panasonic pz700 η samsung p96

dibo7

Established Member
21 November 2007
270
Lyngby,Denmark
γεια χαρα σε ολους λοιπον ειμαι ετοιμος να αγορασω μια full hi def 50 πλασμα οι οποιες θα παιξουν με το ps3 σε συνδεση hdmi στα 1080p!προοριζονται ομως και για τηλεοπτικο σημα!!η sam εχει hdmi1.3 και υποστηριζει 1080π/24 η pan εχει hdmi 1.2 και δεν το υποστηριζει!!(χωρις αυτο να αποτελει το μονο κριτηριο) ακουω αποψεις!! εχει κανεις καμια απο τις δυο??
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Φιλε dibo7, που την ειδες την Samsung P96?? Στην Ελλαδα τουλαχιστον και στην επισημη αντιπροσωπεια δεν υπαρχει κανενα τετοιο μοντελο. Εκτος κι αν εννοεις καποια αλλη και εχεις γραψει λαθος. Οσο για την Panasonic, η PZ700 επειδη παρουσιασε αρκετα προβληματα προκειται να αποσυρθει και θα βγει σε νεο μοντελο (ΡΖ750 εαν δεν κανω λαθος). Ομως προς το παρον ειναι καλυτερη η ΡΖ70, η οποια υποστηριζει και 24ρ και ειναι και αναλυσης 1920*1080.
Δεν ξερω εαν σε καλυψα...

ναι το ξερω για την sam μιλησα με την αντιπρωσοπεια η οποια ακομη την περιμενει ουτε εγω την εχω δει αλλα εχω δει τις c96 kai q96 της ιδιας εταιριας και εντυπωσιαστηκα οποτε υποθετω οτι θα παιζει πολυ καλυτερα!! για την pan ηξερα για την 750 αλλα ως συνεχεια της 700!δεν ειχα υποψη μου οτι η 700 ηταν προβληματικη δυστηχως κατω απο τα 3000 δεν γνωριζω καποια αλλα προταση!!την τιμη της sam την περιμενω περιπου στα 2500 --3000 εσυ μπορεις να με βοηθησεις με καποια αλλη προταση??

Στην έκθεση είχαν πεί μέσα 12ου απορώ γιατί έχει καθυστερήσει το μοντέλο αυτό τόσο στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σε FullHD plasma και 50''.

H Samsung P96 προφανώς θα παίζει πολύ καλύτερα HD υλικό από τις σειρές Q και C. Σε όλα τα reviews όμως της σειράς P96 αναφέρεται η μέτρια απόδοση με SD υλικό.

Από Panasonic καλύτερα να κοιτάξεις την PZ70 παρά την PZ700. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι η διπλάσια κατανάλωση σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί. Μάλλον είναι πιο ισορροπημένη λύση για μικτή θέαση SD και HD και γενικά η Panasonic δείχνει να είναι πιο μπροστά από την Samsung σε θέματα image retention και burn in.

Όσον αφορά την PZ700 μάλλον δεν θα αντικατασταθεί, από άλλο μοντέλο της ίδιας γενιάς. Θα συνεχίσουν να πωλούνται όσα κομμάτια έχουν παραχθεί, ενώ υπάρχει και η PZ70. Άλλωστε από Μάρτη αναμένεται η επόμενη γενιά plasma της Panasonic που θα ενσωματώνει τεχνολογία που έχει εξελιχθεί από κοινού με Pioneer και Hitachi και αφορά την καλύτερη διαχείριση της φωτεινότητας με αποτέλεσμα μικρότερη κατανάλωση.

Αν κάνεις ένα search θα βρεις κι άλλα threads με τις δύο αυτές τηλεοράσεις για παραπάνω πληροφορίες.

αξιζει ομως να δωσω 2000++ ευρω για μια τv η οποια δεν εχει hdmi 1.3 (απο την στιγμη που θα παιξει με πηγη που εχει 1.3) και που δεν υποστηριζει 24p??και εγω γνωριζω οτι οι panasonic παιζουν καλυτερα στη θεαση sd αλλα μπορει αυτο απο μονο του να αποτελει κινητρο για την αγορα τους χωρις τα παραπανω??

να τονισω επισης οτι η pz70 δεν υποστηριζει 24p βαση της δοκιμης στο τελευταιο τευχος του hitech το οποιο αναφερει ---δυστηχως δεν δεχεται σημα 24p ...αντι αυτου το player υποχρεουται να τις μετατρεψει σε 60i---

Οποτε...μαλλον δεν το ξεκινησες καλα το θεμα :grinning-smiley-043
Διαλεξες 2 τηλεορασεις τις οποιες με ερωτησεις στον εαυτο σου, τις απορριψες τελικα μονος σου (η μια δεν κυκλοφορησε ακομη και η αλλη δεν παιζει 24ρ...)!!! :joker:
Μηπως τελικα να εβλεπες και προς αλλες κατευθυνσεις? Απλα οριοθετησε εσυ το μπατζετ σου αρχικα και μετα βλεπεις τι κινειται εκει γυρω. -bye-

ναι αλλα απλως η ερωτηση μου ειναι αν το περιφημο 24p θα κανει διαφορα στην θεαση hd??δηλαδα αν κανει παω για την san αν οχι οι επιλογες μου μεγαλωνουν !!το μπατζετ ειναι περιπου 2500++ ευρω!
επισης το 1.3 ειναι τοοοσο καλυτερο απο το 1.2 (hdmi)??

ναι αλλα η ερωτηση μου ειναι κατα ποσο η υποστηριξη 24p kai 1.3 hdmi θα φερει τοσο σημαντικες αλλαγες ωστε να κλινω προς την sam?? δυστηχως δεν μπορω να αγορασω μονο απο τα specs

Με 2600 αγοραζεις την Sony 46X3500 και εισαι μια χαρα τοτε!!! Για κοιτα το αντιστοιχo thread...

46 θα ειναι μικρη η αποσταση θεασης ειναι 4++ μετρα!! ηδη με την 50 εχω προβλημα μην τα κανω χειροτερα επισης η sony ειναι lcd!!προτιμω πλασμα

Τα μετατρέπει σε 60 hz σχετικά χωρίς ουσιαστικά προβλήματα (μικροποβληματάκια :D) απο ότι διαβάζω και εγώ.
Αλλα την ευκρίνεια της 700 δεν την έχει.
Εχει και σχετική αντανάκλαση .
Πάρε την Samsung Για το HD που σου δίνει και την τιμή .
Σε SD καμία δεν είναι Super to SD απο μόνο του είναι χάλια ........απο σήμα αλλά το σημαντικότερο απο περιεχόμενο. :D Αθάνατη Ελληνική TV.
Αλλά αν σε ενδιαφέρει το κόστος δες και σε LCD 46 '