- PANASONIC TV Line-up 2011 -

Aναρωτιέμαι τί να εννοούν με το Flush Design... :flipout:

dual-flush-toilet2.jpg

1) ότι θα έχει μια τζαμαρία μπροστά η οποία λόγω της γνωστής ποιότητας της πανασόνικ δεν θα ξεκολάει όπως στις lg.

ή

2) όπως υποστηρίζουν οι insiders της εταιρίας θα έχει άλλη καλωδίωση σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα και άλλο τροφοδοτικό. οπότε θα σου λένε οι πωλητές δεν έχει την διακλαδωτή ή τσιγκελωτή καλωδίωση της st30 αλλά τη flush. και δεν θα ξέρεις από που σου ήρθε η flushia.

ΚΑΛΑ ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ 1700-1800 ΤΗΝ VT20 ? ΠΟΥ ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η VT/GT30 ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 1400-1500 ΚΑΙ 1600-1700 GT/VT ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ :rifle: :rifle: :rifle: :rifle:

ΚΑΛΑ ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ 1700-1800 ΤΗΝ VT20 ? ΠΟΥ ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η VT/GT30 ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 1400-1500 ΚΑΙ 1600-1700 GT/VT ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

σε τι ιντσες μιλάς - η 46άρα vt είχε 1899 και τώρα έχει 1600 και η 42άρα 1300-1400. ποιές gt/vt θα βγούν σε αυτά τα χρήματα που λές.oi gt30 θα είναι ακριβότερες από τις vt20 (με σημερινές) τιμές και δεν έχουν και γυαλιά.

H VT30 έχει ήδη στο σκρούτζ 2200:
http://www.skroutz.gr/s/324851/Panasonic-TX-P50VT30E-50".html

Γιατί περιμένεις ότι θα είναι τόσο φθηνές;

42 ίντσες δεν είναι σε καμιά περίπτωση μεγάλη τηλεόραση.Σε περιεχόμενο υψιλής ευκρίνιας ειδικά εάν είσαι σε μεγαλύτερη απόσταση θέασης απλώς δεν θα καταλαβαίνεις καμιά διαφορά από το ''τυπικής'' ευκρίνιας.

οκ προφανώς μιλούσες για το πλάισιο αλλά η σωστή σύγκριση είναι αυτή
http://www.skroutz.gr/s/285788/Panasonic-TX-P42VT20E-42.html?keyphrase=42vt20

το πλαίσιο δεν έχει παρει ακόμη τιμή για τη vt30 και μπορεί να πουλάει όσο θέλει.

και κάποιοι άλλοι πουλάνε την 50άρα vt20 στα 2500.

ενας φιλος μου εχει μια 42 ιντσες και εχουμε αποσταση 2 μετρα και μου φαινεται πολυ κοντα οτι ειναι. Οταν βλεπουμε ταινια σπιτι του δεν μπορει το ματι μου να καλυψη ολοι την οθονη. μετα απο καποια ωρα σε κουραζει.

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2011 -

ενας φιλος μου εχει μια 42 ιντσες και εχουμε αποσταση 2 μετρα και μου φαινεται πολυ κοντα οτι ειναι. Οταν βλεπουμε ταινια σπιτι του δεν μπορει το ματι μου να καλυψη ολοι την οθονη. μετα απο καποια ωρα σε κουραζει.
αυτο είναι κ το νόημα να καλυφθεί ένα 40% της όρασης σου http://www.thx.com/consumer/home-entertainment/home-theater/hdtv-set-up/

Το τι σου φαίνεται σε σχεση με την αντικειμενικότητα και τις μελέτες επιστημών
Πανω στο θεμα Απέχουν παρα Πολύ. Παρε πχ το μέγεθος της οθονη του υπολογιστη κ σε τι αποσταση καθεσε.

Αλλα περί ορεψεως..κολοκυθοπιτσα

Last edited:
να ρωτησω και γω κατι που ισως ακουστει αφελες;;; που φτιαχνονται οι panasonic;εαν ειναι ιαπωνια εχουμε σκεφτει τη λεξη ραδιενεργεια;;; ποτε εφυγαν απο το νησι;;θα ελεγχθουν απο καποιον;;;

να ρωτησω και γω κατι που ισως ακουστει αφελες;;; που φτιαχνονται οι panasonic;εαν ειναι ιαπωνια εχουμε σκεφτει τη λεξη ραδιενεργεια;;; ποτε εφυγαν απο το νησι;;θα ελεγχθουν απο καποιον;;;

Στην Τσεχια συναρμολογουνται για την Ευρωπαικη αγορα

Στην Ιαπωνια ειναι τα κεντρικα γραφεια και ορισμενα εργοστασια για την τοπικιη αγορα
Οι ευρωπαικες τηλεορασεις ειναι καθαρες

Last edited:
Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2011 -

Στην Τσεχια συναρμολογουνται για την Ευρωπαικη αγορα

Στην Ιαπωνια ειναι τα κεντρικα γραφεια και ορισμενα εργοστασια για την τοπικιη αγορα
Οι ευρωπαικες τηλεορασεις ειναι καθαρες

συναρμολόγηση ναι αλλά νομίζω ότι τα panels κατασκευάζονται ιαπωνία.