panasonic TH-46PZ85EA

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Με κάποια υπέρταση κάηκε η motherboard της συσκευής (διάγνωση μάστορα) και τα λεφτά που ζητάει... δεν υπάρχουν!

Υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου ανταλλακτική motherboard? Στο ebay που κοιτάω υπάρχουν διάφορες πλακέτες... (sc board/xsus board/ysus board/d board) που με μπερδεύουν. Έχετε κάποια ιδέα για το πως μπορεί να την λένε ή που αλλού μπορώ να κοιτάξω?

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν την πήγα εγώ αλλά φίλος (που είναι και ο ιδιοκτήτης). Ο μάστορας του είπε ένα τρελό νούμερο... 500... ... όπου με τόσα παίρνει καινούργια tv φυσικά!

Εάν το πρόβλημα είναι το γνωστό με το κόκκινο λαμπάκι που αναβοσβήνει και δεν αναβει η τηλεόραση είναι πολύ πιο φθηνή η επισκευή.

επικοινώνησε εδώ Α. ΖΑΧΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - TELEGAL Πρωτοπαπαδάκη 61-63 210 2929756, είναι επίσημο service panasonic.

Στου κουμπάρου μου την 46-PZ80 το κόστος επισκευής ήταν 120 ευρώ. Δεν χάνει τίποτα ο φίλος σου να πάει εκεί.

Σου εύχομαι να τη φτιάξεις και να τη χαρείς, γιατί της έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Ήταν η πρώτη φλατ τηλεόραση που πήρα αλλά σε 42 ίντσες και έτσι την άλλαξα γρήγορα. Όμως από εικόνα το 2009 που τη πήρα ήταν πάρα πολύ καλή.

Ευχαριστώ αλλά είναι φίλου, πάντως όντως είναι αξιοπρεπέστατη τηλεόραση και είναι αμαρτία να πάει στα σκουπίδια...