Panasonic TH-42PX70E vs Pioneer 4270XD

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E vs Pioneer 4270XD

Τι εννοείς "εκ νέου"; Οι μνήμες αυτές δεν είναι "άδειες" αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι και οι σωστές για το δικό σου set up.

αδειες δεν ειναι αλλα δεν εμφανιζονται και πουθενα...!!!!

αδειες δεν ειναι αλλα δεν εμφανιζονται και πουθενα...!!!!

Σωστά, ούτε και εγώ ξέρω πως τις χρησιμοποιώ, ή πως τις επιλέγω… :damnyou: :damnyou: :damnyou:

Σωστά, ούτε και εγώ ξέρω πως τις χρησιμοποιώ, ή πως τις επιλέγω… :damnyou: :damnyou: :damnyou:

αυτο λογικα εμφανιζεται καπου στο service-menu στο οποιο δεν εχω επιχειρησει να μπω ποτε.απο εκει και περα πειραζεις προφανως παρα πολλες ρυθμισεις και φερνεις την εικονα σε 2 mode(day,night)της αρεσκειας σου.εγω για να ειμαι ειλικρινης ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εικονα της αλλα και τις εργοστασιακες ρυθμισεις ολων των mode(sport,moovie...)αφου η παρεμβαση μου σε αυτα ειναι απο ελαχιστη εως καθολου.εαν θα μπορουσε να διορθωθει(ειναι και το μονο μου παραπονο)η ταση "πεπλου" στα σκοτεινα πλανα τοτε θα εμπαινα στην διαδικασια να ρυθμισω το isf.αυτο ομως δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ρυθμισεις αλλα εν γενει συμπεριφορα του πανελ...

Ήρθε σήμερα η 427ΧΑ. Η τιμή 1725 με βάση. Δύο παρατηρήσεις:
Πολύ καλό menu, ωραία εμφάνιση.
Βγάζει αρκετή ζέστη(και μπροστά και πίσω).
Για τις πρώτες 200 ώρες φτάνει Save mode 2 και 100 Ηζ
ή πρέπει και κάτι άλλο να προσέξω;

Aρκουν αυτα και απλα που και που να βαζεις ενα καναλι με χιονια για 2-3 ωρες.
Αληθεια μηπως μπορεις να ακουσεις (το βραδυ με απολυτη ησυχια και mute στον ηχο) αν κανει καποιο Buzzing στο πισω μερος της tv ?

Αυτή εδώ πως σας φαίνεται; Είναι σε πολύ καλή τιμή και τα χαρακτηριστικά της επίσης καλά. φωτεινότητα 1500 και κόντραστ 15000:1

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?9631

Οντως φαινεται καλη αλλα συμφωνα με αυτη την δοκιμη ειναι μετρια σε εικονα:

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49290091,00.htm

H Samsung PS42C96H φαινεται να ειναι καλυτερη (ειναι και λιγο πιο ακριβη):

http://www.fan-electric.gr/samsung-ps42c96h-plasma-p-828.html

Eδω εχουν δοκιμασει την 50αρα και λενε καλα λογια:

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/plasma/samsung_ps50c96hdx.htm

ναι ρε Γιαννη-τοσο πολυ ακουγεται??

δυστυχως στα αφτια μου ειναι εντονο το προβλημα !
Η γυναικα μου μετα βιας το ακουει αλλα εγω ειμαι γενικα αρκετα "ευαισθητος" στα ματια και αυτια.
Επισης με τσαντιζει και το dirty screen , που αλλοι δεν το βλεπουν καν !

Καλά, θα μας τρελάνει αυτή η samsung βάλθηκε να κατακτήσει την αγορά:aktion033: -bye-

Η Samsung ειναι πρωτη σε πωλησεις LCD ΚΑΙ τριτη σε πωλησεις πλασμα παγκοσμιως!!!

http://www.rtoonline.com/Content/Article/may07/PlasmaShipmentsFall050907.asp

Αυτο ειναι ενα επιτευγμα που δεν το εχει καταφερει καμια αλλη εταιρεια.

δυστυχως στα αφτια μου ειναι εντονο το προβλημα !
Η γυναικα μου μετα βιας το ακουει αλλα εγω ειμαι γενικα αρκετα "ευαισθητος" στα ματια και αυτια.
Επισης με τσαντιζει και το dirty screen , που αλλοι δεν το βλεπουν καν !

dirty screen....
το μονο που βλεπω εγω ειναι οταν κοιταξω την τηλ.απο κατω προς τα πανω, διακρινω κυματισμους στο πανελ.κατι αλλο δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου...

Μου φαίνεται ότι έχετε το σύνδρομο av club.

Δυστυχώς η ασθένεια είναι ανίατη. :grinning-smiley-043

Χτες το βράδυ έβαλα το αυτί πάνω από την tv και όντως ακουγόταν κάτι όχι όμως κάτι ιδιαίτερο. Όταν πήγα ένα μέτρο μακριά και μπροστά δεν άκουγα κάτι. Βέβαια δεν έχω και την καλύτερη ακοή.
Αυτό που παρατήρησα είναι αυτό το "πέπλο" του μαύρου ιδίως σε dvd.
Ίσως δεν έχω κάνει τις κατάλληλες ρυθμήσεις στην εικόνα. Την έχω μόλις 2 ημέρες και έχει παίξει το πολύ 15 ώρες.
Θα ήθελα αν μπορείτε, και έχετε χρόνο, λίγο πιο αναλυτικές οδηγίες για τις ρυθμίσεις για την περίοδο του στρωσίματος (200 ώρες αν δεν κάνω λάθος) και για μετά.
Όλες οι συσκευές είναι συνδεδεμένες με scart.
Τέλος όσον αφορά το buzzing θα το ξανατσεκάρω.

Δεν ειναι αρωστια ρε παιδια !
Ειναι πραγματικοτητα...
Με τη προηγουμενη τηλεοραση που εκανε το 1/5 της τιμης δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.
Θα περιμενα απο τη Pioneer να εχει καλυτερο quality control.
Οσον αφορα το dirty screen μπορειτε να το δειτε κυριως σε ποδοσφαιρικους αγωνες οταν κινειται η καμερα οριζοντια στο γηπεδο.
Θα δειτε καποιες αχνες μαυρες γραμμες καθετες .

Οταν ελεγα εγω οτι η 436FDE (το προηγουμενο μοντελο) ειναι καλυτερο απο την 4270XD, θα σκεφτοσασταν οτι ελεγα παπαριες.....

Σπυρο, ουτε ενοχλητικο "μπιζζζζ", αλλα ουτε και αυτο που περιγραφεις: "καποιες αχνες μαυρες γραμμες καθετες"

Μηπως να την επαγγελματικο-ρυθμιζες?

436 DFE rulezzzz

Δεν ειναι αρωστια ρε παιδια !
Ειναι πραγματικοτητα...
Με τη προηγουμενη τηλεοραση που εκανε το 1/5 της τιμης δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.
Θα περιμενα απο τη Pioneer να εχει καλυτερο quality control.
Οσον αφορα το dirty screen μπορειτε να το δειτε κυριως σε ποδοσφαιρικους αγωνες οταν κινειται η καμερα οριζοντια στο γηπεδο.
Θα δειτε καποιες αχνες μαυρες γραμμες καθετες .

εχεις on το pure-cinema?