Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Γιατί?????..... δεν ξέρεις πόσο κάνει ο ΑΕ4000???.....![]()
Μεχρι να βγει υλικο 3D για αυτες (εκτος αν εχεις συνδρομη sky uk) θα ερθει το 2011 με νεα σειρα,πιθανον περισσοτερες ιντσες με ιδια τιμη 5000+ χιλιαρικα.Για 3D πιστευω μονο προβολεας αξιζει αυτα τα λεφτα.TC-P65VT25 η TC-P65S2:chinscratch:
Μεχρι να βγει υλικο 3D για αυτες (εκτος αν εχεις συνδρομη sky uk) θα ερθει το 2011 με νεα σειρα,πιθανον περισσοτερες ιντσες με ιδια τιμη 5000+ χιλιαρικα.Για 3D πιστευω μονο προβολεας αξιζει αυτα τα λεφτα.
czoun said:Ειδικότερα η νέα σειρά του 2010 χρησιμοποιεί μια ενδιάμεση εξέλιξη, μεταξύ της τελευταίας γενιάς KURO που κατασκευάστηκαν από την Pioneer και το επόμενο βήμα εξέλιξης (το οποίο η Pioneer είχε εξαγγείλει πριν τρία χρόνια στην CES) και αφορά ένα panel που να μπορεί να αναπαράγει το τέλειο μαύρο σβήνοντας εντελώς τα 'κελιά', κάτι το οποίο θα ενσωματωθεί στις τηλεοράσεις που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο.
czoun said:Ειδικότερα η νέα σειρά του 2010 χρησιμοποιεί μια ενδιάμεση εξέλιξη, μεταξύ της τελευταίας γενιάς KURO που κατασκευάστηκαν από την Pioneer και το επόμενο βήμα εξέλιξης (το οποίο η Pioneer είχε εξαγγείλει πριν τρία χρόνια στην CES) και αφορά ένα panel που να μπορεί να αναπαράγει το τέλειο μαύρο σβήνοντας εντελώς τα 'κελιά', κάτι το οποίο θα ενσωματωθεί στις τηλεοράσεις που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο.
Τι να πω...:nounder:
...αυτό που ξέρω είναι ότι ο πατέρας μου χρειάζεται μια καινούρια τηλεόραση για να αντικαταστήσει την CRT...
...κι εγώ μια 46άρα στην κρεβατοκάμαρα.....:vroam:
Το πιθανότερο είναι η σειρά του 2010 να είναι καλύτερη από την περσινή, όπως η σειρά του 2009 ήταν καλύτερη από την προπέρσινη κ.ο.κ
Το πιθανότερο είναι η σειρά του 2010 να είναι καλύτερη από την περσινή, όπως η σειρά του 2009 ήταν καλύτερη από την προπέρσινη.... κ.ο.κ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.