Panasonic TH-46PZ80

και μερικες ακομη σε αυτες τις σελιδες... 125 (μετρησεις) ,130, 131, 132, 146, 147, 148, 151 αν καταλαβα καλα σε καποιες πειραματιζονταν με τις ρυθμισεις

γεια σας κ απο μενα.εχω διαβασει παρα πολλες ωρες το φορουμ για αγορες κ τωρα μαλον παω για pz80.αυτο που ρωταω ειναι αν οντως ειναι τοσο χαλια σε sd με ολα αυτα που ξερουμε περι σηματων κλπ και ποσο διαφορα εχει με την px80 σε sd και τελικα αν αξιζει σαν αγορα η παμε για px

αν και δεν την πολυχρησιμοποιω σε τηλεοπτικο (ασε που την εχω και λιγο καιρο...2,5 βδομαδες) στα καναλια που πιανω καλα (γιατι εχω απλη κεραια...ακομα) το τηλεοπτικο μου φαινετε μια χαρα. δηλαδη λιγο τον ολυμπιακο που ειδα χθες η εικονα ηταν πολυ καλη (to say the least)
την συγκρινω και με ps50 του αδερφου μου και μαλλον δειχνει καλυτερα.
βεβαια λογικα η px λογω χαμηλοτερης αναλυσης θα δειχνει καλυτερα τηλεοπτικο.

(bytheway εχω την 46pz85 με ουσιαστικα μονη διαφορα το ifc)

Re: Απάντηση: Panasonic TH-46PZ80

γεια σας κ απο μενα.εχω διαβασει παρα πολλες ωρες το φορουμ για αγορες κ τωρα μαλον παω για pz80.αυτο που ρωταω ειναι αν οντως ειναι τοσο χαλια σε sd με ολα αυτα που ξερουμε περι σηματων κλπ και ποσο διαφορα εχει με την px80 σε sd και τελικα αν αξιζει σαν αγορα η παμε για px
αληθεια ποιος λεει οτι ειναι χαλια το σημα SD? αραγε την εχουν δει live ή αναπαραγουν αλλα reviews που εχουν διαβασει? και αν την εχουν δει live σε συγκριση με τι θεωρουν οτι ειναι χαλια?
λοιπον μετα απο ενα μηνα χρησης και εχοντας συγκρινει με τις παρακατω:
- sharp 46xl2e
- sony 46d3500
- toshiba 40ZF355DG
και την προηγουμενη πλασμα που ειχα μεχρι τωρα (δεν θυμαμαι μοντελο, την εδωσα στους γονεις μου),
θεωρω οτι εχει το καλυτερο τηλεοπτικο σημα...
απο την αλλη βεβαια, ειναι κατα πολυ χειροτερο το σημα απο μια 29 crt LG, που εχω σε ενα δωματιο ;)
οποτε

γεια σου αντωνη.. επειδη παρηγγειλα και εγω την 42pz85 (απο το Public με την εκπτωση) ηθελα να σε ρωτησω προκαταβολικα καποια πραγματα πριν την ξεψαχνισω ο ιδιος..
-οι ρυμθισεις ειναι ξεχωριστες για καθε πηγη? για το τηλεοπτικο σημα και το dvd player?
-τα ανεμιστηρακια ακουγονται καθολου? (σε θεαση απο 2,7 μετρα που ειμαι εγω..)
Υ.Σ. αληθεια σε προβληματιζει μηπως στην πορεια του χρονου καποιο απο τα ανεμιστηρακια παραδωσει πνευμα και πως θα το αντιληφθεις? οσο ναναι ειναι ενα extra ηλεκτρολογικο εξαρτημα που υποκειται σε φθορα και αυτο.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-46PZ80

αληθεια σε προβληματιζει μηπως στην πορεια του χρονου καποιο απο τα ανεμιστηρακια παραδωσει πνευμα και πως θα το αντιληφθεις? οσο ναναι ειναι ενα extra ηλεκτρολογικο εξαρτημα που υποκειται σε φθορα και αυτο.

Δεν χρειάζεται να το αντιληφθείς εσύ ... θα το αντιληφθεί η τηλεόραση και όταν προσπαθήσεις να την ανοίξεις θα σου κλείσει το μάτι 11 φορές ;) (το LED λειτουργίας)

Last edited:
στην δικια μου (46pz85) τα ανεμιστηρακια δεν ακουγονται σχεδον καθολου...ενα ανεπαισθητο "θροισμα" υπαρχει το οποιο καλυπτεται απο τον ηχο του προγραμματος...καλημερα-bye-

και το τηλεοπτικο του νομιζω οτι ειναι μια χαρα και σιγουρα well above average

συμφωνω απολυτα στο θεμα του θορυβου...δεν μου κανει καμια αισθηση...νομιζω παραπανω ειχα ξαναγραψει οτι οταν παιζω PS3, ο ηχος απο τον ανεμιστηρα του ειναι καμια 10αρια φορες πιο δυνατος απο της τηλεορασης... βεβαια ολα αυτα θα τα δεις και στην πραξη...

η ερωτηση μου..δεν ητανε για τον θορυβο, οκ σε αυτο δεν θα εχω προβλημα, άλλο..αυτο που απαντησε ο γιωργος..ως ενα επιπλεον ηλεκτρολογικο εξαρτημα (ανεμιστηρας) και συνεπως μια επιπλεον αυξημενη πιθανοτητα να χαλασει ενας ανεμιστηρας για παραδειγμα..και να τρεχεις με τα σερβις..ποσο αξιοπιστα ειναι κατασκευαστικα ωστε να μην παραδωσουν πνευμα ενα ενα..σε ενα - δυο - τρια χρονια?

τι να σου πω...ανεμιστηρακια ειναι...δεν ειναι δα και κανα εξιδεικευμενο ηλεκτρονικο εξαρτημα...με 2 για τον Η/Υ και παιζουν μεχρι να πιασουν κανα κιλο σκονη και μολις τα ξεσκονισεις ξαναπαιζουν...αλλα και να χαλασουν ποσο δυσκολο θα ειναι να αλλαχτουν απο το σερβις πια? λεω εγω τωρα...