Εντάξει, τώρα θα πάρει και ο cacau μια GFX 100. Τι έχει συμβεί στον κόσμο, Θεέ μου;!;Αέρας αλλαγής φυσήξε
Εσυ ποια εχεις Αντρέα , την απλή S1 ή την S1R ? προσπαθώ να βρω σύγκριση μεταξύ των δυο μηχανων αφού έχουν περαστεί τα τελευταία firmware να δω τις διαφορες που τελικά έχουν (εκτός της προφανούς δηλ. του αισθητήρα) και δεν βρίσκω κάτι solid. Στην εστίαση έχουν αναβαθμιστεί και οι δυο στην ταχυτερη εστίαση της πιο νέας S5 , αυτό το ξέρω όπως και οτι η R έχει καλύψει το έδαφος σημαντικα στο βίντεο.Ειναι τρελο εργαλειο Κωστα .
Οσο βαρυ τοσο και καλο ...
Καλοτραβηχτη !
Εχω την "απλη" S1 αλλα το ψηνω για 2η μηχανη να δωσω την canon 5d mk3 και να παρω μια με πολλα mpixel σαν την s1r( οχι αμεσα...)Εσυ ποια εχεις Αντρέα , την απλή S1 ή την S1R ? προσπαθώ να βρω σύγκριση μεταξύ των δυο μηχανων αφού έχουν περαστεί τα τελευταία firmware να δω τις διαφορες που τελικά έχουν (εκτός της προφανούς δηλ. του αισθητήρα) και δεν βρίσκω κάτι solid. Στην εστίαση έχουν αναβαθμιστεί και οι δυο στην ταχυτερη εστίαση της πιο νέας S5 , αυτό το ξέρω όπως και οτι η R έχει καλύψει το έδαφος σημαντικα στο βίντεο.
Τα αρχεία της R είναι ψιλό τεράστια και φοβαμαι οτι θα πρέπει να πάω για άλλο Η/Υ αν αποφασίσω να την κρατήσω, δεν ειμαστε για τέτοια τώρα. Τεσπά τα υπόλοιπα στο νήμα των μηχανων.
Εχω την "απλη" S1 αλλα το ψηνω για 2η μηχανη να δωσω την canon 5d mk3
απλα ειμαι περιεργος και θελω την εικονα που μπορει να δωσουν κατα σειρα προτιμησης οι
canon 5dsr και μετα οι sony A7r μαζι με την S1r ....
σωστα , το δυναμικο ευρος οσο πιο καινουριοι οι αισθητηρες τοσο καλυτερο , αλλα το ευρος χρωματος ιδιαιτερα στα θερμα , αρα και skintones , δεν το εχουν οι νεοι αισθητηρεςTo δυναμικό εύρος της 5dsr είναι μικρότερο από της s1.
Κοίτα προς gfx100 ή καμία μτχ Pentax 645 για medium format DR.
οπως εγραψα και προηγουμενως δεν ειμαι ετοιμος/δεν καιγομαι ακομα
οταν ερθει η ωρα θα κινηθω στο 1000ρικο σε μεταχ. εννοειται
www.dxomark.com
Αν μπορουσα θα πηγαινα εκει χωρις πολλα πολλα , αλλα ξεφευγει αρκετα στο θεμα τιμης και εχει πολυ βαρια αρχεια βιντεοσοφα σκεφτεσαι.
Η S1R ειναι μεν καλυτερη στα χαρτια αλλα στην θεση σου (και μια και εχεις και την S1) μαλλον θα διαλεγα την R5 οταν και αν πεσει αρκετα
![]()
Panasonic Lumix DC-S1R vs Sony A7R IV vs | DXOMARK
www.dxomark.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.