Panasonic TH-42PX80E POWERBUY !!!

Να ευχαριστήσω και εγώ τον tromb1 που ασχολήθηκε,έψαξε και προσπαθούσε για το καλύτερο του power buy και στα πμ ήταν πάντα ενημερωτικότατος!!
Respect αντρέα :grinning-smiley-043

Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου,ΚΑΛΟΘΕΑΤΕΣ, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΕΣ και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΣ πάνω απ'ολα!!!
Ενα :grinning-smiley-043 και σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο PB και σε λίγες μέρες να τα λέμε ολοι εκεί http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804

Να ευχαριστήσω και εγώ τον tromb1 που ασχολήθηκε,έψαξε και προσπαθούσε για το καλύτερο του power buy και στα πμ ήταν πάντα ενημερωτικότατος!!
Respect αντρέα :grinning-smiley-043

Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου,ΚΑΛΟΘΕΑΤΕΣ, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΕΣ και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΣ πάνω απ'ολα!!!
Ενα :grinning-smiley-043 και σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο PB και σε λίγες μέρες να τα λέμε ολοι εκεί http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα. :grinning-smiley-043

Από το ποστ 16 η Διαχείρηση της κατηγορίας σας ζήτησε επικοινωνία μόνο με πμ.

Αυτό σημαίνει πως έπρεπε να μείνουμε εκεί και όχι να γράφουμε λίστες με ονόματα κλπ.

Το παρόν Θέμα θα εξεταστεί αν έχει λόγο ύπαρξης και ίσως σβηστεί.

Όσοι έχουν παραβεί το μήνυμα 16 σε αυτό το θέμα να θεωρούν ότι έχουν εισπράξει μια επίπληξη και αν συνεχίσουν τέτοιες συμπεριφορές θα λάβουν την επόμενη τιμωρία που είναι εβδομαδιαίος αποκλεισμός κλπ κλπ.

Υ.Γ. Στην αρχή σκέφθηκα να μην δώσω έκταση στο θέμα γιατί η συμμετοχή σε μηνύματα δεν ήταν τόσο μεγάλη, το τελευταίο διήμερο το ποτήρι ξεχείλησε. Εννοείται ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία συνέχεια στο παρόν θέμα.

...συγγνώμη Νίκο, αλλά ότι έγραψες μου φαίνεται κάπως υπερβολικό ...

Δεν υπερέβημεν οιαδήποτε όρια, και όλες οι ενέργειες κυμάνθηκαν στα όρια του απολύτως ευπρεπούς.

Δεν ανακοινώθηκαν τιμές ή καταστήματα, κλπ. κλπ.

Επειδή εμένα, για παράδειγμα, με πήραν από το κατάστημα και οριστικοποιήθηκε η αγορά μου, με πολύ καλή τιμή και όρους, θεωρώ ότι με αυτό ή αντίστοιχα νήματα, αποδεικνύεται η δύναμη του κλαμπ μας, η συνειδητοποίηση των καταναλωτών, κλπ. κλπ.

Βεβαίως αν ακόμη θέλεις, μπορείς να με επιπλήξεις, ή να με αποκλείσεις για κάποιο διάστημα (χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι θα παρεξηγήσω τις αποφάσεις σου ή και την δική σου βούληση για το καλύτερο, για το κλαμπ μας ... ).

Καλέ μου φίλε,
χαίρομαι που η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία.

Μόλις το avclub μπορεί και θέλει να αναλάβει επίσημα power buy θα το κάνει, γιατί θέλει να είναι τα μέλη του ευχαριστημένα και σε αυτόν τον τομέα.

Μέχρι τότε όμως δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε το όνομα του avclub και τα στοιχεία των μελών του χωρίς άδεια, άρα ότι γίνεται μόνο με ΠΜ

...συγγνώμη Νίκο, αλλά ότι έγραψες μου φαίνεται κάπως υπερβολικό ...

Δεν υπερέβημεν οιαδήποτε όρια, και όλες οι ενέργειες κυμάνθηκαν στα όρια του απολύτως ευπρεπούς.

Δεν ανακοινώθηκαν τιμές ή καταστήματα, κλπ. κλπ.

Επειδή εμένα, για παράδειγμα, με πήραν από το κατάστημα και οριστικοποιήθηκε η αγορά μου, με πολύ καλή τιμή και όρους, θεωρώ ότι με αυτό ή αντίστοιχα νήματα, αποδεικνύεται η δύναμη του κλαμπ μας, η συνειδητοποίηση των καταναλωτών, κλπ. κλπ.

Βεβαίως αν ακόμη θέλεις, μπορείς να με επιπλήξεις, ή να με αποκλείσεις για κάποιο διάστημα (χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι θα παρεξηγήσω τις αποφάσεις σου ή και την δική σου βούληση για το καλύτερο, για το κλαμπ μας ... ).

Καλέ μου φίλε,
χαίρομαι που η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία.

Μόλις το avclub μπορεί και θέλει να αναλάβει επίσημα power buy θα το κάνει, γιατί θέλει να είναι τα μέλη του ευχαριστημένα και σε αυτόν τον τομέα.

Μέχρι τότε όμως δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε το όνομα του avclub και τα στοιχεία των μελών του χωρίς άδεια, άρα ότι γίνεται μόνο με ΠΜ[/B]( !!!)

Αγαπητέ Νικο, καλησπέρα και απο μενα...:ernaehrung004:

Καταρχην θα ηθελα να πω απο την πλευρα μου ακριβως αυτα που ειπε και ο Δημοκηδης παραπανω. ΟΛΑ εγιναν με ΑΠΟΛΥΤΗ εχεμυθεια και η συννενοηση εγινε μεσω PM με ΟΛΑ τα ενδιαφερομενα μελη.... ΟΥΔΕΠΟΤΕ ανακοινωθηκε επισημα τιμή ή καταστημα αγοράς, ή οτιδήποτε άλλο που να εκθετει το club ή τα μελη του...

Θεώρησα σκόπιμο και ΑΠΟΛΥΤΑ χρησιμο να αναφερω καθε φορα την εξελιξη της λιστας των ενδιαφερομενων μελων (περαν του post no16) για να ξερουμε καθε φορα ποσοι και ποιοι ειμαστε και αν αποχωρει καποιος απο τη λιστα... Γι αυτό το λόγο άλλωστε άνοιξα και αυτό το thread... ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ εγιναν μεσω PM! :2thumb22sup:

Επιπλέον, θα ηθελα να σε διαβεβαιωσω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ χρησιμοποιησα το ονομα του Av-club για να παρω προσφορες απο τα διαφορα καταστηματα και ΟΥΤΕ καν αναφερα σε ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους υπευθυνους που μιλησαμε τηλεφωνικά ότι ειμαστε μελη σε καποιο φορουμ.... Τους ελεγα καθαρά ότι ειμαστε μια παρεα απο 7 ατομα και θελουμε να κανουμε ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!!!

Παρολο που οι οροι (τους οποιους διαβασα ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ πριν ξεκινησω τη διαδικασια) ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ότι απαγορευεται απο τα μελη να οργανωνουν μαζικες αγορες ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (εννοείται φυσικα ΧΩΡΙΣ να ανακοινωνουν το ονομα του φορουμ), αν το θεωρεις σκοπιμο να σβησεις αυτό το thread μπορεις να το κανεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ σαν διαχειριστης που εισαι....

ΑΛΛΑ σε αυτή την περίπτωση και αν θες να εισαι Δημοκρατικός με ΟΛΑ τα μέλη και να μην κανεις διακρισεις, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να σβησεις και ΟΛΑ τα αλλα αντιστοιχα thread απο "ερασιτεχνικα" powerbuy που εχουν διοργανωθει απο άλλα μελη, όπως για παραδειγμα το προσφατο powerbuy της Toshiba ZF355 το οποίο βρίσκεται λιγα θεματα πιο κατω....

Το μηνυμα μου αυτό ΔΕΝ εχει κανεναν τονο υποδειξης ή προσβολής ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ άλλου αρνητικου συναισθηματος προς την διαχειρηση του φορουμ την οποια ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ και ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ!

Καλη συνεχεια σε ολους και ΚΑΛΩΣ να παραλαβουμε τις τηλεορασεις μας και να τις χαρουμε ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ!!! :ernaehrung004: -bye--bye-

Last edited:
Καλησπερα, θα συμφωνησω κι εγω με τον tromb1 και θα πω ότι προλαβα και εγώ να συμμετασχω στην αγορά της 42PX80 και την αναμενω από Τεταρτη....:Banane0:

Όπως και να χει καλό ειναι να σεβαστουμε την αποψη του Νικου Κρυωνα και να ΜΗΝ συνεχισουμε τις απαντησεις σε αυτο το thread απο τη στιγμη που η αγορα ολοκληρωθηκε....
Θεωρώ ΠΟΛΥ καλή την τοποθετηση του tromb1 και θα παρακαλεσω την διαχειρηση ΑΝ τελικα σβησει το Thread να αφησει το παραπανω post για να ξερουν στο μελλον οσοι θελησουν να οργανωσουν τετοιου ειδους αγορες στο μελλον τι να προσεχουν...

Η συνεχεια στο thread της PX80 με εντυπωσεις όταν παραλαβουμε τις τηλεορασεις μας...:smash:

Ευχαριστώ για την κατανόηση, υπάρχει όμως λόγος που δεν θέλω να συνεχειστεί η συζήτηση εδώ.

Οπότε παρακαλώ το θέμα να κλείσει εδώ, όποιος θέλει κάτι ακόμα ΠΜ ή τηλεφωνικά στο 6974858476

Γκούτεν Μόργκεν μάινε φρόιντεν!!!

Καλορίζικες οι καινούργες σας εκπληκτικές τηλεοράσεις!!! Ζηλεύω θέλω κι εγώ καινούργια TV μιας και είμαι ακόμα με την CRT! (έχω μια IT που όταν ξαφνικά μου τα δείχνει ασπρόμαυρα της βαράω σφαλιάρες και στρώνει!)
Δεν θα προτιμήσω όμως plasma γιατι θέλω να συνδέσω την πισάρα μου με το crossfire!!! Έχω αρχίσει να ψάχνομαι σε μοντέλα και μάλλον θα καταλήξω σε καμιά Τoshiba! Όταν καταληξω σε μοντέλω θα σας πω για να μου πείτε και την πολύτιμη γνώμη σας! :ears: