PANASONIC TH42PΧ70 VS SONY KDL40W2000 VS SHARP 40 XD1

dimitrios

New member
5 February 2007
67
Αγαπητοι συνφορουμιτες χαιρετω και ζητω την βοηθεια σας για ακομη μια φορα,αυτη την φορα στην τηλεοραση μετα την επιλογη home cinema και audio system.
Nα σας πω καταρχας τις παραμετρους θεασης μπας και σας βοηθησω.
Βλεπω τηλεοραση 6 ωρες περιπου ημερησιως
50% αναλογικα καναλια
25% nova
25% dvd
Οι προτιμισεις μου ειναι ποδοσφαιρο και αθλητισμος γενικα και αμεσως μετα ταινιες.
Η αποσταση θεασης ειναι 3.5 με 4 μετρα,και περιστασιακα 2 μετρα,οταν τρωω.
Αυτο που ζηταω απο την τηλεοραση μου ειναι καθαροτατη εικονα (οσο το δυνατον) να υποστηριζει τις νεες συσκευες hd kai blue ray και αν ειναι και λιγο κομψη καλο θα ηταν μπας και εξευμενιζα την γυναικα.
Ο ηχος της δεν με ενδιαφερει λογω home cinema οπως επισης δεν με πειραζει και τυχον παρατηρηση σας για ακτινοβολια λογω μεγαλης αποστασης θεασης.
Οι επιλογες μου ειναι οι εξης και δεν θελω να παρεκλινω αυτων.
PANASONIC TH 42 PX 70
SONY KDL 40W2000
SHARP 42 XD1

Ευχαριστω εκ των προτερων και να εκφρασω και εγω τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια και στους φιλους του Κυριου Σπυρου.

Last edited:
Re: PANASONIC TH42PV70 VS SONY KDL40W2000 VS SHARP 40 XD1

PANASONIC TH 42 PX εννοω αλλα δεν ξερω πως να το διορθωσω.

Κανεις δεν μπορει να βοηθησει ρε παιδια?

Κατ'αρχην ολες ειναι πολυ καλες στην κατηγορια τους. Το ερωτημα μου ειναι αν τις εχεις δει να παιζουν. Και το ρωταω αυτο γιατι αλλη εικονα η plasma αλλη οι lcd.

Παντως το 50% θεαση τηλεοπτικου σηματος μαλλον προς την panasonic πρεπει να σε ριχνει λογω plasma και χαμηλοτερης αναλυσης(1024x768). Οι αλλες δυο ως full hd δεν θα ειναι τοσο καλες στο standard definition (καλυτερη η sony απο τις δυο). Κατ' αναλογο τροπο οι 2 full hd θα σου δωσουν καλυτερη εικονα απο blu ray/hd dvd.

Δεν ξερω αν εχεις διαβασει reviews, αν οχι ριξε μια ματια ειναι πολυ αναλυτικα. Για την panasonic υπαρχει και σχετικο thread εδω μεσα.

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX70/

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W2000/

http://www.hdtvtest.co.uk/Sharp-LC42XD1E/

παντως δες πριν αγορασεις.

Κατ'αρχην ολες ειναι πολυ καλες στην κατηγορια τους. Το ερωτημα μου ειναι αν τις εχεις δει να παιζουν. Και το ρωταω αυτο γιατι αλλη εικονα η plasma αλλη οι lcd.

Παντως το 50% θεαση τηλεοπτικου σηματος μαλλον προς την panasonic πρεπει να σε ριχνει λογω plasma και χαμηλοτερης αναλυσης(1024x768). Οι αλλες δυο ως full hd δεν θα ειναι τοσο καλες στο standard definition (καλυτερη η sony απο τις δυο). Κατ' αναλογο τροπο οι 2 full hd θα σου δωσουν καλυτερη εικονα απο blu ray/hd dvd.

Πολυ σωστα.:grinning-smiley-043

Δυστυχως σε καθε αγορα τηλεορασης πρεπει να γινουν συμβιβασμοι. Μια τηλεοραση Full HD που παιζει αριστα σε ΗD ο κανονας ειναι οτι παιζει μετρια σε SD (οχι κακα απλως μετρια).
Οι πλασμα παιζουν καλυτερα σε SD αλλα χανουν σε λεπτομερεια σε ΗD.

Παντως η PX70 αποτελει εναν αρκετα καλο συμβιβασμο μεταξυ εικονας σε SD και ΗD. Δεν το λεω εγω αυτο διαβασε την δοκιμη αυτη:

http://translate.google.com/transla...fe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=/language_tools

Και εγω για την PANASONIC πηγαινα ως που ειδα την SONY και γλυκαθηκα...
Κανας αλλος την γνωμη του?

Καλη η SONY αλλα δεν εχει το value for money που εχει η Panasonic.
Aκριβή η SONY.... και ειναι και 40'' Και μην ξεχνας το 1080p ειναι και λίγο marketing hype...

T.

Καλη η SONY αλλα δεν εχει το value for money που εχει η Panasonic.
Aκριβή η SONY.... και ειναι και 40'' Και μην ξεχνας το 1080p ειναι και λίγο marketing hype...

Αν ειναι marketing hype τοτε γιατι παλευει τοσο καιρο να βγαλει η Panasonic και η Pioneer Full HD plasma στις 42"?-bye-

Απάντηση: Re: PANASONIC TH42PV70 VS SONY KDL40W2000 VS SHARP 40 XD1

Και εγω για την PANASONIC πηγαινα ως που ειδα την SONY και γλυκαθηκα...
Κανας αλλος την γνωμη του?

Kαλησπέρα dimitrios, όπως ήδη έχει γραφτεί και πιο πάνω, η λύση είναι να τις δείς ζωντανά.
Σίγουρα έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, διότι όλες είναι κορυφαίες επιλογές.
Αυτό όμως το 50% τηλεοπτικά κανάλια από μόνο σε πάνω ολοταχώς σε πλάσμα άρα PANASONIC, βέβαια η μόνη ίσως εταιρία που σχεδόν πρώτη " ενστερνίστηκε " την φιλοσοφία της LCD είναι η SHARP, πόσο μάλλον σε full-hd.
Δες τις όλες, λοιπόν και αποφάσισε.:operator:

Απάντηση: PANASONIC TH42PV70 VS SONY KDL40W2000 VS SHARP 40 XD1

Θα πρεπει να λαβεις υπ οψιν σου και της εγγυησης, η Sony 1 χρονο και οι αλλες 2 χρονια, καθως και το ρισκο του clouding στο συγκεκριμενο μοντελο της Sony.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και τις γνωσεις σας.
Τεινω προς PANASONIC αλλα περιμενω μια τιμη χονδρικης απο εναν φιλο για την Sony γυρω στα 650 ευροπουλα κατω απο τα 2200 που πωλειτε.
Αν κατσει πιστευω οτι θα ειναι καλη ευκαιρια.

650 κάτω από τα 2.200???
Φίλε μου,δεν υπάρχει τόσο μεγάλο εμπορικό κέρδος για να στο χαρίσει ο φίλος σου.
Κάτι άλλο παίζει.

Re: Απάντηση: PANASONIC TH42PΧ70 VS SONY KDL40W2000 VS SHARP 40 XD1

650 κάτω από τα 2.200???
Φίλε μου,δεν υπάρχει τόσο μεγάλο εμπορικό κέρδος για να στο χαρίσει ο φίλος σου.
Κάτι άλλο παίζει.

Προφανώς.. Δες το προσεκτικά μην είναι παραεισαγωγή ή κανένα μοντέλο "επισκευασμένο" ή "συννεφιασμένο"

Εγώ θα σου πρότεινα εφόσον σε ενδιαφέρει αρκετά το τηλεοπτικό σήμα να πάρεις την Panasonic η οποια είναι αστέρι για την τιμή της και αυτά που προσφέρει... (αφού εξολοθρεύτηκαν και τα φίδια :BDGBGDB55: )

Όσο για το true-HD μην ψαρώνεις μάλλον πολύ ντόρος για το τίποτα είναι εκτός εαν είσαι πάνω από 42-46 ίντσες ή έχεις προβολέα...