Panasonic Plasma VT60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,
ναι χρησιμοποιώ τα windows pattern του από το AVS (AVSHD709), το i1 display pro (retail) και σαν λογισμικό το HCFR

Μετά από υπόδειξη άφησα σε default της ρυθμίσεις για το GREY-BALANCE στα 30IRE, οπότε μόνο WHITE BALANCE στα 100IRE, και πλήρες 10-point.
Μέτα από αυτό έχω MLL με 0IRE windows pattern στα 0,002 και στα 100IRE 104,856 (πάει και πολλή ποιο πάνω) έτσι μιλάμε για ON OFF contrast ratio 45680:1. :2thumb22sup:
Μόλις μπορέσω θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες (ANSI, peak white στα διάφορα modes κ.τ.λ.)
greyscale.jpg

Last edited:
Μπράβο παλληκάρι!! Κράτα μας ενήμερους με διαγράμματα!!:a0210::a0210:

Δυο ερωτησούλες:

Χρησιμοποιείς την νέα έκδοση του HCFR?
Παίρνοντας 104 nits στο λευκό, στην καρτέλα του κόντραστ ποιες μπάρες βλέπεις να αναβοσβήνουν?

Μπραβο ρε παιδια,σας χαιρομαι
για κατι τετοια αξιζει κανεις να μπαινει στα φορα
τα σεβη μου:music-smiley-005:

Ναι Γιάννη, την νέα έκδοση (3,04) χρησιμοποιώ.
Στην καρτέλα του Contrast αναβοσβήνουν έως το 240 το 241 δεν αναβοσβήνει

Last edited:
Καλησπέρα,

Μια ερώτηση σχετικά με τα 3D γυαλιά:

Το ένα από τα 2 ζευγάρια, δεν 'συγχρονίζει' με την τηλεόραση με ΤΙΠΟΤΑ. Το έχω πάει κοντά, κρατάω πατημένο το κουμπί για ώρα, αλλά τίποτα. Απλά αναβοσβήνει το λαμπάκι δίπλα από το on/off κουμπί.

Υπάρχει κάποια λύση, ή απλά είναι ελαττωματικό?

Επίσης, οι μπαταρίες είναι rechargable? Και αν ναι πώς φορτίζει?

Αν όχι, καταλαβαίνω ότι πρέπει να το ανοίξω και να αντικαταστήσω την μπαταρία, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να το ανοίξω, είναι τρομερά δύσκολο!!

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα,

Μια ερώτηση σχετικά με τα 3D γυαλιά:

Το ένα από τα 2 ζευγάρια, δεν 'συγχρονίζει' με την τηλεόραση με ΤΙΠΟΤΑ. Το έχω πάει κοντά, κρατάω πατημένο το κουμπί για ώρα, αλλά τίποτα. Απλά αναβοσβήνει το λαμπάκι δίπλα από το on/off κουμπί.

Υπάρχει κάποια λύση, ή απλά είναι ελαττωματικό?

Επίσης, οι μπαταρίες είναι rechargable? Και αν ναι πώς φορτίζει?

Αν όχι, καταλαβαίνω ότι πρέπει να το ανοίξω και να αντικαταστήσω την μπαταρία, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να το ανοίξω, είναι τρομερά δύσκολο!!

Ευχαριστώ.

Αν αναφέρεσαι στα γυαλιά που περιέχονταν στη συσκευασία, δεν είναι επαναφορτιζόμενα. Για τα υπόλοιπα, ρίξε πρώτα μια ματιά στις Ελληνικές οδηγίες χρήσης, σελ. 54:

http://tda.panasonic-europe-service...ata/ALL/TXP50VT60E/OI/904976/TQB0E2313S-E.pdf

Σ´ευχαριστώ, τις διάβασα ήδη. Από αυτά που διάβασα, πρέπει να είχα μπερδευτεί 1) Από ξένα reviews που έλεγαν ότι είναι επαναφορτιζόμενες (διάβασα σε σχετικά φόρουμ ότι και άλλοι είχαν την ίδια εντύπωση και πως μάλιστα τα reviews αυτά έγιναν edit στη συνέχεια 2) Από το παιδί που μου την εγκατέστησε (ίσως κι αυτός μπερδεύτηκε αντίστοιχα).

Anyway, το θέμα είναι πως πήγα να τα σπάσω από τα νεύρα μου που δεν άνοιγε το καπάκι (το ίδιο ακριβώς διαβάζω και σε ξένα φόρουμ), αλλά τελικά τα 'κατάφερα' αν και αφήνοντας πολλά σημάδια στο πλαστικό. Τελικά η μπαταρία δεν κάνει καλή επαφή, όταν την πιέζω με το χέρι συγχρονίζει, αλλά μετά πάλι τα ίδια. Θα τα πάω πίσω όταν βρω χρόνο, και ούτως ή άλλως θα ψάξω για άλλα 2 ζευγάρια να αγοράσω.

Αν έχει κανείς καμιά γνώμη για το που να κοιτάξω για αγορά, θα με βοηθούσε.

Και μιας και ο λόγος για 3D, μπορώ να πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα. Σίγουρα πολύ πιο σκοτεινή από το 2D (είδα Life of Pi σε 3D THX), αλλά καθαρή και με λεπτομέρειες/χρώματα σε πολύ καλό επίπεδο. Φυσικά ακόμη είναι η πρώτη μου ταινία, έχω ακόμη καιρό να 'παίξω' με ρυθμίσεις, ενώ κάποια στιγμή σκοπεύω να την calibrate. Σίγουρα θα έχω καλύτερη γνώμη αφού έχω δει αρκετές ακόμη ταινίες.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

να ρωτησω κατι
υπαρχει ελληνικο εγχειριδιο χρησης
η ειναι σε ηλεκτρονικη μορφη

Απ' όσο γνωρίζω, τα τελευταία χρόνια η Panasonic δίνει μόνο τον οδηγό γρήγορης εγκατάστασης σε τυπωμένη μορφή και το πλήρες εγχειρίδιο σε όλες τις γλώσσες, μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (σε CD). Οι φετινές νομίζω το έχουν εγκατεστημένο και στα μενού της συσκευής...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απ' όσο γνωρίζω, τα τελευταία χρόνια η Panasonic δίνει μόνο τον οδηγό γρήγορης εγκατάστασης σε τυπωμένη μορφή και το πλήρες εγχειρίδιο σε όλες τις γλώσσες, μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (σε CD). Οι φετινές νομίζω το έχουν εγκατεστημένο και στα μενού της συσκευής...

ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά ξέρει κανείς κάποιο site που να αναγράφει τα firmware για την vt60 και τις αλλαγές από έκδοση σε έκδοση; το googlarisma δεν απέδωσε...

Για μία εβδομάδα τώρα... Απλά υπέροχη... Μετά απο 3 κορυφαίες πλάσμα στο πλάσμα των πλασμάτων!!! :Banane0:

20131004_170752_resize.jpg

καλησπερα στην "γκατζετιστικη παρέα"....
Εχω και γω στην κατοχή μου αυτο το θαύμα της τεχνολογιας και την έχω καταευχαριστηθει μεχρι στιγμης.....Έχω ομος 2 μικρα προβληματακια που με ταλαιπωρουν
και δεν ξερω αν μπορω να τα λύσω..1)οταν παίζω mkv videos οι υποτυτλοι φαινονται πολυ μικροι στην οθόνη (υπαρχει καποιος τροπος να τους μεγαλωσω?) ...τους παιζω απο εξωτερικο σκληρο και δεν ειναι ενσωματομενοι.
και 2) Οταν παλι προσπαθω να παίξω 3d mkv αρχεια απο εξωτερικο σκληρο εχουν τρομρτο lag...(παιζουν σπασμωδικα)
Any ideas??
thanks

Καλησπερα,

Οπως βλεπω το νημα της VT60 δεν ειναι και πολυ "ζωντανο"... Προφανως οι κατοχοι ειναι απολυτα ικανοποιημένοι και απλα χαιρονται την τηλεοραση τους!!

Εδω και μερικες μερες ειμαι κατοχος της 65αρας σε αντικατασταση της παλιας μου LG 60PS7000.

Εχοντας την προσφατη θετικοτατη εμπειρια απο την Samsung 40F6400 που πηρα για το υπνοδωματιο ταλαντευομουν κατα ποσο επρεπε να επιλεξω παλι Led αλλα μετα απο αρκετο διαβασμα κατεληξα ακομα μια φορα σε πλασμα (με οτι αυτο συνεπαγεται..)

Αυτο που μπορω να πω μεχρι τωρα ειναι οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος και ακομα και σε setting στρωσιματος η διαφορα στο μαυρο σε σχεση με την LG ειναι χαοτικη!! Οσο ειχα την LG ημουν απολυτα ευχαριστημενος και δεν μπορουσα να φανταστω ποσο καλυτερη μπορει να ηταν μια 4 χρονων νεοτερη panasonic!

Ειμαι σιγουρος οτι θα τα λεμε συχνα μια και αν ολα πανε καλα η τηλεοραση θα μου κρατησει παρεα για αρκετα χρονια (τουλαχιστον μεχρι να την ξεχρεωσω...).

;)