Πόσες ίντσες ήταν η πρώτη st50?
Γιατι ρε παιδια η e550 ειναι πολυ χειροτερη απο μια st50 με vertical banding? Αν εξαιρεσουμε οτι στο ποδοσφαιρο θα πηγαινει το ματι σου συνεχεια εκει που ειναι το προβλημα η ποιοτητα εικονας ειναι ΤΟΟΟΟΣΟ ανωτερη απο μια e550. Οι κριτικες για την e550 αλλα λενε?
Δεν μας δείχνεις, όχι όλες, μια έστω απ' όλες αυτές τις κριτικές? Εγώ πάντως παραθέτω αυτήν, http://www.avclub.gr/forum/showthre...E6500-Plasma-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page88, η οποία μάλιστα αφορά την 6500 που είναι μεγαλύτερο μοντέλο. Μέγιστη φωτεινότητα του πάνελ 121cm/m2!!!, στην σκακιέρα 53cm/m2!!!. Το δε μαύρο, και μάλιστα πλάσμα τηλεόρασης, φτάνει στο αβυσσαλέο βάθος των 0,05 cm/m2!!!. Δεν χρειάζεται καν να παραθέσω αντίστοιχες μετρήσεις για την st50, είμαι βέβαιως ότι ωχριούν μπροστά σε τέτοια νούμερα!!! Καλό λοιπόν είναι αυτά που γράφονται, για να διατηρούν κάποια αξία, να έχουν μια, έστω μικρή, αντιστοίχηση με την πραγματικότητα.Υπαρχουν και πολλες κριτικες που βγαζουν την e550 ανωτερη.
Δεν μας δείχνεις, όχι όλες, μια έστω απ' όλες αυτές τις κριτικές? Εγώ πάντως παραθέτω αυτήν, http://www.avclub.gr/forum/showthre...E6500-Plasma-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page88, η οποία μάλιστα αφορά την 6500 που είναι μεγαλύτερο μοντέλο. Μέγιστη φωτεινότητα του πάνελ 121cm/m2!!!, στην σκακιέρα 53cm/m2!!!. Το δε μαύρο, και μάλιστα πλάσμα τηλεόρασης, φτάνει στο αβυσσαλέο βάθος των 0,05 cm/m2!!!. Δεν χρειάζεται καν να παραθέσω αντίστοιχες μετρήσεις για την st50, είμαι βέβαιως ότι ωχριούν μπροστά σε τέτοια νούμερα!!! Καλό λοιπόν είναι αυτά που γράφονται, για να διατηρούν κάποια αξία, να έχουν μια, έστω μικρή, αντιστοίχηση με την πραγματικότητα.
Τελικα μετα απο τοση ταλαιπωρια κρατησα την st50. Οι samsung εχουν και αυτες προβληματα (με βαση αυτα που διαβασα στο forum). Λιγο στο ποδοσφαιρο ψιλοφαινεται αν κατσω και το παρατηρω επιμονα, αλλα στις HD ταινιες η st50 τα σπαει στην κυριολεξια, χωρις να παρατηρω το προβλημα. Ευχαριστω τους παντες για την βοηθεια. Πηρα και το wow disney για καλιμπραρισμα της οθονης. Της τρελης γινεται. Κανε αυτο, δες αυτο, ξαναπηγαινε πισω, κτλ. Με τα πολλα το service της panasonic ειναι SK@T@!!!
Και αν συνεχισουμε να κραταμε τηλεορασεις με προβληματα θα γινονται ακομα χειροτερα τα σερβις.
Το θέμα είναι πόσες θα βρεις χωρίς προβλήματα. Σίγουρα θα τη βρεις κάποια στιγμή αλλά σκέψου
-ταλαιπωρία που θα υποστείς με το να πηγαίνεις την TV στο μαγαζί, να παίρνεις καινούρια
-Χρονικό διάστημα που θα γίνεται αυτό δεδομένου ότι και το μαγαζί αλλά και η αντιπροσωπεία μπορεί να μην στοκάρουν οπότε αν δεν υπάρχει TV άλλη στο σπίτι την έκατσες
-Όλο τη ψυχολογική πίεση του στυλ 'κοιτάω όλα τα pixels, όλες τις σκιάσεις, βάλε ποδόσφαιρο, βάλε ταινία' κλπ
Προσωπικά είμαι σε παρόμοια φάση με fraoulita. Από ένα σημείο και μετά δεν αντέχεις. Κουράζεσαι ψυχολογικά και η ταλαιπωρία σε καταβάλει. Προσωπικά, αν ήμουν σε DOA θα το κυνήγαγα, αλλά πέραν αυτού, ίσως για μια φορά με το service και τέλος. Για δεύτερη, δύσκολο. Πρέπει να είσαι ρομπότ με άφθονο χρόνο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.