Καλα ρε φίλε έλεος! Ασε τον άνθρωπο να πάρει μια ανάσα!
Μόνος του ανέφερε το πρόβλημα. Έχει 15 μέρες DOA. Μετά το panel του θα θεωρείται τέλειο από την Ίντερτεκ. Αν προτιμάς την προβατοποίηση και την εκμετάλλευση, οκ, πάρε ανάσες. Αν είχες δώσει 2300 και όχι 500, να σε έβλεπα τι θα έκανες εσύ.
Λοιπόν έβαλα και τώρα τον τελικό του champions league επίτηδες σε mkv 720 και η παχια κάθετη γραμμή φαίνεται ολοκάθαρα στο πάνελ οταν κινείται η κάμερα στο γρασιδι δεξια αριστερά. Ειναι ενοχλητικο αν το προσεξεις. Άλλοι μπορεί να μην το προσέξουν αλλά εγώ πλέον το έχω δει και χαλάστηκα. Παίρνω Intertech για να έρθουν να το δουν. Δυστυχώς θα ταλαιπωρηθώ....
Υ.Γ. Πειτε ρε παιδια η IR μπαρα ποιά είναι να την βάλω μπας και διορθωθει τιποτα?
Την γραμμη την βλεπω ολοκαθαρα σε αγωνες ποδοσφαιρου στο γρασιδι, και σε καποια καναλια ψιλοαχνοφαινεται αναλογα με το πισω backround χρωμα. Σε ταινιες bluray ή xbox360 δεν το βλεπω. Αλλα στο τηλεοπτικο γενικα φαινεται. Και για μενα ειναι ενοχλητικο. Πηρα intertech και τους το ειπα, μου ειπαν να μιλησω με καταστημα για να κανονισω αλλαγη. Πηρα καταστημα μου ειπε οκ αλλα να μιλησει πρωτα με intertech και θα με παρει. Αναμονη τωρα...
Αν θες την γνωμη μου τσαμπα κανεις την αλλαγη στο γρασιδι φαινεται το θεμα ειναι αν το βλεπει το ματι σου η οχι, σε 3 VT30 που εχω δει και στις 3 υπηρχαν αυτες οι γραμμες δεν φαινεται να ειναι μεμονομενο προβλημα πανελ αλλα ολοκληρης της σειρας VT και δεν ξερω αν ειναι γενικο κουσουρι των πλασμα το πρασινο.
Δεν υπάρχει τηλεόραση πια πάνελ τηλεόρασης που να είναι μην έχει πρόβλημα.
Όσο πιο πολύ το ψάχνεις τόσο πιο πολλά θα βρίσκεις και θα χαλιέσαι.
Τώρα αν έχεις δώσεις 2500 ευρώ και έχει θέματα αλλάζει το πράγμα, για αυτό και είπα σε προηγούμενη συζήτηση στο φόρουμ ότι μέχρι τα 1000 ευρώ και λίγο παραπάνω αξίζει πια να δίνεις για τηλεόραση.
(Στην 50u30 που έχω παρατηρώ αραιά και που Fluctuating Brightness και μετά την αναβάθμιση, ενώ στη 50st30 έχω burn-in από λογότυπο του foxlife).
Νομίζω το θέμα που αναφέρει ο φίλος δεν εμπίπτει σε περίπτωση doa , dead on arrival.
μπορεί να λέω κοτσάνα ας με διορθώσει κάποιος έμπειρος. αυξημένη φωτεινότητα που επαγγέλεται η πανασονικ προέρχεται βασικά από το πράσινο. ισως εκεί δημιουργείται το πρόβλημα στις περσινές και φετινές σειρές.
Μιλάμε για ανήκουστα πράγματα... 2500 και με πρόβλημα η ...καλύτερη τηλεόραση στον κόσμο! Πρόβλημα μάλιστα που έχουν όλες οι VT και να μάθουμε να ζούμε μ' αυτό;
DOA λοιπόν DOA και αγορά άλλης μέχρι 1000 , όπως λένε αρκετοί στο φόρουμ με τους οποίους πλέον συμφωνώ απολύτως.
Μιλησα με καταστημα. Δευτερα πρωι ερχεται η νεα 55VT50 στο μαγαζι απο panasonic και την Δευτερα πρωι θα ερθουν να παρουν την δικια μου για να μου φερουν την αλλη. Ομως πεταξε το κουτι η γυναικα μου. Πιστευετε οτι θα υπαρχει προβλημα;
Αν θες την γνωμη μου τσαμπα κανεις την αλλαγη, στο γρασιδι φαινεται, το θεμα ειναι αν το βλεπει το ματι σου η οχι, σε 3 VT30 που εχω δει και στις 3 υπηρχαν αυτες οι γραμμες δεν φαινεται να ειναι μεμονομενο προβλημα πανελ αλλα ολοκληρης της σειρας VT και δεν ξερω αν ειναι γενικο κουσουρι των πλασμα το πρασινο.
Δοκιμασε ας πουμε αυτην την καρτελα
Του DSE το καγκελο.
Φιλε την εβαλα την καρτελα αλλα ειναι μια χαρα το panel. Δεν φαινονται οι γραμμες. Μόνο στα κανάλια τηλεόρασης φαίνεται και περισσότερο στο ποδόσφαιρο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.