Panasonic σιγουρα, 42" σιγουρα, αλλα ποια;;

PanMan

Moderator
Staff member
19 June 2006
9,293
Νεο Ψυχικο
Λοιπον επειδη δε προκειται να γεμισω τη κρεβατοκαμαρα λαμπες φθοριου η lcd φευγει, μου εχει σπασει τα νευρα.
Το 3d δε με ενδιαφερει σε αυτες τις ιντσες οποτε η ερωτηση ειναι η εξης (μαλλον οι εξης).
Υπαρχει μοντελο στις 42 ιντσες με την εικονα της vt20;;
Υπαρχει μοντελο στις 42 με εικονα καλυτερη απο την vt20;;
Αυτη η καινουργια που περιμενουμε (GTI η καπως ετσι:flipout:) εκτος απο το οτι κανει το 2d 3d θα εχει καλυτερη εικονα απο την vt20;;
Να παρω την vt20 να ησυχασω (βγαινει 42;; ).
Αποσταση θεασης 3 μετρα ( να παρω 50αρα);
Περιμενω φωστηρες τηλεορασακηδες (περισυ δε ρωτησα και πηρα lcd :flipout:)

Thanks Buuut. Αν η V20 εχει ιδια εικονα με την vt20 γιατι να δωσω 500 ευρω παραπανω αφου δε με ενδιαφερει το 3ντι...

H v20 έχει και δορυφορικό δέκτη δε νομίζω ότι σε ενδιαφέρει αυτή...

Κατι g20, u20, f20 τι ειναι. Ποσα μοντελα βγαζει αυτη η panasonic :flipout::flipout:

U20 δεν έχει αντιανακλαστικό φίλτρο viera cast skype media player S20 = U20 + αντιανακλαστική επιφάνεια,G20=S20+καλύτερο αντιανακλαστικό φίλτρο + viera cast + skype,V20 = απλά μια καλύτερη G20 (μαύρο,αντιανακλαστική επιφάνεια κτλπ)Τέλος η VT20 έχει καλύτερη φωτεινότητα και 3D.Η VT20 διατίθεται μόνο σε 50 ίντσες,αντιθέτως την V20 μπορείς να την αποκτήσεις και σε 42 όπως και σε 46 ίντσες.

Δηλαδη να παω στη Γαλλια για να παρω μια τηλεοραση ;;

Ελλείψει ελληνικού site, έχω διαπιστώσει πως το γαλλικό είναι πιο αποδεκτό και πλήρες από το γερμανικό... :p

Οι Άγγλοι, δυστυχώς έχουν άλλα μοντέλα...

Όσον αφορά την επιλογή του μοντέλου, αν πηγαίνεις για top-of-the-top, χτυπάς την VT20 κι ας μη χρησιμοποιήσεις τώρα το 3D. Αν σκέφτεσαι για κάτι πιο value-for-money, αλλάζουν τα πράγματα...

H v20 έχει και δορυφορικό δέκτη δε νομίζω ότι σε ενδιαφέρει αυτή...

Δορυφορικό δέκτη έχουν μόνο τα Αγγλικά μοντέλα,(τελειώνουν σε B,ενώ οι Ελληνικές με E.Μόνο η VT20 έχει και δορυφορικό δέκτη).

Ελλείψει ελληνικού site, έχω διαπιστώσει πως το γαλλικό είναι πιο αποδεκτό και πλήρες από το γερμανικό... :p

Οι Άγγλοι, δυστυχώς έχουν άλλα μοντέλα...

Όσον αφορά την επιλογή του μοντέλου, αν πηγαίνεις για top-of-the-top, χτυπάς την VT20 κι ας μη χρησιμοποιήσεις τώρα το 3D. Αν σκέφτεσαι για κάτι πιο value-for-money, αλλάζουν τα πράγματα...

2500 ευρώ για κρεβατοκάμαρα δεν είναι υπερβολικά πολλά;Σε κάθε περίπτωση εάν μπορεί να τα διαθέσει είναι η καλύτερη επιλογή.

Δηλαδη δεν υπαρχει panasonic που να παιζει σαν την vt20 χωρις 3d;;
Να διορθωσω τον φιλο πιο πανω, η vt20 βγαινει στις 42".
Συναδελφε JL για Vt20 ξεκινησα αλλα κοντα 2000 η 42 καπως μου ηρθε :ADFAD2:

Αντρέα σε πιάνω αδιάβαστο, με τον κηδεμόνα σου αύριο.... TX-P42V20E με δορυφορικό & επίγειος ψηφιακό δέκτη......