Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα στην παρεα, ειμαι και εγω εδω και περιπου 20 μερες κατοχος της 50αρας.
Οι εντυπωσεις μου τις λιγες αυτες μερες που εχω ασχοληθει με την συγκεκριμενη tv ειναι αριστες.
Εχω αλλαξει παμπολες lcd στο παρελθον με κοστος πολυ μεγαλυτερο της Panasonic αλλα δεν πιστευα ποτε οτι θα θαυμασω τετοια ποιοτητα εικονας απο μια plasma.
Στα ψηφιακα της digea η εικονα είναι αψογη πραγματικα.
Ταινιες εχω δει 2-3 και εχω ενυπωσιαστει απο την ακριβεια των χρωματων την ταχυτητα του πανελ και την λεπτομερεια ακομα και σε σκοτεινες σκηνες.
Στρωσιμο δεν κανω και λογω ελλειψης χρονου και γιατι το θεωρω καπως υπερβολικο. Εκανα απλως μια αναβαθμιση του firmware και ολα μια χαρα.
Η τελεοραση σφιζει απο ποιοτητα κατασκευης το control ειναι οτι ποιοτικοτερο εχω δει. Μου κανει εντυπωση πως ειναι δυνατον να χωρανε τοσα εχαρτηματα μαζι με το πανελ σε μια τοσο λεπτη τηλεοραση.
Πολυ καλη επισης η δυνατοτητα να βαλεις ξεχωριστες ρυθμισεις ανα εισοδο.
Προβληματα εικονας δεν εχω παρατηρησει ουτε ειδωλα ουτε αποτυπωματα. Μονο ενα πολυ ελαφρυ flickering οταν δειχνει καποιο μεγαλο λευκο φοντο για παραδειγμα αλλα ειναι εντελως ανεπαισθητο.
Μοναδικη παραφωνια ενα νεκρο (η κολλημενο) pixel στην δεξια πλευρα του πανελ το οποιο ομως το ανακαλυψα μετα απο πολυ ενδελεχη ελεγχο και απο αποσταση μεγαλυτερη απο 2 μετρα δεν φαινεται καθολου.
Επισης η επιλογη των ανταπτορων για τις εξωτερικες συνδεσεις αντι για τις κλασικες υποδοχες μπορει να προσφερει εξοικονομηση χωρου, αλλα επιφερει πολλες δυσκολιες στην συνδεση επειδη ειναι δυσκολο να τις δεις με το ματι (καθε φορα πρεπει να την γυριζω 90 μοιρες για να αλλαξω μια συνδεση με οτι αυτο συνεπαγεται...).
Προς το παρον λοιπον ολα καλα. Ανυπομονω να αρχισει και παλι to CL να δουμε κι εκει τι παιζει με το HD της ΕΡΤ.

Last edited:
Τελικά έκανα μια ερώτηση στην Intertech για τα pixels κι 'επιμένουν' ότι πρέπει να επιστραφεί με διαδικασία DOA. Την είχα πάρει στο ΠΛΑΙΣΙΟ και σε τηλ. επικοινωνία μαζί τους δεν ήξεραν ποια διαδικασία ακολουθείται. Οπότε τώρα θα μάθουν και βλέπουμε τι θα μου πουν. Μέχρι στιγμής το 2012 δεν με πάει :bigcry: ....

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα στην παρεα, ειμαι και εγω εδω και περιπου 20 μερες κατοχος της 50αρας.

Καλώς όρισες στην παρέα.
Υπάρχει αρκετό υλικό σ' αυτό το νήμα, εάν θέλεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο, για να μάθεις πολλά γύρω από το νέο σου απόκτημα.

Με την ευκαιρία, μπορείς να συγκεκριμενοποιήσεις την ημερομηνία αγοράς, για τη λίστα των κατόχων;

Είσαι ο 50στός κάτοχος και αγόρασες 50άρα ...
Τυχαίο;; Δεν νομίζω ...

Last edited:

Τελικά έκανα μια ερώτηση στην Intertech για τα pixels κι 'επιμένουν' ότι πρέπει να επιστραφεί με διαδικασία DOA. Την είχα πάρει στο ΠΛΑΙΣΙΟ και σε τηλ. επικοινωνία μαζί τους δεν ήξεραν ποια διαδικασία ακολουθείται. Οπότε τώρα θα μάθουν και βλέπουμε τι θα μου πουν. Μέχρι στιγμής το 2012 δεν με πάει :bigcry: ....
Ti ειναι η διαδικασια DOA;

Ισχύει για 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς για τις Panasonic ακόμα και για dead pixels. Μετά τις 15 ημέρες αξιολογούνται ανάλογα τη ζώνη που εμφανίζεται και τον αριθμό τους. Το κακό στο DOA, όπως με ενημέρωσαν, είναι ότι πρέπει να την πας πίσω μόνος σου. Με λίγα λόγια να φορτώσεις 50" γομάρα στο αυτοκίνητο και να την πας στο κατάστημα που την αγόρασες μαζί με τα παρελκόμενα και το κουτί, όλα συσκευασμένα μέσα σε αυτό. Αυτό βέβαια μου 'κόβει τα πόδια' και σήμερα θα το σκεφτώ αν θα την πάω η όχι χάνοντας ουσιαστικά το DOA που ισχύει για εμένα μέχρι την Τρίτη.

Αυτό ρε παιδια δεν γίνεται…
Στην περίπτωση μου εχω την 65αρα και ας πουμε πως πρεπει να την στείλω για επισκευή…
Πως θα γινει αυτό;
Ιδιωτης ειμαι δεν εχω μεταφορική εταιρεία…
Ο ογκος αλλα και το βαρος δεν μου επιτρεπουν να την μετακινήσω ευκολα συν ότι το κουτι που είναι στο μεγεθος μικρης τουαλέτας είναι αδυαντον να το εχω φυλαγμένο…
Πως στην ευχη θα συσκευασθεί και αποσταλεί τετοιο μεγεθος;
Αν δεν υπάρξει υποστήριξη σε τετοια θεματα από το κατάστημα που την αγορασες τοτε εισαι καταδικασμένος στην μη χρήση του service.. ( και αν μιλαμε για εκτος Αθηνών ακομα χειρότερα)

Eδω χρειαζεται πραγματι η εξτρα 5ετης εγγυηση του Κωτσοβολου (+350+ ) - ουτε εγω την εβαλα ομως!

Αλλαζει εντελως! Συμφωνα με τα εντυπα που (προσωρινα) υπεγραψα (αλλα ανακαλεσα- μαλλον κακως!) η εταιρεια ερχεται σπιτι, την παιρνει, την μεταφερει, εαν σε 20 μερες εως 1 μηνα δεν την φτιαξει την αντικαθιστα με αλλη προσωρινα (και οριστικα με νεα, εαν η επισκευη ειναι ασυμφορη)

Αυτο συμβαίνει λογο αλλης συμφωνίας που φυσικά επιβαρύνει το κοστος της τηλεόρασης...
Μιλαμε για το κανονικό χρονο εγγύησης που ειναι και το μεγαλύτερο ποσοστό

Γεια σας,ειμαι νεος ευτηχης κατοχος της 65vt30 και αναρωτιεμαι αν μετα τις 200 ωρες φερω εναν ειδικο να μου την καλιμπραρει θα δω διαφορες και αν αξιζει το κοπο! ελπιζω να μην εχω προβληματα burn in γιατι χρησιμοποιω ενα mac mini για τις ταινιες και φοβαμαι απο το desktop του. Καμια συμβουλη πανω σε αυτο??

Γεια σας,ειμαι νεος ευτηχης κατοχος της 65vt30 και αναρωτιεμαι αν μετα τις 200 ωρες φερω εναν ειδικο να μου την καλιμπραρει θα δω διαφορες και αν αξιζει το κοπο! ελπιζω να μην εχω προβληματα burn in γιατι χρησιμοποιω ενα mac mini για τις ταινιες και φοβαμαι απο το desktop του. Καμια συμβουλη πανω σε αυτο??

Συγχαρητήρια για την αγορά σου. Γράψε τις εντυπώσεις σου, μιας και οι κάτοχοι της 65άρας είναι μετρημένοι στα δάκτυλα.

Μπορείς να δώσεις την ημερομηνία αγοράς, για να ενημερωθεί η λίστα των κατόχων;

Last edited:

Καλοθεατη φιλε μου και χειροκροτώ την κίνηση σου ( αφου το άντεξες οικονομικά) να πάρεις την 65αρα.
Αποψη μου ειναι πως το καλιμπρασμα επιβάλλεται αφου εκανες το μεγαλο βημα να αποκτήσεις μια τοσο ακριβη τηλεόραση...
Δεν θα το μετανιώσεις και το αποτέλεσμα ιδιαίτερα σε υλικο HD θα σε αποζημίωση ( ειναι και εγω κατοχος της 65αρας που την καλιμπραρισε ο Καστρουνης απο την δευτερη μερα)
Τωρα σχετικά με το desktop του mac δεν πιστεύω να το αφήνεις με τις ωρες αλλα οσο χρειάζεται για να επιλέξεις την ταινια της αρέσκειας σου...
Η προσοχη χρειάζεται στα τηλεοπτικά σήματα που εκει αναγκαστικά μιλαμε για περισσότερες ωρες στατικών εικόνων.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μιλησα με το Μανωλη Καστρουνη και μου ειπε οτι αν δεν συμπληρωσω 200 ωρες στο πανελ,δεν ερχεται να την καλιμπραρει γιατι μετα τις 200 ωρες η τηλεοραση θελει καλιμπραρισμα ξανα!Αυριο Δευτερα θα την τοποθετησω στο τοιχο (εχω καλεσει τεχνικους να την βαλουν) καθοτι μονος μου ειναι αδυνατο,θα μου κρυψουν και τα καλωδια τις εγκαταστασης ολου του home cinema!Εχω το LG HX976tzw πιστευετε οτι αξιζει να το ρυθμισω ωστε να ακουγονται και τα ηχεια τις τηλεορασης 'η απλα να χαμηλωνω τελειως την τηλεοραση ωστε να ακουγεται μονο το ηχοσυστημα?Ελπιζω να μην αντιμετωπισω burn in η ir γιατι αυτος ειναι ο μονιμος φοβος μου κ με ειχε σταματησει μεχρι τωρα απο το να παρω plasma τηλεοραση (μεχρι που ειδα την 50" να παιζει σε ενα φιλο μου και καταλαβα οτι η lcd led κοροιδευουνε το κοσμο)

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...πιστευετε οτι αξιζει να το ρυθμισω ωστε να ακουγονται και τα ηχεια τις τηλεορασης 'η απλα να χαμηλωνω τελειως την τηλεοραση ωστε να ακουγεται μονο το ηχοσυστημα?

Ότι ηχεία και να έχεις θα παίζουν καλύτερα από της tv.
Όταν βλέπεις τις ταινίες σου απλά πάτα mute!