Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τσεχία;;;;;;;;

α καλά εντάξει. Δεν έπρεπε με τόσα λεφτά η ΤΟΠ τηλεόραση του πλανήτη υποτίθεται, να ήταν made in japan;

Γιατί αυτό; Υπάρχει κάπου γραμμένο ότι μόνο τα made in japan προϊόντα είναι όπως λες TOP;

Παιδιά γιατί είμαι παθών και σε άλλα ηλεκτρονικά προιόντα όπως ένα πρόσφατο blue ray player αν βλέπετε τσεχία σε εργοστάσια παραγωγής τότε μιλάμε για εγγυημένα προβλήματα. Στα εκεί εργοστάσια γίνετε ποιοτικός έλεγχος για τα πανηγύρια ενώ αμφιβάλω αν έχουν και την τεχνογνωσία να φτιάξουν κάτι σωστά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατί αυτό; Υπάρχει κάπου γραμμένο ότι μόνο τα made in japan προϊόντα είναι όπως λες TOP;

Απάντησε ο από πάνω μου.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τα top ηλεκτρονικά είναι made in japan. π.χ. δες τις κορυφαίες dslr.

Αν ήταν made in Japan θα είχε 10-20% πάνω στην τιμή.

Ήδη η σειρά VT50 είναι υπερβολικά ακριβή (ποιος αγοράζει πλάσμα με 2000 ευρώ? , μόνο κάποιοι "πυροβολημένοι")....

Η πλειοψηφία θα πάει σε καμιά Samsung η LG LED LCD (που είναι και fashionable και έχει και ενεργειακή κλάση A+ που είναι πολύ "in") και με "γκατζετάκια" όπως αναγνώριση φωνής , έλεγχος μέσω πορδής κτλ.

Με την μορφή που έχει αποκτήσει η αγορά ηλεκτρονικών τα τελευταία χρόνια δεν ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ κάτι τέτοιο. Ίσως να θεωρείται. Τέσπα μεγάλη κουβέντα και off topic.

Τάσο λαχείο είναι .... το ότι είναι φτιαγμένο στην Τσεχία δεν συνεπάγεται απαραίτητα προβλήματα.....

Και η δικιά μου η Pany PZ85 στην Τσεχία είναι φτιαγμένη αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα...

Στην Τσεχία ουσιαστικά συναρμολόγηση γίνεται. Το DSE είναι πρόβλημα του πάνελ που είναι Ιαπωνικής προέλευσης.

Συναρμολόγηση εννοούσα Γιάννη, απλά δεν το έγραψα....

δεν ευθύνεται η τσεχία γιαυτό γιατί απλούστατα το έχουν και οι αμερικάνικες που συναρμολογούνται στην χιλή η μεξικό (κάπου εκεί τεσπα). αυτό δυναμώνει την άποψη οτι πρόκειται για πρόβλημα πανελ η για πρόβλημα στην οδήγηση του

Last edited:
Παντως για την σειρα 50 ειναι προφανες οτι καποια γραμμη παραγωγης ειναι προβληματικη το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλο απ'οτι φαινεται.

θα έλεγα οτι ειναι κυρίως στην vt50. στα ξένα φόρα που παρακολουθώ οι ut50 και st50 πουλάνε σαν τρελές και το πρόβλημα είναι σαφώς μικρότερο τόσο σε ένταση (πόσο φαίνεται) όσο και ποσοστό.

Τσεχία συναρμολόγηση γίνεται μόνο. Μου είπαν 95% των panels είναι Made in Japan (ραδιενέργεια κανείς; ). 5% Κίνα αλλά όχι για εξαγώγιμο προϊόν. Το θέμα είναι αν και τα AR φίλτρα είναι Made in Japan. Αν ήταν θέμα chip, θα μπορούσαν να το βελτιώσουν με f/w λογικά. Από τη στιγμή που δεν το κάνουν, εγώ πιστεύω θέμα φίλτρου είναι.

Και εγώ είχα σκεφτεί τη ραδιενέργεια αλλά δεν το έγραψα για να μη με πείτε υπερβολικό.
Το πρόβλημα είναι με τις πατάτες τις panasonic που μπορεί να πάει κάποιος φέτος?
Lcd = clouding και όχι μόνο, plasma άλλων εταιριων μέτριο μαύρο!

δεν θα έλεγα οτι στις samsung το μαύρο ειναι τόσο χάλια. έχω δεί και τις 3 δίπλα - δίπλα (550-530 -6500) στο mm και είναι πολύ καλές - αριστες προτάσεις και με εικόνα σαφώς καλύτερη από led αντίστοιχης τιμής.

επίσης το ίδιο πρόβλημα banding που έχουν οι panny το έχουν και σε μεγαλύτερο βαθμό πολλές led και δεν φαίνεται μόνο σε πράσινο και ποδόσφαιρο αλλά παντού.

ισως θα πρέπει να γίνει μια αναθεώρηση για την ομοιμορφία των πλάσμα τι να πώ......

Ενημερωνω οτι μετα τις σημερινες εξελιξεις η περιπετεια μου μαλλον ελαβε τελος!!! Ηρθε 4η τηλεοραση σπιτι μου, ανοιχτηκε και επιτελους ειναι ολα καλα!!! Ουτε γραμμη σε ποδοσφαιρο ουτε τιποτα!!!!!! Επιτελους!!!!!!!

Θα δω αποψε αγωνα ERT HD σαν ανθρωπος μου φαινεται...Ελπιζω να μην δω αλλο προβλημα. Παντως ενα μπραβο στην intertech πρεπει να πω...Ενω ειχε ληξει το DOA, υπηρξε αλλαγη λογω του οτι ειχα δηλωσει το προβλημα απο την πρωτη μερα...

Ελπιζω πλεον να απολαυσω την 55VT50 σε ολο της το μεγαλειο...Κουραγιο στους υπολοιπους που εχουν προβλημα!

...Κουραγιο στους υπολοιπους που εχουν προβλημα!
Κουράγιο και σε αυτούς που θέλουν να την αγοράσουν...

Καλές θεάσεις και απροβλημάτιστη να είναι.