Panasonic TH-42PX80E POWERBUY !!!

μια χαρα τα παμε μεχρι στιγμης... -bye-

Ειμαστε 5 ατομα... Αλλοι 5-6 να μαζευτουμε ακομα και η αγορα θα προχωρησει συντομα! :award:

Ενημερωτικά να προσθέσω ότι τρέχει προσφορά μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρικών συσκευών (δεν ξέρω αν επιτρέπετε να την αναφέρω???) που δίνει την 37" + DVD S66 989EU....

Παιδια, κανεις αλλος τωρα που κολλαει ???

Αντε για να κλεισει η λιστα σε λιγες μερες και να προχωρησουμε σε αναζητηση προσφορων και αγορά....:ernaehrung004:

Καλημερα,

Εχουμε νεα απο το powerbuy!! :Banane0:

Εχω στειλει PM στα 5 ατομα που ειμαστε στη λιστα, και ενημερωνω ΑΠΛΑ ότι επειδη η προσφορά που έχω παρει ειναι απο 5 τηλεορασεις ΕΩΣ και 7, θα περιμενουμε ΜΕΧΡΙ αυριο το πρωι για να δηλωσει ΑΝ θελει καποιος άλλος συμμετοχη.... Διαφορετικα προχωραμε σε αγορά αν ειμαστε ΟΛΟΙ οκ!

Παρακαλώ πολύ και τα παιδιά που θα τους στειλω τιμή και λεπτομερειες μεσω PM να ΜΗΝ ανακοινωσουν επισημα τιμή εδώ στο forum MEXΡΙ να ολοκληρωθει και το powerbuy και να με ρωτανε μεσω PM αν θελουν κατι αλλο να πουμε... Ευχαριστώ! :drummer:

Λοιπόν, μεχρι τωρα,η λιστα των ενδιαφερομενων εχει ως εξης:

(Βαζω ενα εικονιδιο emoticon ΔΙΠΛΑ στα usernames όσων μου εχουν στειλει με PM ονοματεπώνυμο και τηλεφωνο επικοινωνιας, και παρακαλώ μεχρι το βραδυ να μου στειλετε και οι υπόλοιποι για να ετοιμασω την τελική λιστα που θα δωσω αυριο στο καταστημα για να επικοινωνησουν μαζι σας)

tromb1 ( 1 κομματι) :2thumb22sup:

kapoera ( 1 κομματι)

SIA777 ( 1 κομματι)

Const ( 1 κομματι)

Δημοκηδής ( 1 κομματι) :2thumb22sup:

GK1964 ( 1 κομματι) :2thumb22sup:

Υπενθυμιζω οτι η λιστα κλεινει αυριο το πρωί , οποτε αν καποιος αλλος θελει ας μου στειλει pm...
Ευχαριστώ! :worshippy:
Ανδρέας

Last edited:
Λοιπόν, μεχρι τωρα,η λιστα των ενδιαφερομενων εχει ως εξης:

(Βαζω ενα εικονιδιο emoticon ΔΙΠΛΑ στα usernames όσων μου εχουν στειλει με PM ονοματεπώνυμο και τηλεφωνο επικοινωνιας, και παρακαλώ μεχρι το βραδυ να μου στειλετε και οι υπόλοιποι για να ετοιμασω την τελική λιστα που θα δωσω αυριο στο καταστημα για να επικοινωνησουν μαζι σας)

kapoera ( 1 κομματι) :a0210:

SIA777 ( 1 κομματι)

Const ( 1 κομματι)

Υπενθυμιζω οτι η λιστα κλεινει αυριο το πρωί , οποτε αν καποιος αλλος θελει ας μου στειλει pm...
Ευχαριστώ! :worshippy:
Ανδρέας

μου εστειλε στοιχεια και ο kapoera.
Περιμενω ακομα απο Const και απο τον SIA777 που μου ζητησε διορια μεχρι αυριο για να παρει τιμες και απο ενα δικο του γνωστο που δουλευει σε αλυσιδα καταστηματων ΜΗΠΩΣ μας κανει ακομα καλυτερη τιμή...

Διαφορετικά, Σαββάτο πρωί δίνω την τελική λιστα με τα ονοματα και προχωραμε στην αγορά με τον τροπο και την τιμή που σας ενημερωσα στα PM ...:grandpa:

Καλησπέρα γκάιζ!!!

Είμαι νεούδι στο Forum! Είδα για το PB που οργανώνετε για την Panasonic... συγχαρητήρια για την επιλογή της τελεόρασης!!! Είναι φοβερή!!! Έτυχε να την δω απο κοντά και έμεινα Μπούφος στην κυριολεξία!!! Η τελεόραση είναι σαν τον καπνό που στρίβω!!!! Σ Κ Ο Τ Ω Ν Ε Ι :rifle: !!!!

Καλορίζικη σε όσους την αγοράσουν!!! :D

P.S. καλώς με δεχτήκατε!!! ;D

SIA777 ( 1 κομματι)

Const ( 1 κομματι) :2thumb22sup:

Ολοι εχουν στειλει στοιχεια... Περιμενω ακομα απο τον SIA777 (ο οποιος θα μου απαντησει θετικα μεχρι το απογευμα και θα κοιταξει και σε ενα γνωστο του καταστημα ΜΗΠΩΣ καταφερει κατι καλυτερο), και απο άλλα 2 ατομα που θα μου απαντησουν επισης αν ειναι μεσα για την αγορά...

Η παραγγελια εκτος απροόπτου θα γινει αυριο πρωι (Σάββατο) . -bye-

Αποστολή στην επαρχία παίζει μήπως σας προλάβω κι εγώ μέχρι το απόγευμα?

Αποστολή στην επαρχία παίζει μήπως σας προλάβω κι εγώ μέχρι το απόγευμα?
ΦΥΣΙΚΑ !!! :ernaehrung004:

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε ΟΛΗ την Ελλαδα..... Κι εγώ απο επαρχία ειμαι άλλωστε !!! :2thumb22sup:

(σου στελνω και PM με την τιμη και τα σχετικα)

ΦΥΣΙΚΑ !!! :ernaehrung004:

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε ΟΛΗ την Ελλαδα..... Κι εγώ απο επαρχία ειμαι άλλωστε !!! :2thumb22sup:

(σου στελνω και PM με την τιμη και τα σχετικα)

Περιμένω το PM και σ'ευχαριστώ πολύ.

Τελικη λιστα προς παραγγελια : (περιμενω ακομα 1-2 ατομα αυριο το πρωι να μου πουν)

SIA777 ( 1 κομματι)

lorry6204 ( 1 κομματι) :2thumb22sup:

μπορω να εχω με πμ καποιες πληροφοριες σχετικη με την ομαδικη αγορα?ευχαριστω εκ των προτερων

Καλημερα σε ολους και καλες αγορές να έχουμε! :a0210:

Λοιπον,

μεχρι στιγμης ειμαστε σιγουρα 6 ΑΤΟΜΑ και περιμενω ακομα απαντηση απο αλλα 2 μεσα στην επομενη 1 ωρα περιπου....

Απο την προηγουμενη λιστα αποχωρησε ο SIA777 και οι υπόλοιποι ειμαστε ως εξής:

lorry6204 ( 1 κομματι) :2thumb22sup:

(Εχω λαβει ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο απο ολους εδω - εξου και τα eomoticons διπλα στα usernames- και εχω φτιαξει μια λιστα )

Η διαδικασια εχει ως εξης:

Μόλις μου απαντησουν και τα αλλα δυο παιδια για το αν θα μπουν στη λιστα ή όχι και μου στειλουν στοιχεια, παιρνω τηλ στο μαγαζί, και δινω τη λιστα με τα ονοματεπωνυμα και τα τηλεφωνα σας.... ΑΠΟ κει και περα, θα μας παρουν αυτοι τηλεφωνο εναν εναν ή σήμερα ή από Δευτέρα, για να κανονισουμε τον τροπο παραδοσης/αποστολής και τον τροπο και τα στοιχεια πληρωμής και ό,τι άλλο χρειαστεί...

ΑΠο κει και περα πλεον εγω δεν εχω καμια σχεση αφου αναλαμβανει το καταστημα να μας ενημερωσει για τα σχετικα κατοπιν της προσφορας που πηρα....

Ευχομαι να ειναι σε ΟΛΟΥΣ μας οι τηλεορασεις ΚΑΛΟΘΕΑΤΕΣ, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΕΣ και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΣ! :a0210:

Για ό,τι χρειαστεί εδώ ειμαστε και θα τα συζηταμε.... Ευχαριστω όλους για τη συμμετοχη σας και το ενδιαφερον, και ΜΟΛΙΣ παραλαβουμε τις τηλεορασεις θα φτιαξουμε thread με φωτογραφιες, ρυθμίσεις και ΟΛΑ τα σχετικά προς ενημερωση και των υπολοιπων μελων του φορουμ...:ernaehrung004:

Καλη σας μερα....-bye-

Last edited: