, consistently judder-free motion, and almost-total lack of crosstalk artefacts), but a slight resolution limitation leads to some subtle jaggies being visible in 3D content. This is a little disappointing to see, seeing as Samsung’s cheapest 3D Plasma televisions don’t feature any such limitation, and the Korean company’s competitor to the 65VT30 costs considerably less (although can’t fully match its incredibly deep blacks).

Deciding on a final rating for the Panasonic TX-P65VT30 was difficult. There’s no doubting that it’s an incredibly high-performing display – again, due to its class-leading black level, it’s arguably the best. Whether we Recommend or Highly Recommend it to you depends on two factors: one, do you care about 3D and can you accept buying an expensive display with a slight handicap in this area, and two, can your home cinema setup and budget fit a projector and a screen, which will offer an even more immersive experience for a similar price? If you can’t accommodate (or don’t want to) accommodate a projector and are happy to pay quite a bit more than a comparable Samsung model in order to get access to Panasonic’s superior black level, then we highly recommend the TX-P65VT30B – it’s the best 2D HDTV around at the time of writing and its 3D support is excellent, albeit imperfect, too. "

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p65vt30b-p65vt30-201201141611.htm

παίδες για να καταλάβω καλά ας το πάμε με νούμερα λίγο.πόση ώρα και πόσες ημέρες θέλει μια καινούρια πλάσμα τηλεόραση (με και χωρίς στρώσιμο) για να δούμε είδωλα. Και για τι μοντέλο και άνω να πάω.λεφτά το πολύ 900 και 50'

Τι εννοείς είδωλα?

Το "προσεκτικό" στρώσιμο κρατάει 150-200 ώρες στην αρχή και πολλοί δεν το κάνουν καθόλου...
Εγώ για παράδειγμα τώρα στρώνω με τηλεοπτικό στο ζουμ και χαμηλή αντίθεση/φωτεινότητα... τίποτε άλλο!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παίδες για να καταλάβω καλά ας το πάμε με νούμερα λίγο.πόση ώρα και πόσες ημέρες θέλει μια καινούρια πλάσμα τηλεόραση (με και χωρίς στρώσιμο) για να δούμε είδωλα. Και για τι μοντέλο και άνω να πάω.λεφτά το πολύ 900 και 50'

Δεν νομιζω πως υπαρχει απάντηση σε αυτη την ερωτηση...
Αναλογα με την χρήση της θα πρεπει να ειναι και η προσοχή σου.
Απο την αλλη στην vt30 συμβαίνει το εξής παράδοξο...
Ενω στις πρωτες ωρες δειχνει πιο ανθεκτική σε οτι αφορα το προσωρινό αποτύπωμα ( και κατα επέκταση το μόνιμο) καπου στις 800-900 ωρες αλλαζει συμπεριφορά...
Στην δικια μου με καπου 1100 ωρες λειτουργίας πλεον σε οτι αφορα το προσωρινό αποτυπωμα εχει γινει ιδιαίτερα ευαίσθητη και θυμίζει κατασταση φθηνότερων η αν θες παλαιότερων μοντελων πλασμα.
Δεν ξερω τι μου επιφυλάσσει για τις επομενες ωρες αλλα πλεον εχει πήξει το ματι μου απο Image rentetion.

Φιλε Ανδρεα διαβαζω συνεχεια τι γραφεις και ειναι κριμα.Δες αν μπορεις να κανεις κατι με την εγγυηση.

φυσικά μιλάω για τιμές εντελώς στο περίπου αλλά αρκετά σημαντικές. Δηλαδή αν βλέπω 1 ώρα αντένα για 10 μέρες θα έχω πρόβλημα.αν βλέπω 2 ώρες συνεχόμενα για 10 μέρες θα έχω πρόβλημα? Αυτό εννοω.

Αντρέα έχω μια υποψία και θέλω τη γνώμη σου...

Και η δική μου v10 την περίοδο του στρωσίματος συμπεριφέρθηκε σχετικά καλά στο ir αλλά μετά την πήρε ο δι@0λος...
Και τώρα η vt30 ούτε ίχνος ir!!! Σε σημείο να λέω μάλλον τυχερός στάθηκα στο panel...

Βρε συ, μήπως επειδή τις πρώτες ώρες είχες χαμηλές ρυθμίσεις για το στρώσιμο ήταν λογικό να αντέχει στις στατικές εικόνες και μετά έχοντας και την ιδέα ότι πάμε καλά απο αποτύπωμα + το τούρμπισμα της αντίθεσης στο καλιμπρέσιον... απλά δεν άντεξε?

φυσικά μιλάω για τιμές εντελώς στο περίπου αλλά αρκετά σημαντικές. Δηλαδή αν βλέπω 1 ώρα αντένα για 10 μέρες θα έχω πρόβλημα.αν βλέπω 2 ώρες συνεχόμενα για 10 μέρες θα έχω πρόβλημα? Αυτό εννοω.

Οχι... δεν πιστευω πως θα εχεις προβλημα