Panasonic th-42pz85ea Αναβαθμιση λογισμικου?

jokr

New member
18 September 2007
56
Γεια σας φιλοι μου.

Μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα,αποφασησα να βαλω mpg4 αποκωδικοποιητη.
Προμηθευτηκα την καρτα neotion η οποια μπενει στην υποδοχη CI.

Τωρα το θεμα ειναι πως δεν την διαβαζει και πρεπει να κανω αναβαθμιση στο λογισμικου.

Το εχει κανει καποιος?
Ξερει που θα βρω το λογισμικο γιατι εψαξα στο να το κατεβασω αλλα τζιφος!

Υπάρχει η PANASONIC στη λίστα συμβατότητας της NEOTION;
Παλιά είχα την 42ΡΖ8 και προσπάθησα χωρίς επιτυχία το ίδιo, λόγω του οτι δεν ηταν συμβατή η κάρτα FTA με την συγκεκριμένη σειρ'α TV, όπως και με είχε ενημερώσει εκ των υστέρων η INTERTECH. Δεν χάνετε τίποτα να κάνετε μια ερώτηση στην INTERTECH (210 9692300 Email: [email protected])

Με την 42GT20 που πηρα μετά και έλυσα το θεμα με το mpeg4, εκανα 2 φορες αναβάθμιση μέσω ιντερνετ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Last edited:
Έπρεπε να πάρεις έναν εξωτερικό αποκωδικοποιητή , και αναβάθμιση να κάνεις δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δουλέψει η κάρτα.

Απο Δευτερα θα παρω την intertech να μαθω.
Οπως και να εχει η αναβαθμιση θα γινει μια και εχω την καρτα.
Αν δουλεψει εχει καλος αν οχι τοτε αναγκαστικα αποκωδικοποιητη για pc θα παρω,μια και της περισσωτερες ωρες εχω το pc επανω της.

Οποτε ενημερωνω για τα αποτελεσματα.

Είναι γραμμένο στα νήματα κατόχων Panasonic από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε η ΝΕΟΤΙΟΝ.

Αν και η Panasonic αναφέρεται στη λίστα συμβατότητας της Neotion σε κανένα κάτοχο που επέλεξε αυτή τη λύση δεν δούλεψε.

Είχε την κάρτα ο αδερφός μου και δεν δούλευε σε (2X)37PX8, (3X)42PX80, (1X)50PZ80 και (1Χ)46ΡΖ85 συγγενικών μας προσώπων.

Καλή επιτυχία....αν και δεν βλέπω να γλυτώνεις τον αποκωδικοποιητή.