Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γραμμες δεν υπαρχουν αλλα το πρασινο ειναι καμμενο στη σεντρα (παλι η καμερα φταιει;;)

Μια χαρα ειναι το πρασινο. Μην το βλεπεις ετσι.

Stavro δεν επαθα τιποτα. Απλα ποσταρα βιντεο με ποδοσφαιρο για να δειξω οτι δεν εχω γραμμες κλπ. Ολα κομπλε...

Καλησπέρα και πάλι. Εγω να ξέρετε μετά από πολύ ψάξιμο στην 4η 55VT50 που έχω αλλάξει, και μόνο κάτω από ορισμένες συνθήκες πολύ χαμηλής φωτεινότητας και αντίθεσης κατάφερα και αχνοείδα ότι υπάρχει η δεξιά καθετη γραμμή αλλά ευτυχώς είναι τόσο αχνή που δεν φαίνεται πουθενά. Ούτε σε ποδοσφαιρο ούτε πουθενά. Δυστυχώς απότι κατάλαβα έχουν φτιαχτεί όλες έτσι, απλά σε κάποιες φαίνεται πιο έντονα και σε κάποιες δεν φαίνεται. Ειναι καθαρά θέμα τύχης. Εγώ έχω πει στην panasonic Ελλας για το θέμα, αυτοί λέει έχουν στείλει μια προβληματική tv στην Tσεχία και περιμένουν να τους πουν λεει τι θα γίνει....Τρέχα γύρευε...

Ειμαι λοιπόν τυχερός στην ατυχια μου γιατι δεν με ενοχλεί καθόλου αυτή η γραμμή σε νορμάλ συνθήκες θέασης από οποιαδήποτε πηγή, οπότε δεν κάνω τίποτα και την ευχαριστιέμαι. Δεν προκαλώ άλλο την τύχη μου...

Απλά το αναφέρω για κάποιους πιθανούς νέους αγοραστές να το ξέρουν. Είναι καθαρά θέμα λόττο φέτος με την Panny. Δυστυχώς...

Last edited:
Αφου δε σ'ενοχλει φιλε παλι καλα γιατι ξερεις ειναι και ψυχολογικο,αν ξερεις οτι ειναι εκει το βλεπεις κι ας μη φαινεται..Παντως απ οτι βλεπω μαλλον ειναι στο standard εξοπλισμο τους φετος οι γραμμες και μαλλον ειναι πιο ευκολο να πιασεις λοττο...Αφου δε ειναι ορατο σε κανονικες συνθηκες θεασης εισαι μια χαρα(τραβηξες και τοση ταλαιπωρια)αρκει να μην χειροτερεψει δε ξερω αν μπορει να συμβει αυτο.Για να δουμε τελικα θα ερθει ποτε απαντηση απο τσεχια η θα κανουν τους:smileJap:.Κριμα παντως γιατι αξιζει σαν tv και ημουνα κι εγω οπως πολλοι αλλοι ενα βημα πριν την αγορα της

Υπάρχουν εξελίξεις με το θέμα. Υπάρχει πλέον κι επίσημα από Intertech απάντηση (σήμερα την πήρα) ότι το θέμα διερευνάται από την Panasonic στο Plzen. ΟΛΑ τα panels στις σειρές 30 και 50 έχουν το πρόβλημα, απλά διαφέρει η ένταση από πολύ μικρή και μη αισθητή, σε μεγάλη. Στο avforums, πρόσφατα, κάτοχος 50άρας έλεγε ότι το panel του είναι τέλειο. Όταν πόσταρε φωτό, είδαμε με βοήθεια από το photoshop ότι είχε και banding και DSE, απλά το πρόβλημα δεν ήταν τόσο μεγάλο ώστε να το παρατηρήσει. Στη δική μου VT30, το πρόβλημα δεν ήταν αισθητό μέχρι να φτάσω τις 100-200 ώρες. Μετά και όταν άρχισαν να στρώνουν τα πράγματα, το πρόβλημα έγινε πολύ αισθητό. Αν είναι πρόβλημα οδήγησης, θα λυθεί. Αν όχι, τότε δεν δίνω στην Panasonic πάνω από 1-2 χρόνια ακόμα στην παραγωγή plasma. Είναι ξεκάθαρο ότι η τεχνογνωσία που απέκτησε από την Pioneer δεν μπορεί να βγάλει φθηνές plasma. Βγάζει μεν εξαιρετική τεχνολογία, αλλά προκειμένου να κρατήσουν χαμηλά το κόστος, έχουν ρίξει την ποιότητα στη γραμμή παραγωγής με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Καθαρά λάθος βήματα, κάτι που δεν κάνει πχ η Samsung, η πιο ανταγωνιστική εταιρία σε παραγωγή Plasma.

Το θέμα είναι να αναγνωριστεί το πρόβλημα σου και να λυθεί είτε με αντικατάσταση είτε με επιστροφή χρημάτων.

Τα υπόλοιπα ως προς το τι φταίει και πως θα διορθωθεί η κατάσταση (αν διορθώνεται) αφορούν την Panasonic.

Υπάρχουν εξελίξεις με το θέμα. Υπάρχει πλέον κι επίσημα από Intertech απάντηση (σήμερα την πήρα) ότι το θέμα διερευνάται από την Panasonic στο Plzen. ΟΛΑ τα panels στις σειρές 30 και 50 έχουν το πρόβλημα, απλά διαφέρει η ένταση από πολύ μικρή και μη αισθητή, σε μεγάλη. Στο avforums, πρόσφατα, κάτοχος 50άρας έλεγε ότι το panel του είναι τέλειο. Όταν πόσταρε φωτό, είδαμε με βοήθεια από το photoshop ότι είχε και banding και DSE, απλά το πρόβλημα δεν ήταν τόσο μεγάλο ώστε να το παρατηρήσει. Στη δική μου VT30, το πρόβλημα δεν ήταν αισθητό μέχρι να φτάσω τις 100-200 ώρες. Μετά και όταν άρχισαν να στρώνουν τα πράγματα, το πρόβλημα έγινε πολύ αισθητό. Αν είναι πρόβλημα οδήγησης, θα λυθεί. Αν όχι, τότε δεν δίνω στην Panasonic πάνω από 1-2 χρόνια ακόμα στην παραγωγή plasma. Είναι ξεκάθαρο ότι η τεχνογνωσία που απέκτησε από την Pioneer δεν μπορεί να βγάλει φθηνές plasma. Βγάζει μεν εξαιρετική τεχνολογία, αλλά προκειμένου να κρατήσουν χαμηλά το κόστος, έχουν ρίξει την ποιότητα στη γραμμή παραγωγής με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Καθαρά λάθος βήματα, κάτι που δεν κάνει πχ η Samsung, η πιο ανταγωνιστική εταιρία σε παραγωγή Plasma.

Εγώ δεν έχω πειστεί για την μεταφορά τεχνολογίας και μηχανικών από την pioneer στην πανασόνικ. Το γεγονός ότι ψάχνοντας για αυτό βρίσκεις μόνο αναφορές σε φόρα και review sites, για εμένα δεν είναι τυχαίο. Προσωπική γνώμη ότι έγινε καπηλεία της όποιας φήμης απέκτησε η pioneer, στα 2 χρόνια που άντεξε να βγάλει μοντέλα με πολύ καλές στάθμες μαύρου.

Πολύ πιθανόν. Είτε απλά εκμεταλλεύονται όπως λες τη φήμη, είτε οι άνθρωποι ουδέποτε κατάλαβαν τι πήραν και πως πρέπει να το βγάλουν στην αγορά. Η κατάσταση είναι δυστυχώς εκτός ελέγχου.

ούτε εγώ έχω πειστεί george αν και κάποια πράγματα παραπέμπουν σε kuro. (πχ η μελιτζανί χροιά που παίρνουν οι 30άρες όταν φωτογραφίζεις μαύρο με μεγάλη έκθεση) ήταν ένα γνώρισμα των kuro 8g αν δεν κάνω λάθος ενώ στις 10άρες και 20άρες ήταν γκρί ανοιχτό. το θέμα είναι ότι κάθε χρόνο βελτιώνουν κάτι από την προηγούμενη σειρά και στην πορεία τους βγαίνουν άλλα.

Μακάρι να γίνει κάτι γιατί δε μπορώ να το βλέπω συνέχεια :[

Εγω πιστευω οτι θα κανουν κατι γιατι εχουν γινει ρεζιλι...

Εγώ ξερώ ότι έχουν πάρει δρόμο οι ακριβές Panasonic από τα πολυκαταστήματα.

Λογικά με τόσα προβλήματα σιγά μην στοκάρουν οι καταστηματάρχες.

Επίσης σίγουρα πολύ κόσμος ΔΕΝ αγόρασε την VT των προβλημάτων.

Κουράστηκα να ακούω για τα προβλήματα της VT που αν είσαι πολύ τυχερός μπορεί να μην έχεις.

Λες και μας τις χαρίζουν…

Σημερα περασα απο mediamarkt συγγρου. Δεν ειχαν καμια panasonic demo...

Μια ερωτηση. Ξερει κανεις πως κανω safely remove hard disk απο την vt50; Ποιο κουμπι παταω;

Σημερα περασα απο mediamarkt συγγρου. Δεν ειχαν καμια panasonic demo...

Μια ερωτηση. Ξερει κανεις πως κανω safely remove hard disk απο την vt50; Ποιο κουμπι παταω;

Τα Media Markt απο περσι δεν φερνουν Panasonic (δεν ειχαν ουτε την VT30)
Απλα αλλαζεις την εξοδο.

Oι πλασμα γενικα δε προωθουνται απο τα καταστηματα οπως ολοι γνωριζουμε.....
οι led εχουν περισσοτερο περιθωριο κερδους και σα νεα και καλα τεχνολογια πλασαρονται ευκολοτερα στον αδαη "Μητσο" που πειθεται και απο τη γυναικα του επειδη ειναι λεπτες σαν τσιγαροχαρτο και η γειτονεισα/φιλεναδα/συγγενης της δεν εχει παρει ακομα ή ειναι πιο παλια.....
εστω κι αν πληρωσει μια 40ρα για 1000+ ευρω.....

επιπλεον η αβεβαιη οικονομικη κατασταση θα αποτρεψει τον περισσοτερο κοσμο να δωσει πολλα λεφτα για μια τηλεοραση (ο polakis μαλλον ειναι η εξαιρεση του κανονα) που στο κατω κατω της γραφης χαντακωνεται απο το σημα των ελληνικων καναλιων,αν καποιος δεν ειναι "αετοματης ή ψειρας ή ψαγμενος που ασχολειται με το HD.
Τρανο παραδειγμα ο πανικος που εγινε τελευταια με τη διακοπη του αναλογικου σηματος στην Αττικη....
Οι περισσοτεροι εσπευσαν να παρουν ενα απλο δεκτη που να συνεχισει την καριερα της παλιας τους τηλεορασης και μαλιστα πολλοι δεν ηξεραν πως να τη συνδεσουν με scart.....
το σοΐ του Κλικλικου.....

Ειμαι περιπου στις 700 ώρες στρωσίματος της 55vt50 και δεν έχω καμία άλλη παραμόρφωση πάντως. Η ασθενής δεξιά κάθετη σκια στην γωνία παραμένει ως είχε και φαίνεται ελαχιστότατα, σε λίγα συγκεκριμένα μονόχρωμα πλάνα και μόνο αν σου έχουν πει να προσέξεις εκεί δεξιά. Από κάποιον που δεν γνωρίζει δεν γίνεται αντιληπτό με τίποτα...Εχω φέρει καμιά 20αριά άσχετα ατομα να δουμε αγωνες ποδοσφαιρου και ούτε ένας δεν μου έχει πει τίποτα...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν δεν κάνω λάθος, γενικά τα media markt δεν φέρνουν panasonic τηλεοράσεις.

Δεν φερνουν - ειχαν προβληματα με την αντιπροσωπεια λενε!

Λοιπο, μετα απο αρκετες θεασεις ταιιων 16:9 (μαυρες μπαρες πανω κατω), απεκτησα στην VT30 ισχυρα αποτυπωματα, εντονα μαυρα, των οριων της εικονας (οριζοντια πανω/κατω). Αυτα φαινονται ΜΟΝΟ οταν σβηνει η εικονα και μενει μαυρη η τιβι, ενω σε κανονικη θεαση (που καλυπτει ολη την οθονη) ΔΕΝ φαινεται το παραμικρο ιχνος!
α) Τι μπορω να κανω για να φυγει η ...βρωμα;
β) Υπαρχει περιπτωση να αναγνωρισθει ως βλαβη και να παμε σε αλλαγη;
Για μια ακομη φορα, χθες βραδυ, απολαυσα εικονα ποιοτητας απο κατεβασμενο καλο avi (αρχειο μονον 2,1gb και αναλυσης 1280 χ 584 νομιζω). Ο σκαλερ κανει φοβερη δουλεια!

Ειμαι περιπου στις 700 ώρες στρωσίματος της 55vt50 και δεν έχω καμία άλλη παραμόρφωση πάντως. Η ασθενής δεξιά κάθετη σκια στην γωνία παραμένει ως είχε και φαίνεται ελαχιστότατα, σε λίγα συγκεκριμένα μονόχρωμα πλάνα και μόνο αν σου έχουν πει να προσέξεις εκεί δεξιά. Από κάποιον που δεν γνωρίζει δεν γίνεται αντιληπτό με τίποτα...Εχω φέρει καμιά 20αριά άσχετα ατομα να δουμε αγωνες ποδοσφαιρου και ούτε ένας δεν μου έχει πει τίποτα...

φιλε μου μην το ψαχνεις αλλο, η περισσοτερη ενασχοληση με το θεμα καταντά ψυχωση. Ουτε μπορεις καθε τρεις και λίγο να στελνεις μια τιβι που θελει παλετα για να μετακινηθει περα δωθε. Τουλαχιστον εγω δεν εχω τετοια κουραγια. Απολαυσε την τηλεοραση σου ...