Panasonic S5 (ΙΙ) και S5 (IIX) , η πρώτη Panasonic μηχανή με PDAF

Η πρωτη τιμη ειναι απο 3rd seller , η δευτερη απο αμαζον .

Ναι το είδα και εγώ , μόνο με τον 14-40 είναι από αμαζον , με τον 20-60 μόνο από τρίτους ! Τους αποφεύγεις δλδ αυτούς ; Αρε που η περισσότερη δεν αφαιρούν το ΦΠΑ για Ελλάδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γενικως τους αποφευγεις καλυτερα αλλα ο συγκεκριμενος ειναι γνωστο μαγαζι με εδρα τα Καναρια

Δεν ξερω τι ειδους εγγυση εχεις απο την Αμαζον αμα συμβει κατι γιατι και την αποστολη την κανει το μαγαζι το ιδιο δεν ανακατευεται δηλαδη το αμαζον παρα μονον μεσολαβει.

Eχω αγορασει απο τετοια καταστηματα χωρις προβλημα αλλα αυτο δεν εξασφαλιζει κατι.

• Like
Reactions: b_bil2
Και ο Γερμανός το επόμενο μαγαζί και ο Ισπανός είναι γνωστά καταστήματα που κόβουν τιμολόγιο. Αλλα αν δεν βιάζεσαι θα την βρεις και με τον 20-60 από Amazon. , απλά αυτές τις ημέρες έχει έλλειψη σε αυτό το στοκ

Αν την πάρεις με τον 18-40 πάντως τον κρατάω εγώ και σου δίνω 20-60 του κουτιού.

• Like
Reactions: b_bil2
Δεν το βιάζομαι θα το παρακολουθώ από δω και πέρα , πάντως δεν κρατάνε τιμές η Panasonic η μου φαίνεται ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οταν πιάσουν την πιο χαμηλή τιμή τους σταματάει η πτώση για πολύ καιρό. Η τιμή της S5II είναι καιρό τώρα εκεί περίπου