Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι φευγουν, απλα μην αφησεις για ωρες ενα συγκεκριμενο αποτυπωμα γιατι μπορει να εχεις προβλημα...

ρε παιδες ο ενσωματομενος δεκτης της δορυφορικης υπαρχει δυνατοτητα να υποστηριζει cccam??
θα πειτε τι ρωταει ο τυπος.....
απλα ρωταω αν ξερει κανεις!!!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μη τζιζ...κακα:):):)
Οχι βρε συ, γινονται επισημως αυτα;

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μη τζιζ...κακα:):):)
Οχι βρε συ, γινονται επισημως αυτα;

ειπα ρε συ, κανα κρυφο μενου κανα firmware καλο.....
οχι φορα παρτιδα....

Re: ΝΕΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ KINHMATOΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΘΟΝΗΣ (50"-55") ΨΑΧΝΕΙ ΘΕΣ

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές σας και τις επισημανσεις σας σχετικα με την αγορα που ήθελα να κάνω.
Τελικά αποφάσισα να "ρισκάρω" κρεμόντας στον τοιχο μου την 50VT50...

Η πρωτες εντυπωσεις ειναι μόνο θετικές! Θα ήθελα ομως τα "φωτα" σας σχετικά με τις ρυθμίσεις που θα χρειαστει να κανω για να στρωσει σωστα το πανελ, αλλα και τα σημεια που θα πρεπει να προσέξω για τυχον προβλημα που δεν εχω αντιληφθει τις πρωτες 3-4 ωρες που εχει παιξει.

Ευχαριστώ
Νίκος

Με λύπη δηλώνω οτι και η 4η 55vt50 που πηρα και αρχικα ηταν μια χαρα, ξαφνικα απο προχθες εμφανισε σαγρε γραμμες σε ολο το πανελ (!) που φαινονται στα ανοιχτα χρωματα ιδιως σε gaming xbox με hdmi, κι επισης η δεξια κλασικη καθετη γραμμη εγινε εντονοτερη και φαινεται πιο εντονα πλεον! Ειμαι στις 1000 κατι ωρες το πανελ...

Αυριο παιρνω intertech τηλ (εχω ηδη στειλει email την παρασκευη το βραδυ στον διευθυντη πωλησεων) και θα γινει πανικος! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ PANASONIC...

Μπορείς να πας σε άλλο μοντέλο αλλά όλες έχουν τα κουσούρια τους.

Και νέα VT50 να σου φέρουν το banding είναι σίγουρο ότι δεν θα γλιτώσεις.

Με λύπη δηλώνω οτι και η 4η 55vt50 που πηρα και αρχικα ηταν μια χαρα, ξαφνικα απο προχθες εμφανισε σαγρε γραμμες σε ολο το πανελ (!) που φαινονται στα ανοιχτα χρωματα ιδιως σε gaming xbox με hdmi, κι επισης η δεξια κλασικη καθετη γραμμη εγινε εντονοτερη και φαινεται πιο εντονα πλεον! Ειμαι στις 1000 κατι ωρες το πανελ...

Αυριο παιρνω intertech τηλ (εχω ηδη στειλει email την παρασκευη το βραδυ στον διευθυντη πωλησεων) και θα γινει πανικος! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ PANASONIC...

Γίνεται να αναρτήσεις μια φωτογραφία; Δηλαδή όλο το πάνελ γέμισε γραμμές;

Καλα δεν φταει η Intertech για την ποιοτητα ΑΛΛΑ η κεντρικη Panasonic που το μονο που ξερει να γραφει ειναι οτι εφασμοζει τεχνολογια Kuro.

5η αλλαγη. "WELL DONE PANASONIC " :-(

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Για μία γραμμή αμφιβάλλω αν υπάρχει αντικατάσταση. Θα ήθελα όμως ο Polakis να μας εξηγήσει (και με φωτό ακόμη καλύτερα) τι εννοεί σαγρέ γραμμές.... Μιλάμε για banding ή κάτι άλλο;

Θα προσπαθήσω αύριο να κάνω βίντεο με call of duty black ops II σε xbox360 που φαίνεται χαρακτηριστικά...

H εισαι πολυ ατυχος ή κατι παιζει με την σειρα VT. Γιατι στις ST δεν εχουν αραγε ακουστει τοσα παράπονα μιας που φοραει το ίδιο πάνελ; Εχει να κανει σχεση με το επιπλεον φιλτρο της VT?

Το ότι δεν έχει αναρτηθεί φωτογραφία, σχετίζεται με το ότι είναι αχνό το φαινόμενο για να φανεί σε φωτογραφία;

Δεν έχω δοκιμάσει αν φαίνεται σε φωτο. Θα το δω σήμερα και θα ποστάρω ότι μπορώ. Πάντως και σε st και gt υπάρχουν αρκετά φαινόμενα...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

H εισαι πολυ ατυχος ή κατι παιζει με την σειρα VT. Γιατι στις ST δεν εχουν αραγε ακουστει τοσα παράπονα μιας που φοραει το ίδιο πάνελ;

Υπάρχει κανένας με σειρά ST που να μην έχει ούτε μια γραμμή? Δεν το νομίζω.

Εννοείς μοντέλα; Το πρόβλημα, σε διάφορα forums εντός κι εκτός Ελλάδας, για την σειρά 50, ναι, έχει αναφερθεί σε όλα. Ο ευκολότερος τρόπος να το εντοπίσεις είναι με την IR μπάρα. Αν βλέπεις σταθερά λευκό χρώμα χωρίς διακυμάνσεις, έχεις καλό panel. Αν υπάρχουν διακυμάνσεις, υπάρχει banding. Σε τι βαθμό, διαφέρει. Επίσης, να θυμάστε ότι επειδή δεν έχει πρόβλημα όταν την παίρνουμε, δεν σημαίνει ότι δεν θα το βγάλει μετά από κάποιες ώρες.