Panasonic Plasma X10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic P50X10 Review

Σίγουρα έτσι είναι Γιάννη και αν η Χ10 είναι καλύτερη από την ΡΧ80 δεν γίνεται να πάρει μεγαλύτερη βαθμολογία γιατί και ο ανταγωνισμός φέτος είναι διαφορετικός και βελτιωμένος και αυτός. Αν όμως η Χ10 έχει χειρότερη εικόνα από την ΡΧ80, αυτό αυτόματα δημιουργεί ερωτηματικά...

χειροτερη η καλυτερη θα το δουμε στο μελλον απο τις εντυπωσεις οσων την παρουν , το θεμα ειναι οτι η τεχνολογια δεν βελτιωθηκε σημαντικα τοσο για να μιλαμε για θεαματικη προοδο , θα μπορουσαμε να δεχτουμε οτι η px80 εχει ξεπεραστει απο αλλα αντιστοιχα μοντελα PLASMA ουτε κατα διανοια απο lcd τεχνολογια , οσο για το review του περιοδικου ειναι τουλαχιστον αστειο :flipout:

Last edited:

υπαρχει σε κοινη θεα στο πλαισιο στο mall.Την ειδα διπλα διπλα με την pz80 και υστερουσε σημαντικα η χ10(δεν ξερω αν λεμε για την ιδια)

υπαρχει σε κοινη θεα στο πλαισιο στο mall.Την ειδα διπλα διπλα με την pz80 και υστερουσε σημαντικα η χ10(δεν ξερω αν λεμε για την ιδια)

...και είχε απαίσιο μαύρο και ήταν μάλλον αρρύθμιστη και τηλεχειριστήριο δεν έχουν να σου δώσουν για να δεις τι πάιζεται.

Το συγκεκριμένο μοντέλο στο συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί ως δυσφήμιση.

έχω αρχίζει και τα παίζω απο το ψάξιμο..

με 1090ε αγοράζω τις δύο παρακάτω
Panasonic P50X10 HDReady, 100hz
LG 50PG7000 FullHD 100Hz

Τι προτείνετε παιδιά... πρέπει να αποφασίσω μέχρι το ΣΚ !

έχω αρχίζει και τα παίζω απο το ψάξιμο..

με 1090ε αγοράζω τις δύο παρακάτω
Panasonic P50X10 HDReady, 100hz
LG 50PG7000 FullHD 100Hz

Τι προτείνετε παιδιά... πρέπει να αποφασίσω μέχρι το ΣΚ !

Λογο ιντσες full hd, αλλα ανοτερο plasma η pany.

Aν θες αμεσα, η γνωμη μου, αυτη http://www.skroutz.gr/s/45920/Panasonic-TH-50PZ80E-50".html η' αυτη http://www.skroutz.gr/s/42913/Panasonic-TH-46PZ81E-46".html διαφορετικα κανε ηπομονη για τα καινουρια μοντελα, και αν αντεχεις, περιμενε κανα δυο μηνες, ειδικα το καλοκαιρ,ι που θα πανε οι τιμες χαμηλα,αυτο θα ειναι το καλυτερο.

θενκς φόρτε, αλλά φεύγουμε πολύ απο το budget εκεί..

Ειναι δυσκολη η επιλογη γιατι σε 50" η αναλυση 1366x768 πεφτει πολυ "λιγη" απο την αλλη πλευρα ομως ακριβως επειδη ειναι χαμηλοτερη πιστευω οτι η Χ10 θα δειχνει καλυτερα με τηλεοπτικο σημα απο οτι μια πλασμα Full HD.

Πχ. η καινουργια PS8000 δεν τα παει πολυ καλα στον τομεα αυτο...

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2009/03/10/LG-50PS8000-50in-Plasma-TV/p1

Mε λιγα λογια μαλλον θα σου προτεινα την 50X10.

forte, ξερεις μαγαζι στο Ηρακλειο να εχει εκθεση καποια pz80;

forte, ξερεις μαγαζι στο Ηρακλειο να εχει εκθεση καποια pz80;

Πριν ενα μηνα περιπου, δεν ξρω τωρα ειχε το plaisio, νωμιζω οτι εχει ο κοτσοβολος και ο planet, κανε μια βολτα δεν χανεις τιποτα. α και η ηλεκτρονικη αθηνων νομιζω. -bye-

Re: Απάντηση: Panasonic P50X10 Review

Το ρεκορ ομως το εχει το γνωστο περιοδικο Χαλι τεκ που ειχε δοκιμη 50 τηλεορασεων την αλλη φορα...:flipout:-bye-

Panasonic Plasma X10 : Review - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα σε όλους.Από χθες είμαι κάτοχος της 42Χ10 και σκέφτηκα να γράψω τις εντυπώσεις μου από την σύντομη συμβίωση μαζί της.
Πρώτα απ'όλα να σας πω ότι αρχικά είχα αποφασίσει να πάω για fullhd lcd αλλά μετά από αρκετό διάβασμα στο forum,θέαση σε lcd φίλων και συγγενών και κρίνοντας από τις ανάγκες μου (90% τηλεοπτικό και nova και 10% dvd) κατέληξα στην συγκεκριμένη και πραγματικά χαίρομαι γι'αυτό.
Αφού λοιπόν την έστησα την ανάβω και περιμένω τον αυτόματο συντονισμό περίπου κανά πεντάλεπτο.Μόλις τελέιωσε με μεγάλη αγωνια λέω για να δούμε τι θα δούμε.Τι να σας πω, έμεινα κάγκελο!Η εικόνα πραγματικά καταπληκτική τόσο στα αναλογικά όσο και σε ψηφιακά και nova.Ολες οι ανησυχίες μου μετά από όσα έχω διαβάσει κατά καιρούς για κακούς scalers και softness πηγαν περίπατο.Μάλιστα τολμώ να πώ ότι αυτό που είδα ήταν ανώτερο απο ότι έβλεπα στην αγαπημένη sony 29'' crt 100hz οκταετίας που αντικατέστησα.Στα (απαίδευτα) μάτια μου όλα φαινονταν πολύ λεπτομερή,ζωντανά, τρισδιάστατα και ΜΕΓΑΛΑ! Μετά από λίγο αφού συνήλθα και χαμογελώντας από ευχαρίστηση πήρα μπροστά μου το ευαγγέλιο.Τι εννοώ μ'αυτό;Μα τι άλλο από τις ρυθμισεις του φίλου czoun από το νήμα της px80για το φόβο των Ιουδαίων και την αποφυγή IR.
Πρέπει να πώ ότι το μενού της εικόνας στην χ10 έχει αριθμούς στο τέλος κάθε μπάρας (πχ contrast 0-60 κλπ) οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να ρυθμιστούν με λεπτομέρεια όλες οι παράμετροι.Ετσι λοιπόν επέλεξα cinema με αντίθεση 30(μέγιστο 60),φωτεινότητα -2(μέγιστο 10),χρώμα 28(μέγιστο 60),οξύτητα off τελείως και θερμοκρασία χρώματος warm.Επίσης βλέπω κανάλια στην μεγέθυνση 1 που στο 90% των περιπτώσεων εξαφανιζει λογότυπα και μπάρες.Εντάξει σίγουρα με αυτές τις ρυθμίσεις η τηλεόραση μοιάζει φιμωμένη αλλά υπομονή που θα πάει 200 ώρες είναι θα περάσουν.Να πω πως έτσι είδα το μπάσκετ στον ΑΝΤ1 και το καταφχαριστήθηκα,φανταστική κίνηση (πάντα τα 100hz στο on) και όλα τέλεια χωρίς σπασίματα διπλές ή τριπλές μπάλλες και άλλα που διαβάζουμε κατά καιρούς.Εν ολίγοις είμαι ενθουσιασμένος με τον αντικαταστάτη της crt μου και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει παρόμοιες ανάγκες με μένα.Τέλος να πω πως δεν είδα ίχνος IR και για 679 ευρώ νομίζω πως είναι κάτι παραπάνω από best value for money.

Re: PANASONIC X10 - Εντυπώσεις/Σχόλια

Καλές θεάσεις φίλε -bye-

Και μια διευκρίνηση προς όλα τα μέλη. Μην "ντρέπεστε" να ανοίγεται νέο νήμα, ειδικά αν μιλάμε για μια νέα συσκευή που θα έχει αρκετούς κατόχους :a0210:

Λίγες πληροφορίες για το μοντέλο:

TX-P42X10.jpg

Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ:

http://www.panasonic.gr/servlet/PB/menu/1251500_l17/index.html

Reviews από AVForums και Cnet:

http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-TX-P42X10-Plasma-HDTV-Review.html

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49301036,00.htm

Last edited:
Re: PANASONIC X10 - Εντυπώσεις/Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο για τις ευχές σου και επίσης όλα τα μέλη που με βοήθησαν για την επιλογή μου.Να προσθέσω δυό πραγματάκια:
α) Εμφανισιακά η τηλεόραση είναι πολύ πιο όμορφη απ'ότι έβλεπα σε φωτογραφίες.
β) Η κατασκευή της ειναι στιβαρή και συμπαγής και δεν ακούγονται κανενός είδους θόρυβοι ή τριγμοί ακόμα και με απόλυτη ησυχία παρά μόνο άμα κολλήσεις το αυτί σου στο πισω μέρος της.

Απάντηση: PANASONIC X10 - Εντυπώσεις/Σχόλια

Καλορίζικη και από μένα...:a0210:....-bye-

Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις σου, μέσα από τις οποίες φαίνεται ότι ήξερες τι ακριβώς ήθελες και μετά από διάβασμα και φιλτράρισμα το βρήκες, χρόνο να έχεις να την χαρείς (όσο γράφει ώρες θα σε εκπλήσσει περισσότερο.... ;) ) !!!