Panasonic TH-46PZ80

Απο εχθές την εχω και εγώ.

Δεν πρόλαβα να δω και πολλά, λίγο burn in της έκανα μόνο.

Σε SD TV είναι σαφώς χειρότερη από την 42PV60 που είχαν πριν (προφανώς λόγω ανάλυσης / scaler + μεγέθους).

Έτσι πληροφοριακά, εάν κάποιος ήθελε μια τηλεόραση στις 50" μονο για SD, ποια θα του συστήνατε?

Καλές θεάσεις ...

Νομίζω πως θα είχε ενδιαφέρον μια σύγκριση με DVD στέλνοντας 576i, 576p και 1080p. Απλά για να αναγνωρίσουμε τον αδύναμο κρίκο (interlacing, scaling, δέκτης) της όχι και τόσο καλής συμπεριφοράς με τηλεοπτικό.

Αν βρεις χρόνο είμαστε όλο αυτιά -bye-

Έτσι πληροφοριακά, εάν κάποιος ήθελε μια τηλεόραση στις 50" μονο για SD, ποια θα του συστήνατε?

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=520883&postcount=43

Last edited:
Αμα είσαι στην δουλειά και είσαι βιαστικός ξεχνάς τα αυτονόητα.....
Καλορίζικη και από εμενα!

Απάντηση: Re: Panasonic TH-46PZ80

Pioneer 508XD , LG 50PG6000

Ισως και καποια απο τις νεες Samsung plasma που δεν τις εχουμε δει ακομη...

προτείνω και την PS50C96H που είναι και τσάμπα πράγμα και έχει καταπληκτικό αναλογικό

προτείνω και την PS50C96H που είναι και τσάμπα πράγμα και έχει καταπληκτικό αναλογικό
Αυτη που σύμφωνα με το site σας '' υψηλή ανάλυση (1366x768 pixels) την καθιστά ικανή να αποδίδει σήμα HD Ready υψηλής ποιότητας'' και παρακάτω έχει την σωστή ανάλυσή της (1024*768); :p

λοιπον, επαναφερω λιγο το θεμα της PZ80 για να δωσω καποιες διευκρινησεις για την συγκεκριμενη πλασμα... την εχω 1 βδομαδα τωρα οποτε θεωρω οτι εχω πια σχηματισει αποψη... ως προς το θεμα του θορυβου, απλα δεν υπαρχει θεμα... δεν ακουω τιποτα, και ειδικα βραδυ που κοιμαται η οικογενεια και βαζω mute δεν ακους οτιδηποτε...σημ.το PS3 ακουγεται παρα μα παρα πολυ περισσοτερο οταν λειτουργει συγκριτικα με την ΡΖ80... τωρα στο θεμα του SD σηματος... σε σχεση με την προηγουμενη 42αρα πλασμα που ειχα, την Sharp 46XL2E(μια θεωρητικα καλη LCD) και 2 μικρες 32αρες LCD HDReady (λεω αυτες επειδη τις εχω δει πολλες ωρες σε σημα τηλεοπτικο), εχει σαφως πολυ καλυτερη εικονα...καλη κινηση, καλη λεπτομερεια και ωραια χρωματα... σε HD σημα απο PS3, εκει τα λογια ειναι περιττα... ειναι απλα σουπερ... η αληθεια ειναι οτι με αυτα που εχω διαβασει κατα καιρους ειχα τους ενδοιασμους μου, αλλα τελικα ευτυχως για εμενα δεν μπορω να συμφωνησω μαζι με αυτες τις αρνητικες αποψεις.... γενικα θεωρω οτι προκειται για καλη αγορα, ειδικα στα 1500 που την πηρα (γιατι και ο λογος αποδοσης προς τιμης παιζει ρολο)... αν ειχα δωσει 3000, σαφως και θα ελεγα οτι δεν τα αξιζει, αλλα ολο το πακετο χρηματος-αποδοσης-ποιοτητας ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα... αυτα προς το παρον

αντωνη μπορεις να τσεκαρεις λιγο..την εικονα της σε αθλητικα? οπως ποδοσφαιρο? αν υπαρχει θεμα με την κινηση?

Με την κίνηση στις ζωντανές ποδοσφαιρικές μεταδόσεις (και γενικότερα αθλητικά), δεν θα υπάρχει θέμα...-bye-

εχω την 85 εδω και καμια βδομαδα και οντως δεν υπαρχει κανενα θεμα με θορυβους ζεσταματα κλπ

ειχε πολυ καλη εικονα σε τηλεοπτικο ενω σε HD η εικονα απογειωνεται
μια χαρα ειναι επισης και σε αθλητικα, αλλα με το IFC εκτος...οταν ειναι ενεργοποιημενο εχει λιγο lag...αλλα το IFC δεν το εχει η 80 οποτε...
γενικα στις τιμες που τις βρισκει κανεις, ιδιως την 80 νομιζω οτι ειναι πολυ καλες αγορες-bye-

Re: Απάντηση: Panasonic TH-46PZ80

αντωνη μπορεις να τσεκαρεις λιγο..την εικονα της σε αθλητικα? οπως ποδοσφαιρο? αν υπαρχει θεμα με την κινηση?
αυτη τη στιγμη βλεπω Ελλαδα-Ιταλια και πιστεψε με ολα φαινοντα μια χαρα... η κινηση ομαλοτατη, στα 2,5 μετρα που καθομαι κανενα θεμα με pixels κλπ. και στις γρηγορες κινησεις πχ. βολε απο τερματοφυλακα δεν σου κανει κατι ασχημη εντυπωση...ειλικρινα ολα δειχνουν να ειναι σε πολυ καλα επιπεδα... να ξαναπω οτι με τη Sharp 46XL2E που κανω αμεση συγκριση, πραγματικα υπερτερει στο θεμα ποιοτητας εικονας και κινησης...
και το Mega για καποιο λογο σε εμενα εχει το χειροτερο σημα απο τα βασικα καναλια (αντ1, αλφα κλπ)... οποτε φανταζομαι στον αλφα πχ. θα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα...

α, κατι που θεωρω σπαστικο ειναι οτι οι ρυθμισεις της εικονας (φωτεινοτητα κλπ) δεν σου δειχνουν τιμες συγκεκριμενες, απλα αυξομειωνεται η μπαρα της καθε ρυθμισης... οποτε πας κατα προσεγγιση οταν τις αλλαζεις αφου δεν πορεις να θυμασαι ακριβως που ηταν πριν...
παρεπιμπτοντως, σε τι (περιπου) τιμες ή ποσοστο καλυτερα (αφου ετσι μαλλον ειναι πιο κατανοητο που ακριβως πρεπει να παει η καθε μπαρα) εχετε καταληξει? εγω καθε φορα αρχιζω να τις πειραζω και καταληγω να τις επαναφερω στις αρχικες αφου τα κανω μπαχαλο...

οποτε δεν υπαρχει λογος να προτιμησει κανεις την pz85 μονο και μονο για την επιπλεον ρυθμιση που εχει για την κινηση..που ετσι και αλλιως απο οσο μαθαινω την απενεργοποιουν!

οχι φιλε το IFC δεν εχει νοημα εγω δεν εχω δει σημαντικη διαφορα σε dvd και blu ενω σε αθλητικα η κινηση χειροτερευει

προτιμησα την 85 γιατι ειναι ελαφρως πιο εμφανισημη, δεν εχει εισοδους στο μπροστινο μερος που δεν ειναι και οτι καλυτερο αισθητικα...και γιατι την πηρα σε πολυ κλαη τιμη

λογικα αν ψαξεις την 80 μπορει να την βρεις και κατω απο 1500

κατω απο 1500? και νομιζα οτι τα 1520 που την πηρα ηταν οτι καλυτερο επαιζε στην αγορα... στο σκρουτζ παντως μονο ενα καταστημα την εχει κατω απο 1500, αλλα δεν εχουν ελληνικη εγγυηση απ'οσο ξερω...
anyway, ειδα με PS3 ενα μπλου-ρέι και επαθα πλακα...πως γυρνας ξανα στο τηλεοπτικο σημα? γκαντ ντεμ ιτ...