Panasonic RP HTF600ES PRO {split from superlux}

Τα παρήγγειλα κι εγώ στις 6 Οκτωβρίου με την επιλογή FREE Super Saver Delivery, με δωρεάν μεταφορικά.

Κι ενώ ήταν προγραμματισμένη η αποστολή για 31 Οκτ., σήμερα βλέπω έχει dispatch estimate 10 Οκτωβρίου.

Άρα καλύτερα να επιλέγεται το FREE Super Saver Delivery.

Τα παρήγγειλα κι εγώ στις 6 Οκτωβρίου με την επιλογή FREE Super Saver Delivery, με δωρεάν μεταφορικά.

Κι ενώ ήταν προγραμματισμένη η αποστολή για 31 Οκτ., σήμερα βλέπω έχει dispatch estimate 10 Οκτωβρίου.

Άρα καλύτερα να επιλέγεται το FREE Super Saver Delivery.

Αν και είμαστε off-topic αυτό κατάλαβα και εγώ. Είχα αποστολή για 18 Οκτ. με 3 Νοε. αλλά τελικά μου το στείλανε χθες.

Eστάλησαν σήμερα 10 Οκτ. με την παραγγελία να είχε γίνει στις 6 Οκτ. με ενεργοποιημένη την επιλογή FREE Super Saver Delivery με δωρεάν μεταφορικά.

φιλε tzo....αν και ξέρω οτι είναι νωρίς για συμπεράσματα...μηπως μπορείς να μας πείς έστω κάποιες πρώτες εντυπώσεις απο τα ακουστικά?

Πολύ καλά τα Panasonic! Τα δοκίμασα με dac/ενισχυτή το Weiss Dac202, με ακουστικά αναφοράς τα Sennheiser HD800.

Τα Panasonic προσφέρουν χορταστικές χαμηλές με όγκο και διάρκεια, με τα μεσοϋψηλά να μην προσβάλλουν καθόλου. Γενικά το άκουσμα είναι πολύ ευχάριστο.

Τα ακουστικά περιβάλλουν τα αυτιά και κάθονται καλά στο κεφάλι. Η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή για την τιμή τους, και είναι πολύ εμφανίσιμα.

Στην τιμή που δίνονται, ο καθένας θα πρέπει να έχει ένα ζευγάρι στην κατοχή του! Προτείνονται ανεπιφύλακτα!

Xαιρομαι που σου αρεσουν tzo.
Να σου πω την αληθεια φοβομουν οτι θα ειχες προβλημα με το μπασο που βγαζουν γιατι ειναι λιγο ''τσιμπημενο''.
Αφησε τα να στρωσουν και θα δεις αλλαγες προς το καλυτερο.
Φημιζονται για τις μεσαιες τους καθως δεν ειναι οπισθοχωρημενες οπως στα περισσοτερα ακουστικα κλειστου και ημιανοικτου τυπου.
Εισαι και επισημα ο πρωτος κατοχος των Pans..:award:

Ευχαριστούμε για την ανακάλυψη των Panasonic, optimus prime.

Θα μ' ενδιέφερε μια σύγκριση του μπάσου των Panasonic έναντι του μπάσου των δικών σου Ultrasone Pro 900, να δω κατά πόσο το μπάσο των Ultrasone είναι καλύτερο/περισσότερο. Αν είναι κιόλας, γιατί ακούγοντας τα Panasonic, το review σου των Ultrasone θυμήθηκα!

Όχι, δε με χάλασε το μπάσο των Panasonic. Αντίθετα, διεγείρει τις αισθήσεις για τόσο χαμηλής κατηγορίας τιμής ακουστικά!

Θα ερθει και αυτη η στιγμη που θα συγκριθουν..
Οταν θα τα παρω και εγω καποια στιγμη θα δω τι διαφορες εχουν γενικοτερα.
Ελπιζω να μπορεσεις να τα ακουσεις και εσυ ο ιδιος για να καταλαβεις γιατι θεωρουνται ο βασιλιας του μπασου..
Δεν εχει βρεθει ακομα ακουστικο που να τα εκθρονισει σε αυτον τον τομεα..
Οχι μονο απο αποψη ποσοτητας αλλα και ποιοτητας.

Εγώ τα περιμένω ακόμα.... Με delivery date 14 Οκτ, δεν μου έχουν έρθει ακόμα. :smash:
Τι να κάνω? Δεν βρίσκω tracking number από Amazon.....

@tzo
Πως σου ήρθαν εσένα; με ταχυδρομείο η με courier;

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic RP HTF600ES PRO {split from superlux}

@tzo
Πως σου ήρθαν εσένα; με ταχυδρομείο η με courier;

Με ειδοποιητήριο, πήγα και τα πήρα από το ταχυδρομείο. Πήγαινε μια βόλτα στο ταχυδρομείο μήπως χάθηκε το ειδοποιητήριο.

Θα ερθει και αυτη η στιγμη που θα συγκριθουν..
Οταν θα τα παρω και εγω καποια στιγμη θα δω τι διαφορες εχουν γενικοτερα.
Ελπιζω να μπορεσεις να τα ακουσεις και εσυ ο ιδιος για να καταλαβεις γιατι θεωρουνται ο βασιλιας του μπασου..
Δεν εχει βρεθει ακομα ακουστικο που να τα εκθρονισει σε αυτον τον τομεα..
Οχι μονο απο αποψη ποσοτητας αλλα και ποιοτητας.

Ναι, θα τον ήθελα τον βασιλιά. Αλλά θα περιμένω να συγκριθεί με τα ταπεινά Panasonic, που το μπάσο τους μόνο ταπεινό δεν είναι!

Στο headfi κάτι διάβασα για κάποιον που τα άκουσε και τα δύο να λέει: "sell the Pro 900s ASAP..."

Tο εχω διαβασει tzo αυτο και η αληθεια ειναι οτι το πηρα πιο πολυ σαν ενθουσιασμο προς κατι καινουριο που σε μαγευει στην αρχη..
Τα Pro 900 δεν ειναι απλα ακουστικα τα οποια εχουν πολυ καλη αναπαραγωγη μπασου..
Εχουν ευκρινεια,διαυγεια,πολυ καλη στερεοφωνικη εικονα κτλ.
Γενικα εαν ακουσεις την μουσικη για την οποια ειναι σχεδιασμενα να αποδιδουν καλα τοτε μενεις με το στομα ανοιχτο..
Πολυ θα χαρω ομως εαν τα Pans καταφερουν και κλεψουν λιγο χρονο ακροασης απο τα 900 γιατι αυτο θα σημαινει οτι αξιζουν ολο αυτον τον ντορο γυρω απο αυτα..

Σας διάβασα και γω σήμερα και τα παραγγειλα πριν λίγο free delivery 30 λίρες έλεγε το email θα τα περιμένω απο 13 Δεκεμβρίου εώς 25 ιανουαρίου αλλά είναι η πρώτη αγορά που κάνω απο amazon απο ταχυδρομιο παραλαμβανω η μου τα στείλουν στην διεύθυνση που τους έδωσα;

Eλα Che καλως ηλθες στο club των Pans..
Δεν νομιζω οτι θα πρεπει να περιμενεις τοσο πολυ.
Η ημερομηνια αυτη ειναι εικονικη επειδη εχουν ξεμεινει απο stock,πιστευω οτι πολυ πιο πριν θα τους ερθουν.
Τωρα η παραδοση συνηθως δεν γινεται απ'ευθειας σπιτι.
Θα σου ερθει ενα ειδοποιητηριο απο ΕΛΤΑ και την επομενη πας και τα παιρνεις απο το ταχυδρομιο της περιοχης σου.

Thanks optimus μόλις παραλάβω θα κάνω άμεσα σύγκριση με τα senneisser eh-2270 που έχω δανιστει απο φίλο και θα σας πω εντυπώσεις!

Τα Sennheiser EH 2270, δεν είναι δα και κανένα σοβαρό μέτρο σύγκρισης...απότι θυμάμαι ήταν ξερά υπερτονισμένα πρίμα, με ρινική μάλλον χροιά χωρίς μεσαίες, αν δεν κάνω λάθος ως προς το μοντέλο.

Last edited:
Επιτέλους τα παρέλαβα και εγώ την Πέμπτη, μετά από πολύ καιρό αναμονής.... Αλλά άξιζε!!!!!! Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία, μπορώ να πω ότι τα ακουστικά βγάζουν καταπληκτικό ήχο! Έχει απίστευτο μπάσο, δεν το περίμενα για ακουστικά. Τα έχω συνδέσει πάνω σε μια prodigy cube και πραγματικά απολαμβάνω μουσική.

Δεν το πιστεύω ότι κόστισαν μόνο 35 ευρώ.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο optimus prime που μας τα σύστησε!!!!!:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Panasonic RP HTF600ES PRO {split from superlux}

Το κόστος τους ήταν γύρω στα 120 αν θυμάμαι καλά και βάση τους κόστους τους θα γίνει το συγκριτικό .....!