- PANASONIC TV Line-up 2010 -

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2010 -

Καλυψη του Panasonic Convention 2010...το site ειναι Ρωσικο αλλα αξιζει τον κοπο για τις φωτογραφιες...

http://www.3dnews.ru/editorial/panasonic_convention_2010/

Ειμαι σιγουρος οτι ο Γιαννης θα ξετρελαθει μολις δει αυτο...:D

163929.jpg

Δηλαδή τώρα τη μας δείχνουν ? Ότι η περσινή ήταν τόσο χαλια ?
Απάντηση...Όχι

Απλά κάθε φορα για να δείξουν ποσο καλή είναι η καινούργια,μας βάζουν και μια χαλια φωτό,που και καλά είναι η περσινή

Οι πραγματικές διαφορες κάθε φορα ,χρόνο με το χρόνο είναι πολύ μικρές που μονο εξειδικευμένα ματια την καταλαβαίνουν , και όχι και ο πιο άσχετος στο πλανήτη

Σε αυτα που γραφεις εχεις δικιο , αν οι τηλεορασεις ηταν τοσο καλυτερες καθε χρονο τοτε θα ειχαμε το holodeck του Star Trek σπιτι μας...

Δηλαδή τώρα τη μας δείχνουν ? Ότι η περσινή ήταν τόσο χαλια ?
Απάντηση...Όχι

Απλά κάθε φορα για να δείξουν ποσο καλή είναι η καινούργια,μας βάζουν και μια χαλια φωτό,που και καλά είναι η περσινή

Οι πραγματικές διαφορες κάθε φορα ,χρόνο με το χρόνο είναι πολύ μικρές που μονο εξειδικευμένα ματια την καταλαβαίνουν , και όχι και ο πιο άσχετος στο πλανήτη

Το ίδιο έκανε και η pioneer. "'Έθαβε" τα προηγούμενης γενιάς πάνελ δίπλα στα νέα...

Tι περιμένετε από το marketing ;
Εγώ θα έλεγα ότι λόγω οικονομικής κρίσης και εξέλιξης των προιόντων τεχνικά θα υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις εύκολα ορατές και μη,αλλά από συνολική ποιότητα μάλλον κάθε περσι και καλύτερα....

3D TV @ Panasonic Convention 2010

Panasonic completed the construction of its 13th generation plasma panel factory, and is currently in the process of building its 8th generation LCD plant in Himeji. In other words, we may not see Panasonic NeoLCD HDTVs for some time yet.

factory.jpg

The second generation NeoPDP plasma panels will feature approximately 4 times the luminance efficiency compared to the 2007 (10th generation) models thanks to the new Xenon discharge gas, high-density phosphors and cell structure.

luminance-efficiency.jpg

In comparison to the 2009 models, Panasonic claimed that their 2010 line-up will boast a 36% reduction in power consumption. We’ll probably wait for the actual power consumption test results when we get our hands on review samples before drawing any conclusions.

lower-power.jpg

http://www.hdtvtest.co.uk/news/3d-tv-panasonic-20100224165.htm

Το ερωτημα ειναι ποτε; Ποτε;;;.. Εχω μιλησει με την αντιπροσωπεια, και ενα σωρο καταστηματα, και ολοι λενε απο μισο μεχρι 3 μηνες αναλογα το μοντελο, και κανεις δεν ξερει συγκεκριμενες ημερομηνιες. Ειναι δυνατον να αφησει η εταιρεια την αγορα αδεια για τοσο διαστημα; Μου φαινεται περιεργο... Ξερει λοιπον κανενας κατι παραπανω;

Σβηνουν εντελως αναλογα με τις συνθηκες και με παρενεργειες (blooming) θα ελεγα...

Αμαρτίες του παρελθόντος. Δύσκολα το βλέπεις στα μοντέλα του 2009...
Ποιο μεγάλο πρόβλημα είναι η γωνία θέασης, παρά το blooming...

Το ερωτημα ειναι ποτε; Ποτε;;;.. Εχω μιλησει με την αντιπροσωπεια, και ενα σωρο καταστηματα, και ολοι λενε απο μισο μεχρι 3 μηνες αναλογα το μοντελο, και κανεις δεν ξερει συγκεκριμενες ημερομηνιες.

Μεχρι 15 Μαρτιου λογικα θα εχουν ερθει τα περισσοτερα μοντελα , για τις 3D θα χρειαστει να περιμενουμε παραπανω...

Μεχρι 15 Μαρτιου λογικα θα εχουν ερθει τα περισσοτερα μοντελα , για τις 3D θα χρειαστει να περιμενουμε παραπανω...

Thanks, Yperion... πουλησα προχθες την 50αρα LG 6000 και εχω μεινει χωρις τηλεοραση.... Παντως μελετωντας το βιντεο της παρουσιασης του Μοναχου, κλινω προς την V20, ιδιως αν μεινει κατω απο το ψυχολογικο οριο των 2000 ... Οσο για την τεχνολογια 3D πιστευω οτι χρειαζεται καποια πιστωση χρονου, και για να ωριμασει τεχνολογικα, αλλα και να αποκτησει την υποστηριξη που πρεπει...

... Οσο για την τεχνολογια 3D πιστευω οτι χρειαζεται καποια πιστωση χρονου, και για να ωριμασει τεχνολογικα, αλλα και να αποκτησει την υποστηριξη που πρεπει...

Σε αυτο συμφωνω , η Panasonic ανακοινωσε οτι το 2010 θα κυκλοφορησουν 31 ταινιες (!!!) (προφανως εχει ενημερωση απο τα στουντιο)...το νουμερο αυτο μου φαινεται αστειο...

Panasonic TX-P42GW20E Review

tv_komplett_seite.jpg

komplett_3.jpg
tv_komplett_front.jpg

H Panasonic TX-P42GW20E σε αποκλειστικό review του areadvd.de.

Oι Γερμαναράδες κάνουν λόγο για μαύρο επιπέδου CRT και οριακά καλύτερο (!) από KURO... :blink:

Είναι δυνατόν από μια τηλεόραση του χιλιάρικου ή απλώς θα απωλέσουν την αξιοπιστία τους; :chinscratch:

Panasonic TX-P42GW20E Review από το areadvd.de

Google-μετάφραση του Panasonic TX-P42GW20E Review από το areadvd.de

Oι συγγραφείς του review, ισχυρίζονται πως η αντι-ανακλαστική επίστρωσή της G20 είναι περίπου σαν της V10...

Panasonic θέτει νέα πρότυπα - με την πολύ λογικη τιμή της TX-P42GW20 που λάμπει με κορυφαία ποιότητα εικόνας και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας

Με λιγα λογια τα 1000 ευρω ειναι τζαμπα σε σχεση με την αριστη ποιοτητα εικονας (αλλα και κατασκευης)...

Καλά, κάτσε να δούμε και κανένα άλλο review πρώτα...

Αυτό με το πυκνότερο μαύρο από την 5090, δυσκολεύομαι να το πιστέψω...

Καλά, κάτσε να δούμε και κανένα άλλο review πρώτα...

Αυτό με το πυκνότερο μαύρο από την 5090, δυσκολεύομαι να το πιστέψω...

Καλα εγω το θεωρω δεδομενο οτι δεν ισχυει αλλα και παλι δεν αναιρειται το συμπερασμα...