Panasonic TH-42PX70E ή Toshiba Regza 42X3030D

Downhill

New member
16 October 2007
96
Λοιπόν παιδία... το δίλλημά μου έιναι άκρως αντιφατικό! Ίσως κάποιοι να πούν οτι συγκρίνω ανόμοια αλλά παρόλα αυτά εγώ την ερώτηση θα την κάνω...

είμαι μεταξύ αυτών των 2 τηλεοράσεων... ποιά είναι η γνώμη σας?

η αλήθεια είναι οτι τείνω προς την πανασόνικ αλλά φοβάμαι μήπως κάνω λάθος δεδομένου οτι η διαφορά τιμής είναι μόλις 200Ε

Λοιπόν? 200Ε για μία lcd full HD ή panasonic για την εγγυημένη ποιότητα εικόνας?

Η λογικη η δικια σου θες να πεις .
Σε θεμα καθαρα εικονας συγκρινεις μια πολυ καλη πλασμα με μια μετρια LCD υψηλης αναλυσης .
Εχει να κανει με τη χρηση που θες και το αν μπορεις να ασχοληθεις με το στρωσιμο που θελουν οι πλασμα και την περισοτερη προσοχη απο τις LCD.
Σε τοσιμπα πλεον δεν αξιζει τον κοπο να κοιτας την Χ εναντι των Ζ ,XF, ZF.
Ολα αυτα βεβαια δεδομενου και των τιμων που βρισκεις κατι .

Σε θεμα καθαρα εικονας συγκρινεις μια πολυ καλη πλασμα με μια μετρια LCD υψηλης αναλυσης .

Πολυ σωστα. Ειναι ενα απο τα πιο ευκολα ερωτηματα που εχω ακουσει ποτε.

H PX70 ειναι μονοδρομος.

Καλου κακου ομως ριξε και μια ματια στην Samsung 40C96.

Φίλε smoothbore μίας και αναφέρεις το θέμα "χρήση" μπορείς να επεκταθείς λίγο στο τί εννοείς?
Κυρίως κανάλια θα βλέπω, καμία ταινιούλα και άντε και κανα σερφάρισμα στο ίντερνετ....όλα απο την απόσταση των 4ών μέτρων.
Σε ποιά χρήση υπερτερεί το ένα Panel απο το άλλο?

Επίσης στο θέμα "στρώσιμο" και "ιδιαίτερη προσοχή" που αναφέρεσαι, έχεις κάποιο άρθρο να διαβάσω γιατί δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο και μου ακούγεται αρκετά σημαντικό!

όσον αφορά τις άλλες σειρές της Regza δεν θα ήθελα να υπερβώ τα 1100Ε για τηλεόραση γιατί θα ήθελα να επενδύσω σε projectora.

Για το στρωσιμο κοιτα τα στικυ θρεντς στην αρχη και τις διαφορες μεταξυ πλασμα LCD, και κανε και μια αναζητηση για burn in .
Σε θεμα εικονας υπερτερει σαφως η πλασμα , απλα δεν θελει στατικες εικονες για πολυ ωρα (χρηση πι σι π.χ. ) .

σε ότι αφορά τηλεοπτικό σήμα ισχύει αυτό που γράφεται στο φόρουμ οτι οι lcd είναι καλύτερες απο τις plasma? Αυτό ισχύει και για τις απλές ή μόνο για lcd 100hz...?