- PANASONIC TV Line-up 2010 -

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2010 -

Αν οντως ειναι 0.015 ειναι πολυ καλο αποτελεσμα...σε σχεση ομως με το 0.02 της G20 δεν υπαρχει και τοσο μεγαλη διαφορα...

Γιάννη αυτό που λες δεν είναι σωστό... Όταν είσαι στην οροφή των επιδόσεων, μικρές μεταβολές απαιτούν δυσανάλογη προσπάθεια για να επιτευχθούν.
(Είναι ένας άγραφος κανόνας που ισχύει στις περισσότερες εκφάνσεις της επιστήμης)
Οπότε και η ελάχιστη διαφορά είναι σημαντική, μην την απαξιώνουμε. :a0210:

Θυμάστε ποιος είχε μετρήσει την κούρο και με τι όργανο;

Yπάρχει όμως και το παράδειγμα της Pioneer που από το >0,1 nits της 7ης γενιάς πήγε στα στα 0,03 στην 8η και στη συνέχεια στα 0,0031 στην 9η... :D

edit: Το 0,0031 προέρχεται από τον Vincent, Γιώργο.

Yπάρχει όμως και το παράδειγμα της Pioneer που από το >0,1 nits της 7ης γενιάς πήγε στα στα 0,03 στην 8η και στη συνέχεια στα 0,0031 στην 9η... :D

edit: Το 0,0031 προέρχεται από τον Vincent, Γιώργο.

Αυτό δεν αντιφάσκει με αυτό που είπα. Η δυσκολία είναι δεδομένη, και αν το έκαναν μαγκιά τους. Αλλά το ότι δεν μπορεί να επαναλάβει κάποιος άλλος δεν σημαίνει ότι τον απαξιώνουμε επειδή κάνει μικρά βήματα. Ίσως τα μεγάλα να ήταν η αιτία που φαλίρισε η πιονεερ: έβαλε λεφτά στην έρευνα που δεν έφεραν πίσω τα προϊόντα...
Ο Vincent δεν μας έχει πει τι αισθητήρα έχει, οπότε είναι αμφισβητήσιμο το νούμερο μέχρι να μας πει. (Εκτός και αν μας έχει πει... :flipout:)

Ο λόγος που το ρωτώ είναι γιατί στο συγκριτικό η διαφορά της κούρο από την πανασόνικ V ήταν μικρή. Και ψάχνω αν αυτή η διαφορά είναι της τάξεως του *10 που βγάζουν οι μετρήσεις...

Δεν απαξιώνουμε το τμήμα R&D της Panasonic, στο τμήμα marketing απευθύνονται οι κατηγορίες... :D :flipout:

Ξέρεις άλλωστε τί αδυναμία του έχω...

Δεν απαξιώνουμε το τμήμα R&D της Panasonic, στο τμήμα marketing απευθύνονται οι κατηγορίες... :D :flipout:

Ξέρεις άλλωστε τί αδυναμία του έχω...

+1
Συμφωνώ απόλυτα έτσι όπος τα λέγανε οι μαρκετίστες μας κάνανε να πιστεύουμε ότι θα ανοίγεις και έξτρα φώτα στο σπίτι με τόσο μαύρο που θα ρίξει η νέα γενιά pany για να βλέπεις.
Αμα ακούς απο 40.000 contrast ότι θα πάει στο 5.000.000 περιμένεις κάτι καλό όχι πως δεν είναι καλό μαύρο για τα λευτά τις αλλα χαλαρώστε εκεί στην pany...
Τεσπα τη να πείς τα έχω ψιλο πάρει μαζί τους είχα ψιθεί τρελά για νέα TV. :violent-smiley-030:

Τεσπα τη να πείς τα έχω ψιλο πάρει μαζί τους είχα ψιθεί τρελά για νέα TV. :violent-smiley-030:

Εγώ ακόμα ψήνομαι Κοίτα τα νέα μοντέλα του ανταγωνισμού και αμα βρείς κατι καλύτερο πες μου
Επιφυλάσσομαι για τις νέες LG Plasma

Υ.Γ Όλο και πλησιάζουν , 4 μαγαζιά το skroutz! :smile:

G20 vs ΚURO vs OLED

Xμμμ.... :chinscratch:

extURL.php

εδώ πρόκειται για high exposure φωτογραφία με το contrast σχεδόν στο 0. (έτσι μηδενίζει το contrast ration της g20 σε επίπεδα χειρότερα απο LCD)

Η συγκεκριμένη φωτογραφία λέει ψέματα.

Εγώ είμαι περίεργος να δω σε πόσες τηλεοράσεις φέτος, θα μετρήσει μαύρο 0,02 nits το hdtvtest....:D (το οποίο θεωρώ από τα πλέον αξιόπιστα).

Και συμπληρώνω...

...εγώ είμαι περίεργος να δω σε πόσες τηλεοράσεις φέτος, θα μετρήσουν μαύρο...... κάτω από 0,02 nits...:D (γενικότερα όλα τα sites)

Picture Quality

By and large, the picture quality of the Panasonic TX-P42G20 is absolutely excellent. As with last year, this is largely due to the quality of the NeoPDP panel in the display, which is responsible for many of its best attributes. The display produces a very, very deep shade of black which is not at all far behind the current state-of-the-art, something that I still find extraordinary on such an affordable HDTV (Panasonic has associated the G20 with the promotional tag “Infinite Black”; whereas their flagship model this year will carry the “Infinite Black Pro” branding).

Of course, the level of black depends on the ambient light in the room. If you have sunlight shining directly onto the display, blacks will look somewhat grey as a result, as the ambient light filter on the panel does not entirely reject surrounding illumination. Where the G20 really shines is in darker environments.

Moving on, the motion clarity completely smokes any competing LCD display, regardless of whether those LCDs are equipped with a 100hz/200hz system: the NeoPDP panel naturally produces clear motion in almost all situations without having to resort to such video processing, so your High Definition TV will still have High Definition when the picture is moving (as television pictures tend to do!) With certain material (typically high motion video camera content), posterisation is still sometimes becomes visible during fast camera pans, but overall I find this effect, which only appears with certain types of material, much less disturbing than the indiscriminate blur of an LCD.

Furthermore, Plasma panels do not have the viewing angle fall-off issues that most LCDs do. As a result, the colours and richness in the image do not degrade when you view the TV from the sides.

http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-TX-P42G20-Plasma-HDTV-Review.html

Τι να λεμε Γιαννη...Και μετα υπαρχουν ανθρωποι που ψαχνονται να διαλεξουν LED....

Αν μπορούσαν να βγάλουν μια υβριδική TV να αλλάζει από Plasma σε LCD ανάλογα με το τι παίζει θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι.
Αν οι Plasma μπορούσαν να παίξουν desktop χωρίς κανένα θέμα δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης οι LCD ή LED ή όπως θέλουν να τις βαφτίσουν.

Μα όλοι θέλουν πιά desktop στο σαλόνι για browsing? δεν βολευει και τοσο.
Αν μιλάμε δε για χρηση HTPC, μια χαρα κανουν και οι πλασμα...

Μα όλοι θέλουν πιά desktop στο σαλόνι για browsing? δεν βολευει και τοσο.
Αν μιλάμε δε για χρηση HTPC, μια χαρα κανουν και οι πλασμα...

Εννοείται ότι το internet στο σαλόνι είναι must.
Εδώ οι ίδιες εταιρείες τηλεοράσεων τις κάνουν σχεδόν όλες δικτυακές για αυτό τον λόγο.
Είναι λίγο να έχεις το google για ότι θες στο σαλόνι?
Ή αν θέλει το παιδί να ακούσει Mazzo & the Zoo να κάνεις ένα φραπ στο youtube και να σου βγάζει την λίστα και να τα παίζεις άμεσα.
Και πολλά άλλα.
Ο χειρισμός είναι πανεύκολος με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο.
Και όσο για το αν αυτό γίνεται μέσω HTPC αυτό και αν έχει ακίνητα πλάνα αφού η αναπαραγωγή γίνεται μέσω από κάποιο Interface το οποίο είναι στατικό.

Τι να λεμε Γιαννη...Και μετα υπαρχουν ανθρωποι που ψαχνονται να διαλεξουν LED....

Μα είδες τι άσχετοι υπάρχουν εκεί έξω;;;; :flipout:
Για τον πετάση λες, ε;;; :grinning-smiley-043

Αν μπορούσαν να βγάλουν μια υβριδική TV να αλλάζει από Plasma σε LCD ανάλογα με το τι παίζει θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι.
Αν οι Plasma μπορούσαν να παίξουν desktop χωρίς κανένα θέμα δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης οι LCD ή LED ή όπως θέλουν να τις βαφτίσουν.

Να θεωρησω οτι αναφερεσε για το IR? Σκεφτομαι σοβαρα για αγορα Plasma αλλα θα στησω και htpc πανω ..για ταινιες/surfing.

Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα?

Να θεωρησω οτι αναφερεσε για το IR? Σκεφτομαι σοβαρα για αγορα Plasma αλλα θα στησω και htpc πανω ..για ταινιες/surfing.

Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα?

Καλύτερα να σου απαντήσουν όσοι έχουν plasma που σίγουρα ξέρουν καλύτερα, και έχουν θα σου απαντήσουν επί του πραγματικού.
Εγώ το θέμα το ξέρω μόνο θεωρητικά.

Αφου το εχουμε ξαναπει , καθε σπιτι πρεπει να εχει και plasma για χρηση ως τηλεορασης και LCD για χρηση ως μονιτορ (αφου δεν καταφεραν ακομη να γινουν τηλεορασεις)...