Panasonic TH42PX75 - PX80

Καθηστε να τις δουμε και απο κοντα πρώτα, και μετά βλέπουμε!

Πάντως εγώ τηλεοραση χαμηλότερη από 1080p ΔΕΝ παιρνω πλεον.... Να βλεπω blu-ray ή PS3 σε 1024*768 ???? Σαν προβολεας 5ετιας θα μου φαινεται....

ΜΗΝ νομιζετε οτι ειμαι hi-end τύπος, το ΑΝΤΙΘΕΤΟ μαλιστα! Αλλά ΠΩΣ να το κανουμε ????

Ακομα κι αν η τηλεοραση ειναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ, προτιμω να παρω μια LCD hd-ready καλυτερα....:ernaehrung004:

ουτε λογος για 24p.
Καπου εδω σφυραμε αδιαφορα γιατι παιζει καλα anyway...

Η PX80 διαβασα οτι υποστηριζει 24p (οτι και αν σημαινει αυτο).

και η pioneer 428xd τοσο εχει,αλλα μ@μ@ει....:a0210:

Πολυ σωστα.:award:

Πάντως εγώ τηλεοραση χαμηλότερη από 1080p ΔΕΝ παιρνω πλεον.... Να βλεπω blu-ray ή PS3 σε 1024*768 ???? Σαν προβολεας 5ετιας θα μου φαινεται....

ΜΗΝ νομιζετε οτι ειμαι hi-end τύπος, το ΑΝΤΙΘΕΤΟ μαλιστα! Αλλά ΠΩΣ να το κανουμε ????

Ακομα κι αν η τηλεοραση ειναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ, προτιμω να παρω μια LCD hd-ready καλυτερα....:ernaehrung004:

Αν μιλάς για 50 ίντσες σε λιγότερο απο 4 μέτρα σίγουρα μετράει το Full-HD. Στις 42 πρέπει να κάτσεις στα 2 μέτρα για να δεις την διαφορά.
Μην ξεχνάς οτι η ανάλυση δεν παίζει και τόσο πολυ ρόλο στην ποιότητα εικόνας, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα, και σε αυτα οι panasonic τα καταφέρνουν περίφημα.

Αν μιλάς για 50 ίντσες σε λιγότερο απο 4 μέτρα σίγουρα μετράει το Full-HD. Στις 42 πρέπει να κάτσεις στα 2 μέτρα για να δεις την διαφορά.
Μην ξεχνάς οτι η ανάλυση δεν παίζει και τόσο πολυ ρόλο στην ποιότητα εικόνας, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα, και σε αυτα οι panasonic τα καταφέρνουν περίφημα.

οι οποιες τελευταια μας τα χαλασανε λιγο....:HTEHETH63:

Απάντηση: Re: Panasonic TH42PX75 - PX80

τωρα ρε συ Διονυση με μπερδεψες:2thumb22sup:

χωρις να τις δεις.............. δεν παιρνεις

και φυσικα ειναι HD READY χωρις αμφιβολια.

Last edited:

Ι know that! Γι αυτο περιμενω να τις δω πρωτα .... :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH42PX75 - PX80

τωρα ρε συ Διονυση με μπερδεψες:2thumb22sup:

χωρις να τις δεις.............. δεν παιρνεις

και φυσικα ειναι HD READY χωρις αμφιβολια.

Δεν ειπα αυτο βρε συ...-bye-

ΦΥΣΙΚΑ και θα τις δω πρωτα.... Απλα , λεω ότι ΑΝ πασχουν και αυτες απο τα προβληματα της PX70 και ΔΕΝ εχουν καποια ουσιαστικη βελτιωση στο panel και στην πιθανοτητα εμφανισης burn-in, ΤΟΤΕ θα προτιμησω με τα ίδια λεφτά να πάρω μια LCD HD-Ready καλύτερα, απο το να ρισκαρω να παρω πλασμα.....

Ετσι κι αλλιως η κορυφαια επιλογη θα ειναι μια Full-HD από 46 ιντζες και πανω, αλλά ΕΦΟΣΟΝ αυτό ΔΕΝ μου το επιτρέπει το budjet μου, και επειδή για ταινιες κυριως έχω τον προβολέα, γι αυτό και διατυπώνω την παραπάνω άποψη...:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH42PX75 - PX80

ΦΥΣΙΚΑ και θα τις δω πρωτα.... Απλα , λεω οτι εαν ΔΕΝ εχουν καποια ουσιαστικη βελτιωση στο panel και στην πιθανοτητα εμφανισης burn-in, .:2thumb22sup:

μπορει αυτη η πιθανοτητα για burn-in να γινεται πιο μικρη με διαφορα κολπα που επινοουν οι κατασκευαστες αλλα παραμενει και θα παραμενει.