Αγαπητοι συνφορουμιτες χαιρετω και ζητω την βοηθεια σας για ακομη μια φορα,αυτη την φορα στην τηλεοραση μετα την επιλογη home cinema και audio system.
Nα σας πω καταρχας τις παραμετρους θεασης μπας και σας βοηθησω.
Βλεπω τηλεοραση 6 ωρες περιπου ημερησιως
50% αναλογικα καναλια
25% nova
25% dvd
Οι προτιμισεις μου ειναι ποδοσφαιρο και αθλητισμος γενικα και αμεσως μετα ταινιες.
Η αποσταση θεασης ειναι 3.5 με 4 μετρα,και περιστασιακα 2 μετρα,οταν τρωω.
Αυτο που ζηταω απο την τηλεοραση μου ειναι καθαροτατη εικονα (οσο το δυνατον) να υποστηριζει τις νεες συσκευες hd kai blue ray και αν ειναι και λιγο κομψη καλο θα ηταν μπας και εξευμενιζα την γυναικα.
Ο ηχος της δεν με ενδιαφερει λογω home cinema οπως επισης δεν με πειραζει και τυχον παρατηρηση σας για ακτινοβολια λογω μεγαλης αποστασης θεασης.
Οι επιλογες μου ειναι οι εξης και δεν θελω να παρεκλινω αυτων.
PANASONIC TH 42 PX 70
SONY KDL 40W2000
SHARP 42 XD1
Ευχαριστω εκ των προτερων και να εκφρασω και εγω τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια και στους φιλους του Κυριου Σπυρου.
Nα σας πω καταρχας τις παραμετρους θεασης μπας και σας βοηθησω.
Βλεπω τηλεοραση 6 ωρες περιπου ημερησιως
50% αναλογικα καναλια
25% nova
25% dvd
Οι προτιμισεις μου ειναι ποδοσφαιρο και αθλητισμος γενικα και αμεσως μετα ταινιες.
Η αποσταση θεασης ειναι 3.5 με 4 μετρα,και περιστασιακα 2 μετρα,οταν τρωω.
Αυτο που ζηταω απο την τηλεοραση μου ειναι καθαροτατη εικονα (οσο το δυνατον) να υποστηριζει τις νεες συσκευες hd kai blue ray και αν ειναι και λιγο κομψη καλο θα ηταν μπας και εξευμενιζα την γυναικα.
Ο ηχος της δεν με ενδιαφερει λογω home cinema οπως επισης δεν με πειραζει και τυχον παρατηρηση σας για ακτινοβολια λογω μεγαλης αποστασης θεασης.
Οι επιλογες μου ειναι οι εξης και δεν θελω να παρεκλινω αυτων.
PANASONIC TH 42 PX 70
SONY KDL 40W2000
SHARP 42 XD1
Ευχαριστω εκ των προτερων και να εκφρασω και εγω τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια και στους φιλους του Κυριου Σπυρου.
Last edited: